Görümcemin söylediği söz ve benim tepkim...?

Durusnuza hayrann kaldım

Ben olsam kesinlikle almazdım isteyen alıngan desin isteyen bilmem ne desin gurur benim gururum asla o lafı yeyipte almam görümceden o aleti
Aklı olan görümce den hiçbirşey almasın zaten aynısını bende yaşadım. Alaçağım 100 liralık mop görümcem almış güya sevmemiş . Hiç kullanmamışta yalan mop elime bir geldi kulpu yok paspası kıl içinde
Neyse şöyle olsun demedim aldım. Sonra kaynanam mop sanki büyük moptan mış gibi İnternete gördüğü mopun fiyatını getirip bana gösteriyor bak 150 olmuş sen ablana 150 TL verecen diye . Görümcemse 90 TL ye almış. Bende içimden pışşık yağlı kaşşık dedim 90 TL verdim şimdi üstümde yok eşimden alınca veririm dedim geçiştirdim hala da vermedim vermeyende niyetim yok vallaha. Gelinleri böyle salak yerine koymaları beni sinir ediyor. Kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırken karşında salak yok senin demek geliyor ama eşime olan saygımdan onlara karşı saygılı olmaya çalışıyoruz işte.

+1

Hayatta bazı yerler sabittir, kırk takla atsan da değişmez. Yorulduğunla kalırsın.
O kadar haklısınız ki ben de bu durumu yaşayarak tecrübe ettim. Kendi yengem, ablam olur sandım ama imkansız herkes mesafeli olmalı kimse kimseye ablalık kardeşlik yapmaz yapmamalı.

İyi olmuş almadığınız, sanki sadaka verecek. Garantisi bitmiş makinesiyle otursun evinde. Özellikle herkesin içinde size malına konuyor muamelesi yapması hiç hoş değil. Asla almayın gurursuz olacağınıza arkanızdan alıngan derler en kötü

İyi yapmışsın garantisi de bitiyormuş zaten

Küstah tam tokatlamalik bir görümce...muhatap olmayın bence birşey söylemeye kalkarsa da git abinle konuş deyip çekilin kenara anlasın hatasini terbiyesiz...ha bı arada annesi muhakkak araya girecektir o öyle demek istemedi sen de abarttı falan filan diye...klasik k.v. tribi yiyeceksiniz buna da hazırlıklı olun
Mak.konusuna gelince baktım ama model eskiydi beğenmedim o sebeple almak istemedim deyin bir kez daha bozulsunlar ..haketmisler

Kendimi tam da öyle hissettim sanki malına konuyormuşun gibi

Ona hazırlıklıyım şuan ama kendimi anlatmak beni yoruyor aldırmasam mı yoksa kendimi açıklasam mı kararsızım

zaten baştan hatalı bir girişim olmuş kv niz kızının diğer kızına aldığı hediyeyi niye satmaya kalkıyor hemde oğluna..
alıngan olduğunuzu düşünmedim iyi yapmışsınız almamakla bende olsam almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…