- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Söz günü esim yoktu, bilerek ise gitti aileden bazi kisilerle görüsmedigi ve onlarla karsilasmak istemedigi icin.Yapma! Niye yapiyosun? Yapip sonra sikayet etme!
Kocan niye bakmiyo cocuga bu arada?
Esim olacak. Hatta demin konustum; bak söz günü oglum merdivenden düstü benim sacma sapan islerim yüzümden. Bu seferde aynisi olmasin. Cocuga göz kulak ol ve mutfakta yanliz asla kalmak istemiyorum gözlerini ac dedim. Verdigi cvp: tabikide mutfakta yanliz kalmicaksin, kalma zaten. Ben seni tek orada ezdirmem merak etme dedi. Ki bu sadece lafta degil onuda biliyorum, ezdirmez kesinlikle.Nikah günü eşin olacak mı? Eğer yine olmayacaksa ve açıkça söyleyemiyorsan sağ eline git bandaj yaptır. Elimi incittim de.
Ya da regl sancım var de hasta gibi davran
Haklisiniz..Yapma otur misafir gibi.cocuk onemli.gerisi bos.yillar sonra kimse yaptigin iyiligi hatirlamayacak.rahat ol
Görümcemle haber yolladim zaten ama yok illa reddetti. Neymis olmazmis, ayipmis. Biz herseyi halledermisiz,kimseye ihtiyacim yokmus bilmem neler...Söz günü esim yoktu, bilerek ise gitti aileden bazi kisilerle görüsmedigi ve onlarla karsilasmak istemedigi icin.
Haklisiniz..Yapma otur misafir gibi.cocuk onemli.gerisi bos.yillar sonra kimse yaptigin iyiligi hatirlamayacak.rahat ol
Görümcem asla ne sözünde ne baska bir günde elini hicbir ise sürmedi.Bu ne biçim işmiş yahu. Tabi ki yardımlaşacaksınız ama sizin üstünüze yıkmışlar her şeyi. Siz hizmetçisi misiniz o evin? Kendi sözümde ben de koşturdum her şeye evdeki. Arkadaşımın nişanında önceden gittim, börek de açtık, sarma da sardık, misafirlere hizmet de ettik. Hiç mi arkadaşı yok görümcenizin? Kız kardeşi neden yardım etmiyor? Siz de herkes kadar el sürün işlere bence. İnsanlar bir şeyi üstlendiler mi görev gibi üstüne yapışıyor artık.
Nasil ne yapayim işte. Sizden fikir istiyorum..O zaman sen işi bilmiyorsun bacım
Malesef benim kv eski kafa. Gelin hizmet eder, gelin varken bize is düsmez mantiginda.. bas etmek inanin cok zor..Bu nedir ya. Asla yapmam. Ben kv evine gidince bile misafir gibi otururum. Asla yapmam. Ben hizmetçi değilim.kayınvalidemin evinde ben kıymet görürüm. Meyveöe kadar gelir. Benim evimde de Kayınvalidem baş tacımdır. Kimsenin evinde iş yapmam asla. Benim evimde de kimseye iş yaptırmam. Benim felsefem budur.
Plastik alalim diyorum reddediyor kadin ya gelde sinirlenmeO kadar insana ben bulaşıkla uğraşamam anne kusura bakma. Plastik alalım herşeyi hastayım ben de
Eski kafayla uğraşma canım o zaman. Uğraşma bak sana diyorum. Yapamam de ya. Ufak tefek şeyleri yap ama büyük işlerini yapma. Şimdiden koy tavrını. Yoksa yıllarca kaynana hizmetçisi olursınMalesef benim kv eski kafa. Gelin hizmet eder, gelin varken bize is düsmez mantiginda.. bas etmek inanin cok zor..
Valla eşinin seni ezdirmediğini savunduğunu yazmışsın eğer bu lafta kalmıyorsa ki yukarda lafta kalmadığını da yazmışsın o zaman çözüm olur bence belki yakınmaların dozunu arttırabilirsin ama adamın gözüne sokmadan seni savunuyorsa ters tepebilir fazla olursaHaklisiniz..
Görümcem asla ne sözünde ne baska bir günde elini hicbir ise sürmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?