• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin temizligi

Bence kek börek vs yap. Götür oraya. Gidincede biliyosun haftada bi gün iznim var onda da tüm işlerimi halletmem lazım. Kendi evime bile yardımcı alıyorum. Yinede yardımım dokunsun diye size bişeyler hazırladım de. Biraz dur çık.
Gönül almış olursun hem

Görümceniz gayet bencil bir insan, o kesin.
1 gün izni olan üstelik kendisi için yardımcı tutan bir kişiye yardım et demek, açıklanabilir gibi değil.
Kesinlikle gitmemelisiniz. Üstelik gitmeme sebebiniz de gayet mantıklı.
Kırmamak adına kendinizi hırpalamayın bence. Kaldı ki eltiniz zaten hevesliymiş. Ne güzel işte sohbet ede ede yerleşsinler. Ortaya iki de dedikodu atsınlar hatta :)

Aaaa hayırlı olsun gözleirme inanamadım hiç duymamıştım senden ikinci çocuğu. Tebrik ederim Cute:anne:
:anneadayı: Yaaa ben aslında totem yaptım canımmm , korunmayı bıraktım sadece suanda olumlu dusunme gucuyle cagrıyorum Denız'ı :KK15: Egenın kardesı cok olsun ıstıyorum ama esım cok ısteklı degıl bende ıkı elle asılayım dıyorum ne yapayım :KK45: Insallah yakında gelır mujde :KK68::KK4:

:anneadayı: Yaaa ben aslında totem yaptım canımmm , korunmayı bıraktım sadece suanda olumlu dusunme gucuyle cagrıyorum Denız'ı :KK15: Egenın kardesı cok olsun ıstıyorum ama esım cok ısteklı degıl bende ıkı elle asılayım dıyorum ne yapayım :KK45: Insallah yakında gelır mujde :KK68::KK4:
Umarım güzel haber gelir:KK48: Egenin kardeşi olunca aha güçlü bir birey olacağını düşünüyorum umarım her şey gönlünce olur canımm:KK68:

Umarım güzel haber gelir:KK48: Egenin kardeşi olunca aha güçlü bir birey olacağını düşünüyorum umarım her şey gönlünce olur canımm:KK68:
Teşekkür ederim canım , umarım dileyen herkes cocuk sahıbı olur kolaylıkla :eğlence:

Gitmesen elli yıl lafı olur git bence elinden geleni yaparsın sen de.Ya da ben size yemek yapayım de yemek yapıp getireyim de.

Ben kendi evimi bile temizleyemiyorum ki deyin. Elim ağır, istesem de yapamıyorum deyin. Size gelen kadını yollamayı teklif edin diyeceğim ama bu sefer de öbür eltiye çok ayıp olur. Valla açık açık söyleyin, elimden iş gelmiyor bacım deyin. Temizlik dışında yardımcı olmaya çalışın, mesela çocuğu varsa en azından o gün çocuğa siz bakın, öğlene iki kap yemek yapın, silinip temizlenen yerlere birşeyler yerleştirin mesela. İlla temizlik değil ya. Dünya kadar iş vardır şu an.

Aa munasebetsıze bak ya temızlıge sızı nıye cagırıyor
Dıger eltınız gıbı dırek kendı ıstegınızle gıdebılırsınız cagırılmadan
Ama evımı temızleyın dıye cagırmak nedır ya
Soyledıgı an keske bu sekılde soyleseydınız

Yardımcı hanım bulsun kendıne

Aa munasebetsıze bak ya temızlıge sızı nıye cagırıyor
Dıger eltınız gıbı dırek kendı ıstegınızle gıdebılırsınız cagırılmadan
Ama evımı temızleyın dıye cagırmak nedır ya
Soyledıgı an keske bu sekılde soyleseydınız

Yardımcı hanım bulsun kendıne

Evet, en doğru yorum bu oldu. Ben evimi taşırım, temizlerim ama kimseye gel bana temizlik yap demem, diyemem, dememeliyim de aslında. Çünkü yardıma gelmek isteyen zaten kendiliğinden gelir. Ağzımla çağırmamı beklemez. Kimse gelmezse de Rabbim'e bin şükür iyi kötü kendi işimi kendim yapar otururum :ıslık:

Kendi evine temizlikci cagiran bir insani da baska eve temizlige cagirmak ayri bir zeka urunu sanirim ;) gelemem de cik isin icinden. Ne munasebet? Yapacak olsan kendi evine yaparsin. Ben de milyon defa tasindim ettim annemlerle esimle kimseyi cagirmadik. Kendi isini kendi gorsun herkes

Kendi evimi bile temizlemiyorsam, 1 gun tatilim 6 gun isim varsa, hata beni cagiran kisidedir. Demek ki bu kadar empati yoksunuymus gorumcen. 6 gun calisan insan temizlige cagrilmaz. Ben tasinirken gunlerce ev temizledim, gorumcem evi gormeye bile zor geldi, ki onu yardima da cagirmadim zaten eli ayagi tutan isini kendi gorsun. Evi toplarken kolilerken de kimseden bir sey istemedim. Herkes basinin caresine bakmali bence. Ben kendi evimi bile temizlemiyorum de ve gitme

Evet, en doğru yorum bu oldu. Ben evimi taşırım, temizlerim ama kimseye gel bana temizlik yap demem, diyemem, dememeliyim de aslında. Çünkü yardıma gelmek isteyen zaten kendiliğinden gelir. Ağzımla çağırmamı beklemez. Kimse gelmezse de Rabbim'e bin şükür iyi kötü kendi işimi kendim yapar otururum :ıslık:
1 bucuk aylık bebegımle tek basıma ev tasıdım temızlık yaptım annemden bıle yardım ıstemedım ınsan küşümlenir çekinir en basta
Resmen yardımcı hanım bulmamak ıcın cagırıyor gelinlerı

Aman git bir iki saat görün gel icin rahat etsin

Sanırım ona "ben evime temizlikci aliyorum sana gelip iş mi yapayım" diyemeyeceksin ;)

Diyebilirsen cok iyi olur o ayrı tabi

Bence bi kere gıdersen bundan sonra hep cagırılırsın
Bahar temızlıgı kıs temızlıgı tasınma temızlıgı altın gunu temızlıgı ve bilumum temızlıklere
Dıger eltı calısıyor mu o gıdıp de sen gıtmedın mı guzel kulak cınlamaları yasayacaksın oda ayrı tabı

Böyle istek mi olur..Bence gitmeyin,temizlikçi tutmayı yada kendi başina halletmeyi değil de çevresini kullanmayı düşünen birine yardımcı olmuş olmuyorsunuz ki,kendinizi kullandırmış oluyorsunuz.

yeni ev insaat mi yani cok mu temizligi, saraya falan mi tasiniyor anlamadim

Kendi yardımcınızı temizliğe getirmeyi teklif edin,ben de taşındım,Istanbul gibi bir yerde yol bilmez iz bilmezdim kv kp doğma buyume buralı onlardan bile istemedim bana yardımcı olmalarını.gittim internetten ayarladım.O da öyle yapsin,artık tanıdığını temizliğe çağırmak mı kaldı ya..Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil bana göre.Kimseden bişi istemem,beklemem,en iyisi..

Back
X