kızlar nasıl anlatayım bilemiyorum çünkü biraz karışık bir olay, 2 gün önce telefonum çaldı, arayan bilmediğim bir numara cevapladım arayan kişi bu numarayı neden rahatsız ediyorsunuz dedi bende ben bu numarayı hiç aramadım bi yanlışlık olmuş herhalde dedim ve telefonu kapattım aradan 1 dakika geçmedi tekrar aynı numara aradı ve hem rahatsız ediyosun hem yüzüme kapıyosun, sen bu numaradan benim kocamı niye rahatsız ediyorsun gibisinden bi sürü şey zırvaladı telefonu kapatırken sesi tanıdık birine benzettim, nişanlımı arayıp numarayı aramasını söyledim, kim çıktı dersiniz, sevgili görümcem, güya şaka yapmış, işletmeye çalışmış beni ama görümcemle daha 2 kere görüştük 1i sözde ikincisi nişanda yani bi samimiyetimiz yok çok fazla, nişanlım haliyle tepki gösterdi bu nasıl şaka diye, ben şuan kendimi nötr hissediyorum, özür dilemek için arıyormuş güya şimdi ama içimden hiç açmak gelmiyor, napmam lazım, buz gibi hissediyorum kendimi
kocaman kadın ya 2 çocuk annesi 40 falan vardır
bana sacma geldı neden sana samımı olmadıgın halde bu tur saka yaptı anlamadım bence o kadına karsı daha dıkkatlı ol derım fazla samımı olmamaya calıs.
kocaman kadın ya 2 çocuk annesi 40 falan vardır
hayret bişey..nerde bulduysa kendinde bu hakkı..
bence telefona çıkın"neden böyle bir şey yaptın ben bu tarz şakalardan pek hoşlanmıyorum" deyin..
allah allah..çok ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?