Görümcemin telefon şakası

Bencede hiç açma telefonu,arasın dursun.
Ne niyetle yaptığını bilemem ama hiç hoşlanmam böyle vıcık vıcık muhabbetlerden.
Hem arana mesafe koyman için çok geçerli bir neden.
Espri anlayışı düşük,nasıl davranıcağını bilmeyen biriyle akraba olabilirsiniz ama yakın olmak durumunda değilsiniz.
Hiç bir mazereti,telafisi olmayan bir şey yaptığı,eşşek şakası bile hafif kalır.

samimiyetimi mazur gör ama aklımdan ilk geçen cümle şuydu: " Kızım sen evlenince ayvayı yedin. "

aynı şeyi hatta nişanı atmaya varıncaya düşündüm, böyle saçma sapan insanlarla olamam dedim nişanlıma, ama paçaları tutuşmuş vaziyette gelip annemlerden özür dileyince kıyamadım

acaba diyorum sizi arayacaktı da öncesinde böyle bir şaka mı yapayım dedi! ama kendinden soğutmak için yeni geline yapılabilecek en son şey... daha en baştan arayı açmış saf görümceniz.....kimi insanlar kırkında olsa bile safça çocuksu şeyler yapabilir. art niyet olmayabilir.sonuçta kardeşiyle evleneceksiniz.amacı size iftira atmak olmadığını düşünüyorum....inşallah art niyet yoktur diyelim.....

art niyet olduğunu bende düşünmüyorum açıkçası, nişanlıma açıklaması bu yönde olmuş, arayacaktım ama önce şaka yapayım demiş ama artık nişanlımdan çekindide mi söyledi bilemiyorum

art niyet olsa gizli numaradan arardı bence.numaranın kime ait olduğunun ortaya çıkacağı gün gibi ortada. çocukluğuna ver.dediğim gibi akıl yaşta değil baştadır. bundan sonra temkinli davranırsın.bundan sonra daha dikkatli olur sana karşı.bence o da çok utanmıştır.ay düşünsene eşi duyduysa bu olayı.ben yerin dibine girerim valla. bu abdestle çook namaz kılar görümcen.sana kötülük yapacağı varsa da yapamaz artık

Bende iyi niyet olduğuna inanmıyorum.
Sizi denemiş olabilir demiyorum,çok salakça bir yöntem çünkü.
Ama şaka olarak bile kabul etsek,mantığın sınırlarını zorlayan,
yeni yetme telefon sapıklıkları seviyesinde,ergen psikolojisinde bir şaka.
Tama olmuş bitmiş,sizde uzatmamışsınız.
Ama burdan çıkarılan ders neymiş dersek,
''bu yapıda biri ile akraba olunabilir,samimiyet ASLA!''
Kaldı ki siz nişanlınızla evleniceksiniz.
Kapıyı kapatınca görümce,elti,kayınço,bacanak,kaynana vs... hepsi dışarda...
Nişanlınıza gayet mantıklı bi dille''ablanın çok tuhaf bir espiri anlayışı var herhalde,
ama yaptığı şey çok çirkindi.Hiç hoşlanmadım,umarım bundan sonra bu tür tatsız bişey yaşamayız''der,
kapatırsınız konuyu.Aranızda sorun olmaması için de tekrar açılmaz.

evet eşi duymuş zaten, bende utanırdım elbette, bundan sonrasını ise inanın ki bilmiyorum, nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım içimden hiç konuşmak gelmiyor, en azından bi müddet

samimiyet olamayacağı açık ve net zaten bugün böyle şaka yapan yarın ne yapar bilemiyorum, ayrıca taviz taviz doğurur görüşündeyim ama nişanlım telefonu açmamı istedi biraz önce bırak hatasını telafi etsin nereye kadar sürecek bu böyle dedi canım sıkıldı biraz

Çok yersiz bir davranış,sen kesin tavrını koy ve bu durumdan hoşlanmadığını belirt mutlaka...Sana kaç adım yakın olabileceğini,durması gerektiği yeri bilsin.

yuhh artık görümceye bak ya..bu ne seviyesizlik..ay yarın öbürgün iftira atarsa hiç şaşırmam..açın telefonu ve gerekeni söyleyin bence..bir daha cesaret edemesin bu tarz şeylere..sert çıkın biraz

Canım öyle bir tavır sergilemelisin ki yeri geldiğinde şimdi nişanlın ilerde eşin olacak kişide sana ansıl yaklaşması gerektiğini bilsin...Görümcenin telefonunu yanıtlave açık ol,düşündüğünü gizlemekten çekinme.Bu şakayı yapma amacının ne olduğunu sor ve tekrarını kesinlikle istemediğini belirt...

40 yasındaki kadın işini gücünü bırakıp böyle şeylerle ugrastıgına göre.. aklından zoru olsa gerek...

Dangalak ya..

Canım böyleleri evlendikten sonra evine barkına desturla sok ki sana kaç adım durması gerektiğini bilsin..

Şimdilik hiiç ses etme..Kayınpederinin,kayınvalidesinin,olduğu çekineceği insanların bulunduğu ciddi bir ortamda "valla bu ablam da bir alem..bana eşimin peşinde niye dolaşıyorsun diye şaka yaptı...ha ha ha..ablacığım eniştemin çapkınlıkları psikolojini çok bozdu herhalde...ha ha ha..."dersin..

Sorarsa da şaka yaptım de..:86:

Eşşek şakası öyle olmaz,böyle olur..

Donuk zekalı şey..

biraz olsun fikir olsaydı böyle bi şaka yapmazdı sanırım, iş bundan sonra nasıl davranmam gerektiğinde bakalım ne olacak

Allah böyle şirletlerden korusun.birde 40 yaşındaymış
çok saçma durum okurken sinirlendim.Allah sabır versin sana...

40 mı yaşını duyunca şaşkınlığım bir kat daha arttı.hiç işi gücü yokmuymuş.samimi olsaydınız bile böyle bir şaka yapılırmı.şakadan çok densizlik diyelim buna.bide 2 kere görüşmüşsünüz sadece.arayıp nasılsın diye hal hatır soracağına bunumu yapıyor.pes doğrusu.

canım bence telefonu aç, soğuk konuş ve bu tür şeylerden hiç hoşlanmadığını filan söyle. kendimi çok kötü hissettirdiniz filan de... şimdi açmazsan da yine sen kötü olacaksın gerçi bir önemi de yok kötü olsan ne olacak yaptığı şakadan sonra yine sen haklısın; ama ne bileyim kendini daha kötü hisseder sen ona tepki gösterince telefonda ve bir daha da kalkışamaz böyle bir şeye gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…