Görümcemin söylediği söz ve benim tepkim...?

kız evladın evlenince ayrı evi oluyor, erkek evlada gelince nedense oğlumuz da oğlumuz

Bu aralar psikolojisi biraz bozukmuş o yüzden üzüldüm biraz ama benim de çok zoruma gitti haketmedigim bı davranışa maruz kalmak
Psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun... psikolojisini sizin üzerinizden mı düzeltmeye çalışıyor? İyi yapmışsınız ne hali varsa görsün...

Ayy ne diye kabul ediyorsunuz.Gidin mağazadan alın Dyson ucuz birsey mi ?

Aslında görümcemi düşünerek kabul etmiştik ama o pek anlamadı olayı yoksa zaten aynı fiyata yenisini alacaktik

İyi yapmışsınız, garantisi olduğu halde parçasına bi dünya para istiyorlar. Garantisi bitik süpürgesiyle beraber turşu kursun.

Haklısınız ben de uzatmayı düşünmüyorum yaşı küçük olmasına verip konuyu kapatcam

Bence de öyle oldu kayınvalidemin teklif etmemesi lazımdı ama olan oldu huzursuzluk hiç sevmiyorum

Haklısınız uzatmayı düşünmüyorum üzüldum sadece ama içimde çözüp kapatcam konuyu

Gayet iyi yapmışsınız. Ben olsam da almazdım. Ayrıca garantisi biten bir ürünü niye alıyorsunuz ki... belki kullanırken fark edeceğiniz bir arızası çıkacak...

Bu konu özelinde hakli olabilirsiniz. Ama sizden küçük diye gerçekten kardesiniz olmayan insanlara kendinizce ablalık yaptiginizi sanip sonra onlardan kardeslik beklemeniz aşırı lüzumsuz bir hareket. Bunu sadece sise soylemiyorum. Genel olarak insan iliskil3rinde tutumum bu. İnsan yeri gelir yedi kat el ile arkadas dost kardes olabilir. Ama insanlar yakin hissetmek istedikleri kisiyi kendileri seçer. Evlilik bağı gibi evlenen kisiler haricinde ailenin kalan üyelerini zorunlu bir bağ kurmaya zorlayan kafayi reddediyorum. Ve yengelerinr gelinlerine vs soğuk davranan insanlari haksiz bulamiyorum malesef

ya garantisi biten ürünü napacaksın zaten
tonla para dökücem ama garantisiz alıcam oldu canım
her gün zamlar gelmesine rağmen sırf şu garanti konusu yüzünden
şuan kullanmayacağım elektronik ürünü satın almıyorum mesela ben
çünki garantisi fatura kesildiği andan itibaren başlıyor
bu yüzden pahalı elektronikte stokçuluk mantıklı bişi değil

Garantisi bitmek üzere olan şeyi niye alıyorsunuz ki zaten. Ben olsam asla tenezzül etmem. Parasını verip alacaksam gider paşalar gibi mağazadan alırım onun bunun lafını suratını çekmem hemde ürünüm garantili olur. Kendiniz kaşınmışsınız baştan reddecektiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…