Görümcemin patavatsız kocası

Oha edepsize bak. ! Bence bi sekilde haddini bildirin. Ya da gitmeyin evine falan..
Muhatap olmamaya çalışıyorum. Evine gitmemek pek mümkün gibi değil. Sonuçta eşimin kardeşi tek kız kardeşi. Bi şekilde aynı ortamda bulunuyoruz. Ama ben birebir konuşmamaya çalışıyorum.

Bu milletin zaten hamileliğini ve çocuğunu övüp övüp şişirmesi,nazlanıp durması beni sinir ediyor.Sanırsın bir tek onlar hamile kalabiliyor,bir tek onlar doğuruyor.Herkesin çocuğu kendine yani.Zorla sevdirecekler o çocuklarını,zorla ilgi gösterecek millet,hayret bir şey.Böylelerinin inadına sevesim gelmiyor çoluğunu çocuğunu.Hoş zaten çok fazla çocuk seven bir insan değilim ama böyle tipleri görünce daha da bir soğuyorum.

Hâlbuki bende düşündükce ne güzel olur diyodum. Beraber oynarlar, hoşuma giden bişi alırım ona da alırım aynı yaşıt kuzen olurlar ileride iyi de anlaşırlarsa arkadaş gibi geçinirler diyodum. Ben de hamileyim tabi ilgi güzel şey ama bunu söyleyen hamile degil koskoca adam

Kendimi senin yerine koydum da bende bişey diyemezdim o anda sanırım yani ne denilir ki bu kadar seviyesizce davranan birine.Eşime anlatıp yavaş yavaş görüşmelerimi azaltırdım büyük ihtimalle.

Kendimi senin yerine koydum da bende bişey diyemezdim o anda sanırım yani ne denilir ki bu kadar seviyesizce davranan birine.Eşime anlatıp yavaş yavaş görüşmelerimi azaltırdım büyük ihtimalle.

Aynen. Anlatıcam zaten bu ilk değil. Onun yanında da yapıyor ama bu kadar aşırıya kaçtığı olmamıştı. Eşimde kiziyo bu huyuna. Hatta yüzüne de dedi her ortamda her şey söylenmez diye. İşin içinde sonuçta kardeşi de var diye görüşme diyemiyorum.

Görmemişin çocuğu olmuş, gerisini tamamlamaya gerek yok sanırım. Benim ikinci çocuğum, enişte bey kıskansaydım sizi bekler, öyle doğururdum ama 2-1 biz öndeyiz deseydiniz keşke :) bazen edepsizle, edepsiz olmak gerek.

Aynen öyle, ruh hallerinin normal olmadığını düşünüyorum o insanların. Yazık onların yetiştireceği çocuğa mesela ailem de var böyle birisi ve çocuğu o kadar bencil, egoist, küstah birisi ki anlatamam. Şu enişte olayından sonra iyice korktum o tip insanlardan. Adam çocuğu resmen asitle yaktı ya.

yazdım aklıma bi dahaki polemiğe kullanırım artık

Aaaaa ben olayı duymuştum ama detay bilmiyorum. Nolmus neden asit atmış küçücük yavruya.

Onlara mi soracaktiniz acaba bebek yaparken kimse de uyarmadi mi onu topluluk içinde öyle konuşulur mu?Büyüklerden de mi utanma yok? Cok ayip... Ayrıca bu özel mahrem bir konu ona söz hakkı doğmaz . Dediğin gıbı nasip bu işler. Allah akıl fikir versin ne diyeyim erkeğin de fesadi hic çekilmiyor.

Benim bir arkadaşım var onun eltisi de böyle.Aman bir tek benim çocuğum sevilsin,aman ben hamileyken kimse doğurmasın.Saçma sapan takıntılar.Onların da çocuklarının arası çok yoktu,ay neler yaptı arkadaşıma.Keşke biraz bekleseydin,aralarında yaş farklı olsaydı falan.Arkadaşım da sessiz sakin bir tip,cevap veremez.Bir gün evlerine gittim,eltiside almış getirmiş çocuğunu,yine başladı aynı muhabbetler.Bana da bir sinir geldi,ya hu çocuk senin mi,sen mi büyüteceksin? Arada ki yaş farkından sanane dedim.Ay yok ben öyle demek istemedim falan filan kıvırıyor hemen.Sanki çocuk kendisinin de,arasında çok az yaş farkı oldu diye dertleniyor.Deli midir nedir ayol,sinir oluyorum ben böyle insanlara.Herkesin çocuğu kendine,büyütecek olan da kendisi.Kime ne yani ne zaman doğurduğundan.Resmen küçücük çocukları kıskanıyorlar.Bir ailede doğan çocukların,aile büyüklerinde ki yeri farklıdır.Biri bir evladının çocuğudur,diğeri diğer evladının çocuğudur.İkisi de torun,ikisi de sevilir.Benim çocuğum çok sevildi,senin çocuğun az sevildi diye bir şey var mı? Ayrıca sevilmezse de sevilmesin,ben olsam hiç takmazdım böyle şeyleri.Ben kendi çocuğumu severim zaten,sevmeyen de çok bir yerimde sanki,zorla mı sevdireceğim.Böyle çocuğunu zorla milletin gözüne gözüne sokan tiplere gıcık oluyorum.O arkadaşımın eltisine de aynı şeyi yaptım inadımdan,ay ne tatlı bile demedim çocuğuna,iyi yaptım uyuz kadına

bu nasıl bir rahatlıktır ya hu . . Adam da haya falan kalmamış bunu kayınbabasının yanında eşinin yengesine söylüyorsa . . Belli ki çok kıskanç ve nerde ne söyleyeceğini bilmeyen patavatsız biri . . İlk okuduğumda aklıma şu geldi acaba bebeklerin cinsiyeti farklı da onlar o cinsiyeti istemiyorlar mıydı ? evlat evlattır sonuçta ama bazı cahiller bunu çok kafaya takabiliyor . .

Aaaaa ben olayı duymuştum ama detay bilmiyorum. Nolmus neden asit atmış küçücük yavruya.

Canım çocuğun eniştesi yapmış. Çünkü o saldırıya uğrayan çocuğa aile biraz daha ilgi gösteriyormuş bunun nedeni zavallı yavrucağın anne ve babası ayrılmış ve o hasta ruhlu adam plan yapmış yemek organize etmiş. diş macunu tüpüne asit dolurmuş herkes yemekte iken oyun odasına girip yakmış çocuğu. Bu adam çok iyi eğitim almış çok üst düzey bir yönetici.
Bir de inkar ediyor o tüpün içinde boya var sanıyormuş. Ama polis çözmüş olayı Allah razı olsun onlardan..

Ohh iyi yapmışsın insanın sevesi varsa da sevemez ya. Sana bayılıyorum biliyorsun dime

Once Kızkardeşim,2 ay sonra ben,3ay sonrada gelinimiz hamile kalmıştı. 3 hamile cakisti bizimde. Kıskançlık olabilirmi hiç böyle şeyler. Tesadüftu tamamen.

Size bunları söylerken oradakiler ne yaptı merak ettim,kayınpederiniz falan?
Oğlum ne biçim konuşmalar bunlar demediler mi?

Bundan sonra size sorariz o zaman deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…