- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Bence buradaki birçok kişinin bulamadığı bir fırsat var elinizde.
Açın telefonu.Sert bir dille koyun mesafenizi.Sonra sen sağ ben selamet.
Evlenince çekersiniz kapınızı, eşiniz bile ablama karşı neden soğuksun diyemez.
Mecburi akrabalıktan kurtulursunuz.
Ama bakarsınız evlendikten sonra, ölçüp biçersiniz, gerçekten iyi niyetli olduğuna inanırsanız, biraz daha yakın durursunuz.
Dediğim gibi bu durum sizin lehinize olmuş.Hiç sıkılmayın, üzülmeyin.
Bence buradaki birçok kişinin bulamadığı bir fırsat var elinizde.
Açın telefonu.Sert bir dille koyun mesafenizi.Sonra sen sağ ben selamet.
Evlenince çekersiniz kapınızı, eşiniz bile ablama karşı neden soğuksun diyemez.
Mecburi akrabalıktan kurtulursunuz.
Ama bakarsınız evlendikten sonra, ölçüp biçersiniz, gerçekten iyi niyetli olduğuna inanırsanız, biraz daha yakın durursunuz.
Dediğim gibi bu durum sizin lehinize olmuş.Hiç sıkılmayın, üzülmeyin.
Arkadaşım sakın tepkisiz kalmayın bu konuya, ya da affedici bir tutum göstermeyin. Sonra affetme görevi üstünüze yapışır ve sizden hep aynı affedicilikte olmanızı ister hepsi. Sessiz kalmayın lütfen, ezdirmeyin kendinizi.
çok garip bi durum, koskoca kadın. iyi niyet göremedim ya da akli dengesi bozuk.
şimdi nişanlın da ablası olacak çatlak da ne dese senin için hafiflemeyecek. ailen de biliyor bu saçmalığı. bence gelsinler ailece, görümce-eşi, nişanlın, kayınvalide kayınpeder, ailenden ve senden bu rezillik için özür dilesinler. sakın taviz verme,çok çirkin bişey bu.
daha iki kere gördüğü gelinine şimdiden bunu yapan evlenince ne yapmaz acaba hayal edemiyorum
Arkadaşım görümceniz bir patavatsızlık yapmış ama ben kötü niyet görmedim ,ne kadar ağır yorumlar yapılmış belli ki sizi arayacakmış güya aranızda şakalaşmak istemiş yok anneniz telefona çıkmıyor bilmem ne kusura bakmayında bu kadar ince ve gereksiz ayrıntılara takılırsanız siz kimseyle evlenmeyin insanlar neler görüyor neler ..
Dediğim gibi patavatsızlık, aradığında açarsınız telefonu ciddi bir ses tonuyla görüşürsünüz sizinde net tavrınızı anlar bir daha yapamaz böyle bişey ,bazen insanlar kısa görüşürler ama çok samimi bir ortam oluşur öyle bir ortam olmuşmuydu daha önceki görüşmelerinizde..
vallahi bence de normal iyi niyetle yapılan bir şaka değil..artık ne düşündüyse bu şakayı yaparken..hem samimi değilmişsiniz ki samimi olunsa bile neden böyle bi şaka yapılır?canım bence sen telefonu açınca bide şey de ben bu şakanın altında çok şey ararım yalnız,hakkımda böyle şeyler mi düşünüyosun ben bu kadar yüz göz olmayı sevmiyorum ailemde çok kızdı! de..ay çok sinir bozucu..bence sen en başından telefonu açıp söylemeliydin içindekileri..şimdi sinirin geçmiştir biraz ama geçmesin sakın söyle içindekileri
kızlar nasıl anlatayım bilemiyorum çünkü biraz karışık bir olay, 2 gün önce telefonum çaldı, arayan bilmediğim bir numara cevapladım arayan kişi bu numarayı neden rahatsız ediyorsunuz dedi bende ben bu numarayı hiç aramadım bi yanlışlık olmuş herhalde dedim ve telefonu kapattım aradan 1 dakika geçmedi tekrar aynı numara aradı ve hem rahatsız ediyosun hem yüzüme kapıyosun, sen bu numaradan benim kocamı niye rahatsız ediyorsun gibisinden bi sürü şey zırvaladı telefonu kapatırken sesi tanıdık birine benzettim, nişanlımı arayıp numarayı aramasını söyledim, kim çıktı dersiniz, sevgili görümcem, güya şaka yapmış, işletmeye çalışmış beni ama görümcemle daha 2 kere görüştük 1i sözde ikincisi nişanda yani bi samimiyetimiz yok çok fazla, nişanlım haliyle tepki gösterdi bu nasıl şaka diye, ben şuan kendimi nötr hissediyorum, özür dilemek için arıyormuş güya şimdi ama içimden hiç açmak gelmiyor, napmam lazım, buz gibi hissediyorum kendimi
kızlar nasıl anlatayım bilemiyorum çünkü biraz karışık bir olay, 2 gün önce telefonum çaldı, arayan bilmediğim bir numara cevapladım arayan kişi bu numarayı neden rahatsız ediyorsunuz dedi bende ben bu numarayı hiç aramadım bi yanlışlık olmuş herhalde dedim ve telefonu kapattım aradan 1 dakika geçmedi tekrar aynı numara aradı ve hem rahatsız ediyosun hem yüzüme kapıyosun, sen bu numaradan benim kocamı niye rahatsız ediyorsun gibisinden bi sürü şey zırvaladı telefonu kapatırken sesi tanıdık birine benzettim, nişanlımı arayıp numarayı aramasını söyledim, kim çıktı dersiniz, sevgili görümcem, güya şaka yapmış, işletmeye çalışmış beni ama görümcemle daha 2 kere görüştük 1i sözde ikincisi nişanda yani bi samimiyetimiz yok çok fazla, nişanlım haliyle tepki gösterdi bu nasıl şaka diye, ben şuan kendimi nötr hissediyorum, özür dilemek için arıyormuş güya şimdi ama içimden hiç açmak gelmiyor, napmam lazım, buz gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?