- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha ya dusuncesizlik ve rahatliga bak kadindaDert degil aslinda ama fikrinizi sormak istedim
Tepkilerinizi simdiden tahmin edebilsem bile
Neyse Biz 2 eltiyiz birde gorumcemiz var.
Gorumcem gil bu hafta yeni evlerine tasinacaklar, ve eltimle beni, temizlige yardima cagirdi. Eltim icin sorun yok zaten gorumcem istemeseydi kendi teklif edip kosa kosa gidicekti zaten yardima, o biraz daha hamarat her ise yetisir elinden hersey gelir :)) ama ben oyle degilim biraz zoruma gidiyor is yapmak acikcasi... yogun calisiyorum kendi evimin temizligine yetisemiyorum daha dogrusu temizlikten nefret ediyorum! Ve haftada bir kez evime temizlikci gelir, cok zorlandigim icin, bir gun izinim var onuda baskasina is yaparak gecirmek istemiyorum... is yapacak olsam kendi islerimi hallederim, bu temizlik isinden nasil kurtulurum? Cokmu ayip olur sizce?
Samimiyiz degilmiyiz belki bilmek istersiniz
Gorumcemle aram ne cok iyi nede kotu
Normal, cok sik gorusmuyorum ama gorustugumde saygili cana yakin davranirim arada bi laf cakar alttan alirim takmam hic. Onun disindada hic konusmayiz
Bu aradada bana sacma geliyor bizden istemesi . ben olsam kimseden bisey beklemezdim kendim hallederdim yada yardimci tutardim, insanlari rahatsiz etmekten bisey istemekten ve baskasina muhtac kalmaktan nefret ederim..
Ne dusunuyorsunuz? Lutfenn saldirmayin :-( yada neyse aman istediginizi yapin![]()
Haklisiniz ama eskiden kadinlar calismiyordu tum gun evde bos duruyorlardi .... cocuklarida saliyorlardi disari, telefon yok internet yok canlari sikiliyodu tabiii kolu komsuda zaman geciriyolardiKız her hafta gel evimi temizle dememiş ki taşınırken yardım istemiş. Ya ben gerçekten insanların geldiği noktaya üzülüyorum. Önceden bi kadın taşınacaksa etrafındakiler yardım istemeden kalkar gelirdi bi işin ucundan tutardı şimdi insanlar nereye kaçacağını şaşırıyor. Gerçekten "modern hayat" insanı bencil ve asosyal yapıyor bunlar benim düşüncem
Kadınlar Bile ev hanımı= akşama kadar evde yatıyor olarak gördükten sonra birde erkeklere laf ediliyor. "Bazı" Erkeklerin böyle düşünmesi ne kadar normal demek ki.
Ablam cagirsa gider elimden geldigini yapardim ne yalan soyliyim ,Yardimlasmak guzeldir hele ev tasirken daha guzeldir ablaniz cagirsa gitmeyecek misiniz
Hahahahaha he gülüm he oldu :)))tabiki çok normal. çünkü doğru olan bu.
Haklisiniz ama eskiden kadinlar calismiyordu tum gun evde bos duruyorlardi .... cocuklarida saliyorlardi disari, telefon yok internet yok canlari sikiliyodu tabiii kolu komsuda zaman geciriyolardiama simdi oylemi herkez kendi derdinde, is guc pesinde, zaman su gibi akip geciyor hic birseye yetisilmiyor ... baskasinin isini ben niye yapiyim? Kimse benden bisey beklemesin bende kimseden bisey beklemiyorum. Yani mecbur kalmadigimiz onemli bisey olmadigi surece !! kaza yapsa bisey olsa durumu kotu olsa, tabikide yardim ederim ama burda sirf kendi daha az yorulsun diye, gelinlerimi yardima cagirim kafasini yasiyor onu istemiyorum iste
Demek kiii evde durmak çalışmak tatil günü yorgunlukla alakası yokmuş hepsi bahaneymiş gitmek istemediğiniz için gitmiyormuşsunuz.Ablam cagirsa gider elimden geldigini yapardim ne yalan soyliyim ,
Ama gorumcem sonucta, esim yani kardesi hergun gitti insaatina yardim etti ablasina
Ama ben gorumceme karsi hic biseye mecbur hissetmiyorum kendimi, ilerde sikisirsam gorumcemden degilde oz ablamdan yardim isterim cunku
İki hafta önce taşındım temizlikçi tuttum ama eltim çat kapı geldi ki çağırmadım. İstememde hiç samimi değiliz zati aynen dediğin gibi yaptı mutfağı ona bıraktık o gidince anladık ki hiç silmeden yağ toz içinde dolaplara yerleştirmiş kap kacağı arkasın iyi saydırdık gelen ablaylaAy git yalap şap yap çık. Yorma kendini, onlarbakarken bastır bezi, bakmıyorken geç git. Bir şey demeye kalkılırsa en azından gittim de yaranamadım olursun. Ben olsam takmam giderim, elime mi yapışacak spordan sayarım![]()
Demek kiii evde durmak çalışmak tatil günü yorgunlukla alakası yokmuş hepsi bahaneymiş gitmek istemediğiniz için gitmiyormuşsunuz.
Hic bisey yapmamis ama adi "gittim is yaptim" olduİki hafta önce taşındım temizlikçi tuttum ama eltim çat kapı geldi ki çağırmadım. İstememde hiç samimi değiliz zati aynen dediğin gibi yaptı mutfağı ona bıraktık o gidince anladık ki hiç silmeden yağ toz içinde dolaplara yerleştirmiş kap kacağı arkasın iyi saydırdık gelen ablayla![]()