Görümcemin telefon şakası

Bence buradaki birçok kişinin bulamadığı bir fırsat var elinizde.
Açın telefonu.Sert bir dille koyun mesafenizi.Sonra sen sağ ben selamet.
Evlenince çekersiniz kapınızı, eşiniz bile ablama karşı neden soğuksun diyemez.
Mecburi akrabalıktan kurtulursunuz.
Ama bakarsınız evlendikten sonra, ölçüp biçersiniz, gerçekten iyi niyetli olduğuna inanırsanız, biraz daha yakın durursunuz.
Dediğim gibi bu durum sizin lehinize olmuş.Hiç sıkılmayın, üzülmeyin.

gorumcenız kafasında sızı nasıl bır yere koydu kı bu kadar sevıyesız bır saka! yapma ıhtıyacı duydu
cok sacma
nısanlınızın durumu telafısı normal olabılır ama
bence o 40 yasında cocuklu yasını basını almıs kadın sızden ozur dılemelı
ama karsısında sakın ısı hosgoren bır gelın olmamalı
o haddını bılmeyıp yasına basına ve konumuna bakmadan boyle bır densızlık yapıyorsa
alacagı sert tepkıye de katlanmak zorunda

kusura bakmayın boyle bır sey degıl saka essek sakası olarak falan da gormuyorum
dupeduz terbıyesızlık

kesinlikle katılıyorum... koy mesafeni..bu durum ekmeğine yağ sürmüş.. bunu bahane ederek ilerideki samimiyet mecburluğundan kurtulmuş olursun.. hiç üzme kendini..

Son düzenleyen: Moderatör:
bekliyorum aramasını, aslında daha fazla yüz göz olmak istemiyorum ama sanırım daha fazla erteleyemeyeceğim bu konuyu, bi an önce konuşup kurtulmam lazım, off aklıma geldikçe zıplıyo sinirlerim.

Arkadaşın yorumuna katılıyorum.Bu durumu lehinize çevirip, ailesine karşı mesafeli durabilirsiniz. Zaten iyi niyetli olmadıkları çok belli, siz de temkinli olun her zaman.Allah kuru iftiralardan korusun hepimizi.

Arkadaşım sakın tepkisiz kalmayın bu konuya, ya da affedici bir tutum göstermeyin. Sonra affetme görevi üstünüze yapışır ve sizden hep aynı affedicilikte olmanızı ister hepsi. Sessiz kalmayın lütfen, ezdirmeyin kendinizi.

çok garip bi durum, koskoca kadın. iyi niyet göremedim ya da akli dengesi bozuk.
şimdi nişanlın da ablası olacak çatlak da ne dese senin için hafiflemeyecek. ailen de biliyor bu saçmalığı. bence gelsinler ailece, görümce-eşi, nişanlın, kayınvalide kayınpeder, ailenden ve senden bu rezillik için özür dilesinler. sakın taviz verme,çok çirkin bişey bu.
daha iki kere gördüğü gelinine şimdiden bunu yapan evlenince ne yapmaz acaba hayal edemiyorum

işte tam da bundan korkuyorum, kaynana yaşlı hoş gör, ablası bi ayrı hoş gör, onu idare et bunu idare et diye diye gidecek gibi görüyorum ama bu sefer hiç şansları yok

öfkem geçmiyor telefonda iyice yüz göz olmaktan da korkuyorum aslında, annem ve teyzem yanımda olduğu için şahit oldular olaya ama babamın haberi yok olay büyümesin diye söylemek istemedi annemler, görümcem annemi arayıp özür dilemek istemiş nişanlım öyle söyledi, ama annem izin vermedi ben tutamam kendimi tartışırız gerek yok aramasın beni dedi, nasıl yüz yüze gelicez çok merak ediyorum, utanması gereken o iken ben resmen kıvranıyorum

o yaşta bi kadına göre berbat bir şaka.bence telini açın durumdan hiç hoşlanmadığınızı ve bu samimiyeti kendisinde nasıl gördüğünü söyleyin.özürünü gayet mesafeli ve tavırlı bir şekilde kabul edin herkesede durumu her ortamda anlatın ve ondan 1-0 önde olun.ilerdede mesafenizi koruyun derim.şimdi böle yapan ilerde neler yapmazki.

Arkadaşım görümceniz bir patavatsızlık yapmış ama ben kötü niyet görmedim ,ne kadar ağır yorumlar yapılmış belli ki sizi arayacakmış güya aranızda şakalaşmak istemiş yok anneniz telefona çıkmıyor bilmem ne kusura bakmayında bu kadar ince ve gereksiz ayrıntılara takılırsanız siz kimseyle evlenmeyin insanlar neler görüyor neler ..

Dediğim gibi patavatsızlık, aradığında açarsınız telefonu ciddi bir ses tonuyla görüşürsünüz sizinde net tavrınızı anlar bir daha yapamaz böyle bişey ,bazen insanlar kısa görüşürler ama çok samimi bir ortam oluşur öyle bir ortam olmuşmuydu daha önceki görüşmelerinizde..

Bence her şerde bir hayır vardır.böylelikle görümcenizden gelebilecek zararlara karşı en baştan dur deme şansını yakaladınız.ve eşinizde artık destekçiniz olur.çünkü ablası baştan kendini ele vermiş.samimi olmayın mesafili olun raaaahaaatt bir nefes alın.

cidden eşek şakası omuş bu :26:
yinede teline cevap ver böyle şakalardan hoşlanmadığını ailenin de çok rahatsız olduğunu bir daha tekrarlanmamasını söyle.
bu görümcenle fazla samimiyet de kurma.anlaşılan samimiyet ve şaka anlayışı çok farklı görümcenin

kusura bakmayında bu numaradan kocamı rahatsız ediyosunuz diye bi şakayı benim mantığım kabul etmiyor, bu gereksiz bir ayrıntıysa size göre bilemiycem bana göre değil, aileme göre hiç değil, sadece 2 kez görüştüm biri söz günü biri nişan günü düğün salonunda ne kadar samimiyet kurulabilir ki bi insanla ??

vallahi bence de normal iyi niyetle yapılan bir şaka değil..artık ne düşündüyse bu şakayı yaparken..hem samimi değilmişsiniz ki samimi olunsa bile neden böyle bi şaka yapılır?canım bence sen telefonu açınca bide şey de ben bu şakanın altında çok şey ararım yalnız,hakkımda böyle şeyler mi düşünüyosun ben bu kadar yüz göz olmayı sevmiyorum ailemde çok kızdı! de..ay çok sinir bozucu..bence sen en başından telefonu açıp söylemeliydin içindekileri..şimdi sinirin geçmiştir biraz ama geçmesin sakın söyle içindekileri

yok öfkem aynı şiddette devam ediyor telefonun ekranında o numarayı görünce bekliyorum bakalım ne zaman arayacak

başlığa eşşek şakası yazmışsında canım benim çooook hafif kalmış sen ne kibar kızsın vallahi ben olsam öküz şakası filan derdim. Görümcen rengini en başta belli etmiş canım hayırlı olsunnnn. Çook dikkat et böyleleri yuva yıkar çamur atar izi kalır. Konuşsan bile mesafeli ol deli mi nee

bu şaka değil tam anlamıyla dengesizlik

baştan mesafeni koy, belli etmiş ne mal olduğunu, daha ne lüzumsuzluklar yapar... uzak durmakta fayda var. samimiyete hiç gerek yok
meraba meraba yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…