samimiyetimi mazur gör ama aklımdan ilk geçen cümle şuydu: " Kızım sen evlenince ayvayı yedin. "
acaba diyorum sizi arayacaktı da öncesinde böyle bir şaka mı yapayım dedi! ama kendinden soğutmak için yeni geline yapılabilecek en son şey... daha en baştan arayı açmış saf görümceniz.....kimi insanlar kırkında olsa bile safça çocuksu şeyler yapabilir. art niyet olmayabilir.sonuçta kardeşiyle evleneceksiniz.amacı size iftira atmak olmadığını düşünüyorum....inşallah art niyet yoktur diyelim.....
art niyet olduğunu bende düşünmüyorum açıkçası, nişanlıma açıklaması bu yönde olmuş, arayacaktım ama önce şaka yapayım demiş ama artık nişanlımdan çekindide mi söyledi bilemiyorum
art niyet olduğunu bende düşünmüyorum açıkçası, nişanlıma açıklaması bu yönde olmuş, arayacaktım ama önce şaka yapayım demiş ama artık nişanlımdan çekindide mi söyledi bilemiyorum
art niyet olsa gizli numaradan arardı bence.numaranın kime ait olduğunun ortaya çıkacağı gün gibi ortada. çocukluğuna ver.dediğim gibi akıl yaşta değil baştadır. bundan sonra temkinli davranırsın.bundan sonra daha dikkatli olur sana karşı.bence o da çok utanmıştır.ay düşünsene eşi duyduysa bu olayı.ben yerin dibine girerim valla. bu abdestle çook namaz kılar görümcen.sana kötülük yapacağı varsa da yapamaz artık
Bende iyi niyet olduğuna inanmıyorum.
Sizi denemiş olabilir demiyorum,çok salakça bir yöntem çünkü.
Ama şaka olarak bile kabul etsek,mantığın sınırlarını zorlayan,
yeni yetme telefon sapıklıkları seviyesinde,ergen psikolojisinde bir şaka.
Tama olmuş bitmiş,sizde uzatmamışsınız.
Ama burdan çıkarılan ders neymiş dersek,
''bu yapıda biri ile akraba olunabilir,samimiyet ASLA!''
Kaldı ki siz nişanlınızla evleniceksiniz.
Kapıyı kapatınca görümce,elti,kayınço,bacanak,kaynana vs... hepsi dışarda...
Nişanlınıza gayet mantıklı bi dille''ablanın çok tuhaf bir espiri anlayışı var herhalde,
ama yaptığı şey çok çirkindi.Hiç hoşlanmadım,umarım bundan sonra bu tür tatsız bişey yaşamayız''der,
kapatırsınız konuyu.Aranızda sorun olmaması için de tekrar açılmaz.
kocaman kadın ya 2 çocuk annesi 40 falan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?