Görümcemin patavatsız kocası

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
Bugün bi düğüne gidecektik ve eşim çalıştığı için onun ailesiyle gitmek için görümcemlere gittim. Kayinvalidem kayinbabam eşimin teyzesi, kuzenleri falan derken baya kalabalık bi ortam. Görümcemin kocasıda evde tabi. Toplandık çıkıcaz bi süre sonra, sohbet ederken konu doğacak çocuklarimiza geldi. Görümcem de hamile benden bi kac hafta büyük onun bebeği. Konuyu da onun kocası kendi açtı Sonra da konuyu actirmayin size kızıyorum zaten dedi. Noldu ne yaptık ki kiziyosun dedim. Bizim çocuğumuz olur olmaz sizde çocuk yaptınız, kiskancliginizdan falan dedi. Ben şaka yapıyo sanıyorum. Çocuğun kıskançlığı mi olur nasip dedim. Ne var yani sanki dişinizi sıksaydiniz aceleniz neydi hemen çocuk yapıyosunuz sabredemediniz dedi. Ben biraz tuhaf oldum açıkçası. Karşımda böyle konuşan bi erkek, ayrıca kayinbabam falan da var. Utandım yani ne bileyim. Bunları söylerken de cok ciddi ama. Orada kıskançlık falan da yok ayrıca. Çünkü görümcemin hamile olduğunu söylediğinde ben zaten hamileymisim yeni. Bi kaç hafta sonra da biz öğrendik.

Şimdi eee biz ne yapalım diyeceksiniz :) sinir oldum da anlatayim içimde kalmasın diye anlatıyorum. Çünkü malesef bunun bi çözümü yok. Görümcem de uyarmiyo. Bak bu ilk değil toplum içinde konuşurken karşısindaki kişiyi mahcup etmesin söyle diyorum. Görümcem de aman boşver diyo...

Sen neden gereken cevabi hemen orda vermedin konusmasina izin vermeden yapistirsaydin cevabi
Birdahada sana karai mesafeli olurdu , böylelerini bir iki susturmazsan baska zanan baska bir konuyla yine SIKAR canini ..

Haklısın. Ben de hani şu olay geçip gece yatağa yatinca tüh be şunu neden söylemedim diye olayı tekrar tekrar kurgulayanlardanim. Şaşırdım bi an ne desem bilemedim.

İyi de arada bir iki hafta varmış madem, nasıl oluyor da siz onlardan görüp çocuk yapıyorsunuz? Bir haftada çocuk mu oluyor ya da bir haftada ne ara çocuğunun olacağını öğrendi de siz de öğrenip çocuk yaptınız.
Kafam bir milyon oldu, ne dengesiz insanlar var keşke terbiyesiz diyip ayrılsaydın ordan. Bence eşine soyle bana böyle böyle dedi diye.

Esinize anlatin konussun dengesiz suursuzla. Ona mi sorucaksiniz canim cocul yaparken. Esinize aninda iletin gereksiz zevzek.

Evet eşime de söyleyecegim gelmesini bekliyorum. çünkü bu konunun imasini sürekli yapıyodu. Yarın öbür gün onun yanında da açar belki konuyu haberi olursa gerekeni söyler artık..

Normal bir insan "ne güzel çocuklarımız birbirine akran olacak, kuzenler kardeş gibi büyüyecek" diye sevinir böyle bir durumda. Görümcenizin eşi bence sorunlu biraz. Siz hiç muhatap olmayın. Eşinize anlatın. O konuşsun eniştesiyle.

ayy kusura bakma sana haber vermeden yumurtlama takibi yaptık. bir dahakine sen takip edersın bizim yerimize deseydin

Neden sustun ki orda. Sana mi sorucaktik sizi mi beklicetik dicektin. Çocuğun kıskançligi mi olur ne biçim erkek. Bir de kadınlara fesat derler adamın düşündüğü şeye bak

Ne Oluyo Bu Enistelere ?
Hayret..
Istedigin Zaman Yaparsin Cocuk onlara ne alla alla millete goremi planlayacagiz ay o dogursun sonra ben sacmalik..
Sanki Esyadan Bahsediyo Siz sonra alaydiniz der gibi..
Simdi bende sinir oldum sayende

Sizin Bebeğiniz doğunca onlarin bebeginin pabucunun dama atilacagini düsünüyor galiba.
Allah başa vermesin böyle birini. Adamın patavatsızı dengesizi de bi ayri tuhaf..

Evet eşime de söyleyecegim gelmesini bekliyorum. çünkü bu konunun imasini sürekli yapıyodu. Yarın öbür gün onun yanında da açar belki konuyu haberi olursa gerekeni söyler artık..
Ama bir kadına böyle şeyler demek çok ayıp ya hele de insanların içinde. Sıkıyorsa eşinin yanında söylesin bence söyleyemez..

Bunlar hep gorumcenin laflari benden soylemesi. O kadar konusmus ki kiskandilar diye kocasi da epey dolmuş :))
Yoksa akli basinda kadin kocasinin terbiyesizligine aman boooos ver demezdi.
Eniste zaten dengesiz olmasa herkesin icinde hamile bir kadinla bu sekilde konusmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…