Görümcemin patavatsız kocası

Yuh adamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor galiba
Senin takmana gerek yok görümcenin akli dengesi yerindeyse gereğini çoktaann yapmıştır
Ben çocuk konuşulunca bi nevi cinsellik konuşuluyor diye çok samimi olmadığım kişilerle dahi konuşmazken görümcenin kocası yuh be ne insanlar var ya

Böyle insanların karşısında susmayın.

Dalgaya alın, saçmaladığını hissettirin, "Ne o sen ilgi bölünecek diye kıskandım herhalde." deyin gülün falan.

Kendisini çok doğru görüyorsa görümceniz uyarsa da bir şey değişmiyordur.

Erkeklerin de boyle fitne,fesat,car car konusani hic cekilmiyor.Eniste degil elti mübarek...

2. bebeği düşünürseniz önce gidip icazet alırsınız enişteden.
Valla erkeğin izansızı hiç çekilmiyor be kardeşim.

Hani bende ondan rahatsız oldum zaten. Sonuçta çocuğu leylek getirmiyo..

Terbiyesiz ne cüretle konuşmuş öyle .cevabını sert bir şekilde verseydinizde bir daha nerde nasıl konuşması gerektiğini ogrenseydi.

Hayretle okudum.Ne kadar haddini bilmez bir insan ya,bu ne cüret? Ona mı soracakmışsınız ne zaman çocuk yapacağınızı.Çok hata etmişsin sen,anında ağzının payını verecektin.Sen hangi hakla benimle böyle konuşabiliyorsun,haddini bil diyecektin.Benim en çok takıldığım nokta kayınpederin neden bir tepki vermedi? O duydu mu bu konuşmayı?

İlgi bölünecek diye korkuyo galiba cidden. Kayinvalideme de sürekli oğlunun çocuğunu bizimkinden çok seversen bozuşuruz diyip duruyo

2. bebeği düşünürseniz önce gidip icazet alırsınız enişteden.
Valla erkeğin izansızı hiç çekilmiyor be kardeşim.

İşte asıl çelişki de bu zaten. Bu benim ikinci çocuğum. Kıskanmam için bi sebep yok. Ben çocuk büyütmek için onların keyfini beklesem, ki çok saçma, öbür çocuğumla kardeşinin arasında dağlar kadar yaş farki olacak.

Bence o salak herifi kocanın bi şifalaması lazım. Boşboğaz.

Hani bende ondan rahatsız oldum zaten. Sonuçta çocuğu leylek getirmiyo..
Keşke direk tepkini koysaydın "bunu konuşmak sana düşmez enişte" deseydin lakayit heriflere hiç tahammülüm yok benim ya
Bunu kadın yapsa kıskanç dersin haset dersin şimdi bu geride ne denir ki

Terbiyesiz ne cüretle konuşmuş öyle .cevabını sert bir şekilde verseydinizde bir daha nerde nasıl konuşması gerektiğini ogrenseydi.

Evet haklısınız o sırada cevap vermem gerekiyodu ama dediğim gibi bi an saflığim tuttu. Toparlayamadim daha doğrusu. Karşımda ki erkek neticede kelimelerimi seçerek konuşayım dedim hiç konuşamadim.

Evet kayinpederim de orda yanında oturuyodu. Ben öyle konuşurken herkesin gözünün içine baktım bi. Acaba yanlış mi anlıyorum diye. Tepki falan vermedi. Öyle dinledi.

Keşke o an ağzının payını verseydiniz ona ne ? Benim arkadaşımın kız kardeşi de ona diyor çocuk yapma diye. Hamile, bütün ilginin kendi çocuğuna verilmesini istiyormuş. Ne değişik tipler var ya.
Onun ki tam hadsizlik olmuş .

Kayınpederin de bir garipmiş gerçekten.Benim kayınpederim ya da babam olsa çok sinirlenirlerdi yani.Sonuçta sen gelinsin,o adam senin için kim ki? Elin adamı,akrabalığın yok ve senin hemcinsin değil.Senin özeline bu şekilde girmeye hakkı yok.Kayınpederinin orada onu uyarması gerekirdi.Bu konular senin haddine değil,yakışık alıyor mu hiç böyle konuşman,kapat konuyu demeliydi.

Keşke direk tepkini koysaydın "bunu konuşmak sana düşmez enişte" deseydin lakayit heriflere hiç tahammülüm yok benim ya
Bunu kadın yapsa kıskanç dersin haset dersin şimdi bu geride ne denir ki

Karşımda ki kadın olsa coook sey denir de.. Ben ciddiyetimi muhafaza edeyip edepli cevap vereyim derken konuyu toparlayamadim hiç cevap veremedim. Bu işler nasip işi falan dedim ama şimdi kafamda kurup duruyorum keşke şöyle deseydim böyle deseydim diye.

adam hem patavatsız hem gereksız kız kardesıyle bıle bı erkek boyle konusmamalı resmen terbıyesızlık yapmıs
cok sınırlendım... esınıze anlatın garıbıme gıttı bı erkek olarak sen daha ıyı bılırsın hıc bı kadınla boyle konusulmaz bekleyemedınız acelenız neydı ne demek busuru anlamlar cıkabılır rahatsız oldum deyın esınız bılsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…