Görümcemin şımarıklığı...

ben olsam o gecenin o vakti gelene kapıyı açmam soran olursa yatmışım ben uyurken davul çalsalar uyanman derim bir oldu iki oldu üçüncüsünde kapı açmazdım sanırım

ayrıca eşiniz de çok uyanık kendini kötü etmiyor sizi öne sürüyor söylesin bu saatte uyandırılır mı gitseydin kendi evine desin
şimdi sen konuşsan abim bana bir şey demiyordu gelin cadılık etti der kendi kafasınca

okulu filan yok mu? baslayinca kurtulmaz misiniz?
ote yandan, size gelsin veya evine gitsin farketmez, cok kotu bi hayat tarzi bu.. yanlis oldugunu gormesi gerek..

Eşiniz neden konuşmuyor anlamadım. Ayrıca eşin size geldiği gibi alsın eve bıraksın o vakitte annesiyle babası uğraşsın bakalım size öyle gelebiliyor mu? Ayrıca size geliyorum deyip evden çıkıyorsa başka yerlere gidiyorsa bazı şeyler anlaşılır.

Yok ailesi biliyor nereye gittiğini,arkadaşlarını hepsini tanıyor.O konuda yalan huyu yoktur bu kızın.Bende ilk bizi kullanarak başka yere gidiyor sandım ama öyle değilmiş biliyor ailesi.

hayır o geldiginde sen cıkma yataktan esin cıksın acsın kapıyı yatsın sende oturmak zorunda degilsin gecenin 1 inde yanlsı yapıyosun onla gece 1 de oturarak

ayy köepgini merak etti bi resim yollasana

Kizi karsina al konus canim ,hatta abinlede ortak karar aldik benim konuusmam konusunda dersin.Abinde bende gece gelmenden cok rahatsisiz ,uykumuzu alamiyoruz,duzenimiz bozuluyor gelmek istersende haftasonu bir gece kabul edebiliriiz dersin.

Yok ailesi biliyor nereye gittiğini,arkadaşlarını hepsini tanıyor.O konuda yalan huyu yoktur bu kızın.Bende ilk bizi kullanarak başka yere gidiyor sandım ama öyle değilmiş biliyor ailesi.
Ailesi buna nasıl müsaade ediyor anlayabilmiş değilim. Kız ne egitimine önem veriyor ne karakter gelisimine. Ilerde anne baba destegi olmayinca ne yapicak, bu sefer de eşinden mi medet umacak? Bu hayat tarzina alismisken düzgün bir evlilik hayati bile olamaz ki zaten. Kizcagiz boş yaşıyor bomboş ve bu o ailenin eseri. Eşiniz neden bunu umursamiyor anlamadim. Ciddi bir aile toplantısı duzenlemeli anne ve babasiyla.

peki araba varken niye evine gitmiyor? sorulduysa ve yanitladiysan gormedim, kusura bakma..
Bende bilmiyorum ki hayatım.Gece geziyor geziyor geliyor sonra bize eğlence arıyor kendine.Benim bir düzenim var onun gibi hızlı yaşayamam ki.İşim olmasa gelsin oturalım sabaha kadar ama o akşamüstü 5 e kadar uyuyor.Yarasa gibi gündüz uykuda gece dışarda baş belası.

Zamanında çok şımartmışlar onu eşim hep söylenmiş ailesine.Eşim tutmaya çalışırken bırak,elleme,karışma diye diye şımartmışlar.Eşimde ne hali varsa görsün demiş umursamıyor artık.Ben zamanında disipline sokmaya çalıştım ama karışma diye diye şımarttılar şimdi kendileri ilgilensin diyor.

hayır o geldiginde sen cıkma yataktan esin cıksın acsın kapıyı yatsın sende oturmak zorunda degilsin gecenin 1 inde yanlsı yapıyosun onla gece 1 de oturarak
Evdeki hareketten uyku kalmıyor ki insanda.Sinirlerim bozuluyor.Yataktan çıkmasamda uyuyamıyorum ki.

isin olsa da olmasa da evine bu kadar rahat girip cikmasi hos degil canim.. siz genc insanlarsiniz ayrica, ozel hayatiniz var, diken ustunde onu beklemek zorunda misiniz? 20 yas kucuk degilki hem, dusunebilir bunu..

Konu başlığında şımarıklık gorunce seni kıskanıyor falan sandım ama bu daha kötü bi durum keşke kıskanma olsa canım :) Gece 1 olayına takildim ben o saatte bi genç kızın dışarda olmasına esin bisey demiyor mu ki. Bi de bi evin tek kiziysa da şımarıktir da olgunlaşması lazimdi bu yaşına kadarbence

Onlardan çok siz ilgileniyorsunuz ama, hataları sizin başınıza patlamış resmen. Bence kapıyı açmamak da bir çözüm olabilir belki, ayağı alışmış çünkü ve bu durumu kesmek lazım en başta. Derin uyuyorduk duymadık diyebilirsiniz, evli insanlarsiniz sonuçta, belki o an jeton düşer de vazgeçer bundan.

Benim görümcem bekar olsaydı ve içkili kafayla eve geç saatlerde gelseydi eşim zaten içeri almazdı o yüzden malesef yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…