Görümcemin tembelliği

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
kızlar benim görümcem iş konusunda çok yavaş ve benim olduğum zamanlarda annesi ona iş yaptırmaz hep benden beklerler benim yanımda kızına ben sana iş yapma demedimmi der banada neden iş tutmuyorsun der sizce nedir bu kaynanaların kızlarına kıyamayıp gelini hizmetçi gibi görmesinin nedeni..

yapma canım sende, oyala bir şekilde.

sofrayı kaldırman için senimi bekliyorlar ağırdan al, çayımı içiyorum de.

tuvalete gidicem de fazla kal. dayanamayıp bi işin ucundan tutacaklar elbet.

yada görümcenle iş bölümü yap kaynanan karışırsa görümcemle anlaştık de, yada ben kendi payıma düşeni yapar gerisine karışmam de.

Evet bence de siz oyalanın,habire bahaneler bulup görümcenizin de bişeyler yapmasını sağlayın.Kendinizide ezdirmeyin..

Zıtlaşmak ,oyalanmak ters tepebilir.İşe başlarken hadi yardım et biran önce bitsin sonra rahat rahat otururuz gibisinden cümleler kur herkesin gönlü olsun.

El evinde görür o ahın tutar sende zaten görürsün yada duyarsın çok sinir bozucu !

cnm kaynanası yok ölmüş görümcemin kaynanamda nasıl olsa kaynanası yok deyip bana iyice yükleniyooo
benim ev sahibide kızını güle oynaya kaynana kayınbabası olmayana vermiş o adam çıka,çıka piskopat huylu biri çıktı , ev sahibi damada çok yağ çekiyordu ,şımartıyordu kızı okumamış meslek sahibi değildi bazı hesaplar hiç umduğun gibi çıkmıyor!

Back
X