- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi FashionStil
-
okulu filan yok mu? baslayinca kurtulmaz misiniz?Tek kurtuluş kötü olmak olucak sanırım.Kovalıcam en sonunda evden sabrım kalmadı artık.Böylede olsun istemiyorum.Gerçekten hiç sevmiyorum gergin ortamları,küslükleri,sürekli yüzyüze bakıcaz sonuçta.Ama bana başka çare bırakmadı artık.
Açıköğretimden okuyor ite kaka.Onuda bitiremez zannetmiyorum.Bu hayatı benimsemiş artık laf geçiremiyor kimse ona.okulu filan yok mu? baslayinca kurtulmaz misiniz?
ote yandan, size gelsin veya evine gitsin farketmez, cok kotu bi hayat tarzi bu.. yanlis oldugunu gormesi gerek..
Yok ailesi biliyor nereye gittiğini,arkadaşlarını hepsini tanıyor.O konuda yalan huyu yoktur bu kızın.Bende ilk bizi kullanarak başka yere gidiyor sandım ama öyle değilmiş biliyor ailesi.Eşiniz neden konuşmuyor anlamadım. Ayrıca eşin size geldiği gibi alsın eve bıraksın o vakitte annesiyle babası uğraşsın bakalım size öyle gelebiliyor mu? Ayrıca size geliyorum deyip evden çıkıyorsa başka yerlere gidiyorsa bazı şeyler anlaşılır.
hayır o geldiginde sen cıkma yataktan esin cıksın acsın kapıyı yatsın sende oturmak zorunda degilsin gecenin 1 inde yanlsı yapıyosun onla gece 1 de oturarakAslında benim rahatsız olduğum tek nokta uykumu alamıyor olmam.Sürekli evde olan biri olsam sorun yok gelsin otururum sabaha kadar,öğlene kadar uyurum ama ben çalışıyorum belirli bir düzelim var.O sabah yatıyor akşam 5te uyanıyor bir yemek duş ondan sonra gezmeye.Ben onun kadar hızlı yaşayamam ki.
ayy köepgini merak etti bi resim yollasanaO konuda zaten uyarımı yaptım ama çok seviyorum diyor.Bende dedim tamam seviyorsun ama fazla yüz verdiğin zaman şımarıyor dedim.Ayrıca o bu saatte hoplayıp zıplamaya pek alışkın değil,düzeni değişti onunda dedim ama anlayana işte.
peki araba varken niye evine gitmiyor? sorulduysa ve yanitladiysan gormedim, kusura bakma..Açıköğretimden okuyor ite kaka.Onuda bitiremez zannetmiyorum.Bu hayatı benimsemiş artık laf geçiremiyor kimse ona.
Onu o terbiyesizlikle koca bulsada kimse tutmaz boşar.Anca kendi gibi hadsiz birini bulursa anlaşırlar.Tencere kapak misali.Onun canı koca istiyo zira çok kudurmuş
Ailesi buna nasıl müsaade ediyor anlayabilmiş değilim. Kız ne egitimine önem veriyor ne karakter gelisimine. Ilerde anne baba destegi olmayinca ne yapicak, bu sefer de eşinden mi medet umacak? Bu hayat tarzina alismisken düzgün bir evlilik hayati bile olamaz ki zaten. Kizcagiz boş yaşıyor bomboş ve bu o ailenin eseri. Eşiniz neden bunu umursamiyor anlamadim. Ciddi bir aile toplantısı duzenlemeli anne ve babasiyla.Yok ailesi biliyor nereye gittiğini,arkadaşlarını hepsini tanıyor.O konuda yalan huyu yoktur bu kızın.Bende ilk bizi kullanarak başka yere gidiyor sandım ama öyle değilmiş biliyor ailesi.
Bende bilmiyorum ki hayatım.Gece geziyor geziyor geliyor sonra bize eğlence arıyor kendine.Benim bir düzenim var onun gibi hızlı yaşayamam ki.İşim olmasa gelsin oturalım sabaha kadar ama o akşamüstü 5 e kadar uyuyor.Yarasa gibi gündüz uykuda gece dışarda baş belası.peki araba varken niye evine gitmiyor? sorulduysa ve yanitladiysan gormedim, kusura bakma..
Zamanında çok şımartmışlar onu eşim hep söylenmiş ailesine.Eşim tutmaya çalışırken bırak,elleme,karışma diye diye şımartmışlar.Eşimde ne hali varsa görsün demiş umursamıyor artık.Ben zamanında disipline sokmaya çalıştım ama karışma diye diye şımarttılar şimdi kendileri ilgilensin diyor.Ailesi buna nasıl müsaade ediyor anlayabilmiş değilim. Kız ne egitimine önem veriyor ne karakter gelisimine. Ilerde anne baba destegi olmayinca ne yapicak, bu sefer de eşinden mi medet umacak? Bu hayat tarzina alismisken düzgün bir evlilik hayati bile olamaz ki zaten. Kizcagiz boş yaşıyor bomboş ve bu o ailenin eseri. Eşiniz neden bunu umursamiyor anlamadim. Ciddi bir aile toplantısı duzenlemeli anne ve babasiyla.
Evdeki hareketten uyku kalmıyor ki insanda.Sinirlerim bozuluyor.Yataktan çıkmasamda uyuyamıyorum ki.hayır o geldiginde sen cıkma yataktan esin cıksın acsın kapıyı yatsın sende oturmak zorunda degilsin gecenin 1 inde yanlsı yapıyosun onla gece 1 de oturarak
isin olsa da olmasa da evine bu kadar rahat girip cikmasi hos degil canim.. siz genc insanlarsiniz ayrica, ozel hayatiniz var, diken ustunde onu beklemek zorunda misiniz? 20 yas kucuk degilki hem, dusunebilir bunu..Bende bilmiyorum ki hayatım.Gece geziyor geziyor geliyor sonra bize eğlence arıyor kendine.Benim bir düzenim var onun gibi hızlı yaşayamam ki.İşim olmasa gelsin oturalım sabaha kadar ama o akşamüstü 5 e kadar uyuyor.Yarasa gibi gündüz uykuda gece dışarda baş belası.
Şuan dışardayım,telefondan giriyorum.Eve gidince bilgisayardan atarım.Merak ettiysen cinsi rottweiler.ayy köepgini merak etti bi resim yollasana
Zamanında çok şımartmışlar onu eşim hep söylenmiş ailesine.Eşim tutmaya çalışırken bırak,elleme,karışma diye diye şımartmışlar.Eşimde ne hali varsa görsün demiş umursamıyor artık.Ben zamanında disipline sokmaya çalıştım ama karışma diye diye şımarttılar şimdi kendileri ilgilensin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?