Görümcemin söylediği söz ve benim tepkim...?

Öncelikle şunu söyleyim iyi yapmışsınız, hem zaten para verecektiniz, en azından garanti süresi olan yeni bir ürün aldınız. Ama ben konunuzda bazı tutarsızlıklara dikkat çekmek istiyorum. siz özellikle kendisine sordum diyorsunuz kız yok ben seninle konuşmadım abimle konuştum diyor. Burada bir tutarsızlık var ayrıca aramız da iyiydi diyorsunuz. Ben aslında kıza sorulmadan annesi tarafından ona ait olan bir şeyin size satılmasının teklif etmesini yanlış buldum. Kız da buna bozulmuştur bence. Bir de kıza bir şey demeden odasına giriyorlar vs. Buna da bozulmuştur o an. yani bu bir nevi kızı yok saymak. Onun da, "ben verdim demedim ki" demesi buna tepki bence.
Bu aralar psikolojisi biraz bozukmuş o yüzden üzüldüm biraz ama benim de çok zoruma gitti haketmedigim bı davranışa maruz kalmak
Tabi ki uslubu kırıcı olmuş ama bu ona yapılan da ailesi tarafından bir kabalık. Bu sadece bir örnek, buna benzer başkaları da olmuştur geçmişte, çocukken oyuncaklarını da vermişlerdir belki, kıyafetlerini de. Yani aramız iyiydi diyorsunuz büyük olasılıkla tepkisi size değil ailesinin onu birey olarak görmemesine verilmiş bir birikimin tepkisi. Alıngan damgası yiyeceğim abartığımı düşünecekler diye çekindiğinizi söylüyorsunuz. Siz konusu açılırsa kesinlikle alınmadığınızı söyleyin. Bu onun çeyizi dokunmamak lazımdı filan gibi bir şey söyleyin. Garanti süresi olayını da açtırmayın, "bunlar sağlam ürünler zaten bir şey olmaz" Kıza da tavır yapmayın bence, bu olayı da unutun gitsin.

Almazdım.

Canım bu kadar iyi olma üzülen sen olursun görümcenin kasıtlı yaptığını sanmıyorum ama bence eşinin ailesinde bir sıkıntı var çok içe içe olma bence

soğuk davranılmasında sorun yok. tutarsız tavır ve kindar davranışlarda sorun var. Kısacası samimiyetsizlik.
yani sevilmiyor olmak daha kabul edilebilir. İkisi çok farklı.

En başta konuşulduğunda kendisine ben söyledim eğer sen de satmak istiyorsan alırız diye oda olur alın dedi ama eşime de soralım dedim sonra da eşimle konuşmuşlar alın demiş. Odasına görmediler süpürge büyük görümcemin evindeydi

Almamakla çok iyi etmişşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…