GÖrümcemin verdiği sır

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...

Sen deki de canim laf mi ilerde yegenini seversin falan insan der tip gelsti tedavisi var yoksa da nasibinde yokms dersn direk yegen mi seversin denir tanimiyormussunz da cok birbirinizi acikcasi yerinde bi soz olmamis

Bir anlık söylemiştir işte bu kadar neden takıldığınızı anlamadım. Size söylenen laftan ziyade kendi cevabınızı sorgulayın daha evli bile değilsiniz ne kadar emisiniz çocuğunuz olacağından da yeğenini seversin diye teselli ediyorsunuz. Belki art niyetli değilsiniz ama nispet yapar gibi olmuşsunuz. Ayrıca sizin görümceniz veya kayınvalideniz yok ki daha evli değilsiniz, nişanlımın annesi, kardeşi kalıbını kullanmanız daha iyi olur

Gorumcenin 16 yıldır çocuğunun olmamadigini sana söylemesi "sır" değil de bir iç döküş gibi geldi bana .Sanirim onun duygusal bir agnina denk geldi veya sizin evlenip bir iki sene sonra kucağınıza çocuğunuzu alacağınızı düşünmek onu hem mutlu ediyor hem huzunlendiriyor. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin diye dua ederim hep

Ne güzel sizi yakın görmüş ve bahsetmiş işte. Altında bir şey aramaya hiç gerek yok. Görümcenizin durumuna da üzüldüm, muhtemelen aile de anlamıştır ama sormamışlardır

Sende ileride yeğenini seversin demen üzücü olmuş bence. Ben çok üzülürdüm birisi bana böyle söylese, çünkü teselli edip içini rahatlatacak zibilyon tane şey varken neden bu? Daha hassas oluyorlar çünkü. Ayrıca sana söylemesinde asla art niyet yok, neden olsun. Yakın hissetmiş ve söylemiş.

Sır olur mu? 16 yillik mevzu. Senin sozlerin hic olmamis gerci de, onun da esimden cocugumuz olmuyor demesi tam sacmalik. Cok ince fikirli olsa bunu demez. Bu bir suc degilki Hemen kendini aklama cabasi... icini dokmus demek ki, Bir daha konu olursa, abla arqstururiz bende destek olurum hervyere gideriz falan dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…