Muhatap olmamaya çalışıyorum. Evine gitmemek pek mümkün gibi değil. Sonuçta eşimin kardeşi tek kız kardeşi. Bi şekilde aynı ortamda bulunuyoruz. Ama ben birebir konuşmamaya çalışıyorum.Oha edepsize bak. ! Bence bi sekilde haddini bildirin. Ya da gitmeyin evine falan..
Bu milletin zaten hamileliğini ve çocuğunu övüp övüp şişirmesi,nazlanıp durması beni sinir ediyor.Sanırsın bir tek onlar hamile kalabiliyor,bir tek onlar doğuruyor.Herkesin çocuğu kendine yani.Zorla sevdirecekler o çocuklarını,zorla ilgi gösterecek millet,hayret bir şey.Böylelerinin inadına sevesim gelmiyor çoluğunu çocuğunu.Hoş zaten çok fazla çocuk seven bir insan değilim ama böyle tipleri görünce daha da bir soğuyorum.Keşke o an ağzının payını verseydiniz ona ne ? Benim arkadaşımın kız kardeşi de ona diyor çocuk yapma diye. Hamile, bütün ilginin kendi çocuğuna verilmesini istiyormuş. Ne değişik tipler var ya.
Onun ki tam hadsizlik olmuş .
Keşke o an ağzının payını verseydiniz ona ne ? Benim arkadaşımın kız kardeşi de ona diyor çocuk yapma diye. Hamile, bütün ilginin kendi çocuğuna verilmesini istiyormuş. Ne değişik tipler var ya.
Onun ki tam hadsizlik olmuş .
Kendimi senin yerine koydum da bende bişey diyemezdim o anda sanırım yani ne denilir ki bu kadar seviyesizce davranan birine.Eşime anlatıp yavaş yavaş görüşmelerimi azaltırdım büyük ihtimalle.
Bu milletin zaten hamileliğini ve çocuğunu övüp övüp şişirmesi,nazlanıp durması beni sinir ediyor.Sanırsın bir tek onlar hamile kalabiliyor,bir tek onlar doğuruyor.Herkesin çocuğu kendine yani.Zorla sevdirecekler o çocuklarını,zorla ilgi gösterecek millet,hayret bir şey.Böylelerinin inadına sevesim gelmiyor çoluğunu çocuğunu.Hoş zaten çok fazla çocuk seven bir insan değilim ama böyle tipleri görünce daha da bir soğuyorum.
Görmemişin çocuğu olmuş, gerisini tamamlamaya gerek yok sanırım. Benim ikinci çocuğum, enişte bey kıskansaydım sizi bekler, öyle doğururdum ama 2-1 biz öndeyiz deseydiniz keşke :) bazen edepsizle, edepsiz olmak gerek.
Aynen öyle, ruh hallerinin normal olmadığını düşünüyorum o insanların. Yazık onların yetiştireceği çocuğa mesela ailem de var böyle birisi ve çocuğu o kadar bencil, egoist, küstah birisi ki anlatamam. Şu enişte olayından sonra iyice korktum o tip insanlardan. Adam çocuğu resmen asitle yaktı ya.
Benim bir arkadaşım var onun eltisi de böyle.Aman bir tek benim çocuğum sevilsin,aman ben hamileyken kimse doğurmasın.Saçma sapan takıntılar.Onların da çocuklarının arası çok yoktu,ay neler yaptı arkadaşıma.Keşke biraz bekleseydin,aralarında yaş farklı olsaydı falan.Arkadaşım da sessiz sakin bir tip,cevap veremez.Bir gün evlerine gittim,eltiside almış getirmiş çocuğunu,yine başladı aynı muhabbetler.Bana da bir sinir geldi,ya hu çocuk senin mi,sen mi büyüteceksin? Arada ki yaş farkından sanane dedim.Ay yok ben öyle demek istemedim falan filan kıvırıyor hemen.Sanki çocuk kendisinin de,arasında çok az yaş farkı oldu diye dertleniyor.Deli midir nedir ayol,sinir oluyorum ben böyle insanlara.Herkesin çocuğu kendine,büyütecek olan da kendisi.Kime ne yani ne zaman doğurduğundan.Resmen küçücük çocukları kıskanıyorlar.Bir ailede doğan çocukların,aile büyüklerinde ki yeri farklıdır.Biri bir evladının çocuğudur,diğeri diğer evladının çocuğudur.İkisi de torun,ikisi de sevilir.Benim çocuğum çok sevildi,senin çocuğun az sevildi diye bir şey var mı? Ayrıca sevilmezse de sevilmesin,ben olsam hiç takmazdım böyle şeyleri.Ben kendi çocuğumu severim zaten,sevmeyen de çok bir yerimde sanki,zorla mı sevdireceğim.Böyle çocuğunu zorla milletin gözüne gözüne sokan tiplere gıcık oluyorum.O arkadaşımın eltisine de aynı şeyi yaptım inadımdan,ay ne tatlı bile demedim çocuğuna,iyi yaptım uyuz kadınaAynen öyle, ruh hallerinin normal olmadığını düşünüyorum o insanların. Yazık onların yetiştireceği çocuğa mesela ailem de var böyle birisi ve çocuğu o kadar bencil, egoist, küstah birisi ki anlatamam. Şu enişte olayından sonra iyice korktum o tip insanlardan. Adam çocuğu resmen asitle yaktı ya.
