Eltine acidin da eltin de kendini hali hazır her ise atmasin caninin kiymetini kendi bilmiyorsa yapcak birsey yok.Daha dogrusu kendisi bana demedi, o yuzden ona bisey soz vermedim. eltim soyledi bana
Gorumce boyle boyle temizlige gelin dedi diye hafta sonu gidelim dedi bana eltim bende bakarim dedim bisey demedim, ama sanirim eltime derim gidemiyecegimi, eltim ve gorumcemde bilir zaten benim huyumu ve yardimcim oldugunu, elimden pek bi is gelmedigini ama yinede deniyorlar isteeltimide aciyorum bi yandan yine tek basina halledicek isleri diye
4+1 evim akrabaya 1 hafta temizletildigini gordu bu gozlerİşim var de,izin günümde dinlenmek istiyorum de.
Temizlik dediğin en fazla 3 saatte biter tek başına 3 odalı ev,neyin yardımıysa bu.
Ben de sevmem yardım istemeyi de temizliğe gitmeyi de fazla kanım canım olmadıktan sonra.
eltimide aciyorum bi yandan yine tek basina halledicek isleri diye
Kendi evine bile temizlikçi çağırıyorsan niye başkasına temizlik yapmaya gidesin ki çok saçma. Gitme ben gitmezdim. Bir arkadaş demiş kek börek yap yada hazır alVer, kolay gelsin de, dön. Bitti. Nokta
Olmaz olsun öyle akraba4+1 evim akrabaya 1 hafta temizletildigini gordu bu gozler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?