Dert degil aslinda ama fikrinizi sormak istedim
Tepkilerinizi simdiden tahmin edebilsem bile

Neyse Biz 2 eltiyiz birde gorumcemiz var.
Gorumcem gil bu hafta yeni evlerine tasinacaklar, ve eltimle beni, temizlige yardima cagirdi. Eltim icin sorun yok zaten gorumcem istemeseydi kendi teklif edip kosa kosa gidicekti zaten yardima, o biraz daha hamarat her ise yetisir elinden hersey gelir :)) ama ben oyle degilim biraz zoruma gidiyor is yapmak acikcasi... yogun calisiyorum kendi evimin temizligine yetisemiyorum daha dogrusu temizlikten nefret ediyorum! Ve haftada bir kez evime temizlikci gelir, cok zorlandigim icin, bir gun izinim var onuda baskasina is yaparak gecirmek istemiyorum... is yapacak olsam kendi islerimi hallederim, bu temizlik isinden nasil kurtulurum? Cokmu ayip olur sizce?
Samimiyiz degilmiyiz belki bilmek istersiniz
Gorumcemle aram ne cok iyi nede kotu
Normal, cok sik gorusmuyorum ama gorustugumde saygili cana yakin davranirim arada bi laf cakar alttan alirim takmam hic. Onun disindada hic konusmayiz
Bu aradada bana sacma geliyor bizden istemesi . ben olsam kimseden bisey beklemezdim kendim hallederdim yada yardimci tutardim, insanlari rahatsiz etmekten bisey istemekten ve baskasina muhtac kalmaktan nefret ederim..
Ne dusunuyorsunuz? Lutfenn saldirmayin :-( yada neyse aman istediginizi yapin