Görümcemin telefon şakası

nghn987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
448
1
46
Denizli
kızlar nasıl anlatayım bilemiyorum çünkü biraz karışık bir olay, 2 gün önce telefonum çaldı, arayan bilmediğim bir numara cevapladım arayan kişi bu numarayı neden rahatsız ediyorsunuz dedi bende ben bu numarayı hiç aramadım bi yanlışlık olmuş herhalde dedim ve telefonu kapattım aradan 1 dakika geçmedi tekrar aynı numara aradı ve hem rahatsız ediyosun hem yüzüme kapıyosun, sen bu numaradan benim kocamı niye rahatsız ediyorsun gibisinden bi sürü şey zırvaladı telefonu kapatırken sesi tanıdık birine benzettim, nişanlımı arayıp numarayı aramasını söyledim, kim çıktı dersiniz, sevgili görümcem, güya şaka yapmış, işletmeye çalışmış beni ama görümcemle daha 2 kere görüştük 1i sözde ikincisi nişanda yani bi samimiyetimiz yok çok fazla, nişanlım haliyle tepki gösterdi bu nasıl şaka diye, ben şuan kendimi nötr hissediyorum, özür dilemek için arıyormuş güya şimdi ama içimden hiç açmak gelmiyor, napmam lazım, buz gibi hissediyorum kendimi

Yok artik ya bu nasil saka boyle ! Neyi denemeye calismis anlamadim.Bence sen su saatten sonra tavrini koy,mesafeni koru canim

Görümcenizin yaşı kaç?

Milletin işi gücü kalmamış eğleniyor....

İyi güzel eğlensinlerde, bu nasıl yılışık bir eğlence...

kızlar net bağlantım kötü şuan yanlışlıkla 2 kere anlatmışım konuyu çok özür dilerim kusura bakmayın

ne duymuş olabilir ki canım ben daha görümcemi iki kere gördüm o başka bi şehirde ben başka bi şehirdeyim

kocaman kadın ya 2 çocuk annesi 40 falan vardır

Hangi akla hizmet yapmış böyle saçma

bir olayı..

Samimiyette kurmamışsınızki (hadi bir derece diycem ozaman..-kötünün iyisi)

Nişanlınız zaten gereken tepkiyi göstermiş.

Çok garip bir olay.Bana kalırsa iyi niyetle yapılmış herhangi bir (eşşek şakası) şaka değil bu.

Altından çıakr birşeyler illaki birgün..

Herneyse açın telefonu suçlu duruma düşmeyin haklıyken..
Mesafenizi koruyun..

Bu gereksiz hareketine anlam veremediğinizide ekleyin bana kalırsa..

Hmm,ayri sehirlerdeyseniz o zaman baska.Ama acigini yakalamaya calistigini dusunuyorum.Gorusmenizde sana karsi davranislari nasildi ?

bu ne ya hakikaten?
çirkin yani şaka değil eşşşek şakası bile denmez buna ayıp ya. annemlerin yanında çok zor duruma düştüğünüzü bu tarz çocukça şeyleren hiç hoşlanmadığınızı tekrarı olmaması gerektiğini sert ve resmi bir dille söyleyerek uyarın.pes nasıl şakacı insanlar var!!

anneme zaten rezil oldum orası ayrı nasıl bi aile bu nasıl şaka deyip duruyo kadın, nişanlım aradı ben ablam adına özür dilerim dedi ama ne fayda artık

hayret bişey..nerde bulduysa kendinde bu hakkı..
bence telefona çıkın"neden böyle bir şey yaptın ben bu tarz şakalardan pek hoşlanmıyorum" deyin..
allah allah..çok ilginç..

tekrar aynı sesi duymak istemiyorum ya :S hatta mümkünse görmek istemiyorum ama pek pratik olmuyor ööff ööff içim şişti iki gündür düşünüp durmaktan

bana sacma geldı neden sana samımı olmadıgın halde bu tur saka yaptı anlamadım bence o kadına karsı daha dıkkatlı ol derım fazla samımı olmamaya calıs.

bana sacma geldı neden sana samımı olmadıgın halde bu tur saka yaptı anlamadım bence o kadına karsı daha dıkkatlı ol derım fazla samımı olmamaya calıs.

canım bana da çok saçma geliyor zaten, anlamadım anlayamam da böyle bi şaka yı, ki zaten şaka değil bu, hepi topu 2 kez gördüğün kişiye böyle bi şaka yapmayı bırak şaka yapılmaz zaten

Allahım daha neler duyacağız

hayır normal bi şaka da değil resmen

bu işin şakası mı olur

ay kadını boğasım geldi

hayret bişey..nerde bulduysa kendinde bu hakkı..
bence telefona çıkın"neden böyle bir şey yaptın ben bu tarz şakalardan pek hoşlanmıyorum" deyin..
allah allah..çok ilginç..

Evet katılıyorum .Senden şimdi bi yüz bulsa allaahhh elenince neler neler yapar .Ben görümcemden çok çektiğim için görümce denince çıldırıyorum artık .Keşke bende baştan hiç samimi olmasaymışım diyorum.Neyseciğime baştan ipleri sıkı tut bence.Evliliğin türlü türlü halleri var. Evlendiğinde seni rahatsızz edip durmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…