Ìste öyle olmamak lazim. Ah ah...Haklısın. Ben de hani şu olay geçip gece yatağa yatinca tüh be şunu neden söylemedim diye olayı tekrar tekrar kurgulayanlardanim. Şaşırdım bi an ne desem bilemedim.
Aaaaa ben olayı duymuştum ama detay bilmiyorum. Nolmus neden asit atmış küçücük yavruya.
Benim bir arkadaşım var onun eltisi de böyle.Aman bir tek benim çocuğum sevilsin,aman ben hamileyken kimse doğurmasın.Saçma sapan takıntılar.Onların da çocuklarının arası çok yoktu,ay neler yaptı arkadaşıma.Keşke biraz bekleseydin,aralarında yaş farklı olsaydı falan.Arkadaşım da sessiz sakin bir tip,cevap veremez.Bir gün evlerine gittim,eltiside almış getirmiş çocuğunu,yine başladı aynı muhabbetler.Bana da bir sinir geldi,ya hu çocuk senin mi,sen mi büyüteceksin? Arada ki yaş farkından sanane dedim.Ay yok ben öyle demek istemedim falan filan kıvırıyor hemen.Sanki çocuk kendisinin de,arasında çok az yaş farkı oldu diye dertleniyor.Deli midir nedir ayol,sinir oluyorum ben böyle insanlara.Herkesin çocuğu kendine,büyütecek olan da kendisi.Kime ne yani ne zaman doğurduğundan.Resmen küçücük çocukları kıskanıyorlar.Bir ailede doğan çocukların,aile büyüklerinde ki yeri farklıdır.Biri bir evladının çocuğudur,diğeri diğer evladının çocuğudur.İkisi de torun,ikisi de sevilir.Benim çocuğum çok sevildi,senin çocuğun az sevildi diye bir şey var mı? Ayrıca sevilmezse de sevilmesin,ben olsam hiç takmazdım böyle şeyleri.Ben kendi çocuğumu severim zaten,sevmeyen de çok bir yerimde sanki,zorla mı sevdireceğim.Böyle çocuğunu zorla milletin gözüne gözüne skan tiplere gıcık oluyorum.O arkadaşımın eltisine de aynı şeyi yaptım inadımdan,ay ne tatlı bile demedim çocuğuna,iyi yaptım uyuz kadına
Biliyorum,bende sana bayılıyorum kuşumOhh iyi yapmışsıninsanın sevesi varsa da sevemez ya. Sana bayılıyorum biliyorsun dime
Bundan sonra size sorariz o zaman deseydin.Bugün bi düğüne gidecektik ve eşim çalıştığı için onun ailesiyle gitmek için görümcemlere gittim. Kayinvalidem kayinbabam eşimin teyzesi, kuzenleri falan derken baya kalabalık bi ortam. Görümcemin kocasıda evde tabi. Toplandık çıkıcaz bi süre sonra, sohbet ederken konu doğacak çocuklarimiza geldi. Görümcem de hamile benden bi kac hafta büyük onun bebeği. Konuyu da onun kocası kendi açtı Sonra da konuyu actirmayin size kızıyorum zaten dedi. Noldu ne yaptık ki kiziyosun dedim. Bizim çocuğumuz olur olmaz sizde çocuk yaptınız, kiskancliginizdan falan dedi. Ben şaka yapıyo sanıyorum. Çocuğun kıskançlığı mi olur nasip dedim. Ne var yani sanki dişinizi sıksaydiniz aceleniz neydi hemen çocuk yapıyosunuz sabredemediniz dedi. Ben biraz tuhaf oldum açıkçası. Karşımda böyle konuşan bi erkek, ayrıca kayinbabam falan da var. Utandım yani ne bileyim. Bunları söylerken de cok ciddi ama. Orada kıskançlık falan da yok ayrıca. Çünkü görümcemin hamile olduğunu söylediğinde ben zaten hamileymisim yeni. Bi kaç hafta sonra da biz öğrendik.
Şimdi eee biz ne yapalım diyeceksiniz :) sinir oldum da anlatayim içimde kalmasın diye anlatıyorum. Çünkü malesef bunun bi çözümü yok. Görümcem de uyarmiyo. Bak bu ilk değil toplum içinde konuşurken karşısindaki kişiyi mahcup etmesin söyle diyorum. Görümcem de aman boşver diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?