• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin temizligi

Zaten bahane uydurma derdinde degilimki acik ve net soyluyorum canim istemiyor tek izin gunum evimde keyif yapmak varken niye gorumceye is yapiyim? Kendi evimin temizligini bile yapmiyorken?? :-)
Ha ablama yapma konusuna gelince kendi kardesiyim lazim olursa ben yardim etmezsem kim edecek ona? Benimde Basim sikistiginda ablama giderim bende yada annemden, (ama kimseden hic bisey istememe taraftariyim cunku benden bisey istenilsin istemiyorum) rahatima biraz duskunum evet napiyim?
Ama kendi ailem baska, ama gorumce kim benim icin? Samimi bile degilim onunla bisey paylasmisligim yok... bana ne iyiligi var ne kotulugu. niye yapiyim yaniii, neyse zaten bugun mesaj yazdim hafta sonuna islerim var kusura bakma gelemiycem dedim "ok" dedi
Ayy iyiki de yazmisin öyle cevaba bak "ok" yapsanizda birsey degismezmis cevaba bakilirsa .

4 gelinin 2 gorumcesinden biri olarak 3 u hamile bu arada yarın birinin evine temizliğe gidicem doğumuna 3 hafta var önce ben teklif ettim oda beni çağıracak tı zaten biz hepsi ile çok samimiyiz evet ben 9 aylık hamile iken kendim yaptım temizligimi herseyimi düşünün suyum geldi ve ben duşa kabin camlarını sildim çıktım hiç kimseye iş kalmasın diye ama karşı tarafa bunu yapamam kimseden bisi beklemem ama herkesin yardımına koşmaya çalışırım 11 aylık çocuğumla herşey allah rızası için karşılığı bırakın bir allah razı olsun lafından daha güzel birşey var mı şu ölümlü dünyada gidecekseniz gidin ama bazı hanımların dediği gibi kenarda dolanıp ortada görünmek yani yalapşap yapmaktan bahsediyorum arayıp gelemicem diyin daha az ayıp olur

Back
X