Görümcemin söylediği söz ve benim tepkim...?

makarnaseverr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
115
155
33
28
Kızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum... Biz uzun zamandır dysonV15 almak istiyorduk evimize. Büyük görümcem kendisine Dyson alırken küçük görümcemin çeyizine de almış düğün hediyesi niyetine(küçük görümcem bekar şuan bı evlilik plani yok 23 yaşında)
Bizim Dyson alacağımızı duyunca kayınvalidem küçük görümcemin adina alınan dysonu satın alın diye teklif etti (çünkü garantisi bitiyordu küçük gorumcemin ne zaman evleneceği de belli değil parasını verin bize siz alın onu dediler) küçük görümceme özellikle sordum sen istersen alalım istemezsen dursun sen kaldır dedim yok siz alın dedi. Bunun üzerinde 1 hafta geçtikten sonra yine kalabalık bir ortamda lafı açıldı kutuya bakmaya gitti eşim diğer odaya küçük görümcem de noluyo dedi ben de senin dysonu satın alacaktık ya ona bakiyolar dedim sonra bana sert bir üslupla ben verdim demedim ki dedi ben de konuşmuştuk seninle tamam demiştin dedim o da ben seninle konuşmadım abimle konuştum dedi o kadar zoruma gitti üzüldüm ki ben de direk odaya girip istemiyorum kardeşinin gönlü yok biz almayalım bunu dedikçe etraftaki herkes ısrar etti yapma etme diye görümcem de geri vites yaptı yok alın ben öyle demek istemedim diye ama ben almadım şuan Dysongen 5 sipariş ettik bu zamana kadar görümceme hep ablalık yaptım aramız çok iyiydi bu söyleme tarzı beni çok kırdı... Şimdi ben o aleti ondan almadım diye abarttigimi dusunecekler alıngan damgası yiyeceğim... Siz olsanız ne yapardınız

Bu aralar psikolojisi biraz bozukmuş o yüzden üzüldüm biraz ama benim de çok zoruma gitti haketmedigim bı davranışa maruz kalmak

Çok istediğim biseydi şuan için buruk sevinemedim bile aldigima

Haklısınız gercekten bu bana ders oldu

Çeyizlere dyson alınan günlere ne zaman geldik ya..

Görümcenin yaşı, durumu nedir bilmiyorum ama belki evlenmedim kısmına dertlenip böyle bir tepki vermiş olabilir. Gene de ayarını tuttursaymış keşke, iyi yapmışsın.

Bu aralar psikolojisi biraz bozukmuş o yüzden üzüldüm biraz ama benim de çok zoruma gitti haketmedigim bı davranışa maruz kalmak
kim diyor psikolojisi bozuk diye?
önüne gelenin başı sıkışanın psikolojisi bozuk arkadaş bir bizim değil tövbe tövbee

gerçekten bozuk olana lafım yok tabi

konu sahibi ne damgasi yerseniz yiyin
yeni ve garantili makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Konusu açılırda size bir şey derse ben seninle konuşmadım abinle konuştum yenisini almaya karar verdik diyin. Tabi anlarsa.

Almayin bosverin takmayinda ne derlerse desinler. Mesafe koyarsiniz bundan sonra aranizada ablalik yapmayin kimseye.

Büyük ihtimalle görümceniz annesine kızdı sinirini sizden çıkardı,kadın kızının haberi yokken siz bunu alın demiş görümceniz satmak istemiyordu bence annesi zorlamış.

Söylediği cümleye gelince kirilmakta haklısınız elbette bundan sonra biraz mesafeli olursunuz.

Son düzenleme:
Ben aile arasında olsa bile eşya alıp vermeyi doğru bulmuyorum sonuçta ne olursa olsun o eşyanın muhabbeti dönüyor. Nasılsa ücreti verilecekmiş neden garantisi bitecek olan ürünü ben alayım ki yani kendinize buna layık görmeniz bile problem, sonuçta ücret verilecek gider sıfır garantili yeni ürün alırım.
Kendimce görümce acısından bakınca, mesele kullanıp kullanmaması değil, kendine niyet etmiştir, heveslenmiştir, annesine birşey diyememiştir, belki sizin vereceğiniz para görümcenin eline geçmeyecekti gb gb çoğalır bu örnekler.
Dışarıdan alınabilecek ürünü neden istenir benim mantığım bunu almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…