Görümcemin nikahi

Nikah günü eşin olacak mı? Eğer yine olmayacaksa ve açıkça söyleyemiyorsan sağ eline git bandaj yaptır. Elimi incittim de.
Ya da regl sancım var de hasta gibi davran
Esim olacak. Hatta demin konustum; bak söz günü oglum merdivenden düstü benim sacma sapan islerim yüzümden. Bu seferde aynisi olmasin. Cocuga göz kulak ol ve mutfakta yanliz asla kalmak istemiyorum gözlerini ac dedim. Verdigi cvp: tabikide mutfakta yanliz kalmicaksin, kalma zaten. Ben seni tek orada ezdirmem merak etme dedi. Ki bu sadece lafta degil onuda biliyorum, ezdirmez kesinlikle.

Yapma otur misafir gibi.cocuk onemli.gerisi bos.yillar sonra kimse yaptigin iyiligi hatirlamayacak.rahat ol
Haklisiniz..
Söz günü esim yoktu, bilerek ise gitti aileden bazi kisilerle görüsmedigi ve onlarla karsilasmak istemedigi icin.
Görümcemle haber yolladim zaten ama yok illa reddetti. Neymis olmazmis, ayipmis. Biz herseyi halledermisiz,kimseye ihtiyacim yokmus bilmem neler...

Yapma otur misafir gibi.cocuk onemli.gerisi bos.yillar sonra kimse yaptigin iyiligi hatirlamayacak.rahat ol
Haklisiniz..
Görümcem asla ne sözünde ne baska bir günde elini hicbir ise sürmedi.

Malesef benim kv eski kafa. Gelin hizmet eder, gelin varken bize is düsmez mantiginda.. bas etmek inanin cok zor..

Kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz. Etrafımda gördüğüm kadarıyla gelin ne kadar kendini ii yapmak için paralarsa o kadar değersiz oluyor. Bende söylemesi. Bu benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil. Ve ayrıca kadın olarak değerliyiz kendi evimiz dışında kimsenin evinde iş yapmamalıyız. Ben bunu savunurum.sizde yok karnım ağrıyor yok şöyle böyle demektense. Hiçbirşey demeden otur yerinde. Alla alla yaa sen hizmetçi misin ya

Nikah nikah salonunda yapılır . .
Evde ne işi var. .

Sizin gibi hizmetçiyi bulmuşlar . .
Ne gerek var başka yardımcıya. .
Hatalı sizsiniz. .
Alıştırdınız . .

Malesef benim kv eski kafa. Gelin hizmet eder, gelin varken bize is düsmez mantiginda.. bas etmek inanin cok zor..
Eski kafayla uğraşma canım o zaman. Uğraşma bak sana diyorum. Yapamam de ya. Ufak tefek şeyleri yap ama büyük işlerini yapma. Şimdiden koy tavrını. Yoksa yıllarca kaynana hizmetçisi olursın

Ya diğer görümcenize ve kv.nize açık açık siz de yardım edin tek başıma herşeye yetişemiyorum diyeceksiniz, ya nikah günü baktınız yardım eden olmuyor işi gücü bırakıp yerinize kurulacak kb.ın oğlum huysuzlanıyor diyeceksiniz ya da bir arkadaşın da dediği gibi elinizi bandajlayıp komple işten kurtulacaksınız.

Yeterince öneri oldu sanırım. Birini seçin artık.

Hizmetçi misin ? Sen niye yapıyorsun? Çocuğuna yazık,bişey olsa kim verecek hesabını.. Geç otur bi köşede çocığuna bak onlarda mutfakta uğraşsınlar.. Buarada hanfendi nedir ya :)

Haklisiniz..

Görümcem asla ne sözünde ne baska bir günde elini hicbir ise sürmedi.
Valla eşinin seni ezdirmediğini savunduğunu yazmışsın eğer bu lafta kalmıyorsa ki yukarda lafta kalmadığını da yazmışsın o zaman çözüm olur bence belki yakınmaların dozunu arttırabilirsin ama adamın gözüne sokmadan seni savunuyorsa ters tepebilir fazla olursa

Arkadaşım baktın mutfakta yalnız kaldın geç sen de salona otur. Bu arada nikah evde yapılmaz ki...

karton tabak almasını söylerım, almazsa iş yapmam. geçen seferkı durumu hatırlatırdım.
bu sana olan önerım tabii ki. ben olsam iş miş yapmazdım. bana yardım edilmesinden ziyade
yapana yardım ederdım ara sıra!
bana ne nişanı evde yapan hizmetçileri de ayarlasın bi zahmet

apartman gorevlısı varmı
ben olsam onun esıne yardıma gelırmısın dıye sorardım
ıstersen yanına yardımcı al ıstersen sen gel farketmez der ucretını karsılar yardımcı tutardım
zaten sız nıye yapıyorsunuz ne munasebet... yardım edersınız sadece
hem oglunuzda dusmus bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…