- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Demekki baya üzüldüm açıkçasıO an ağzından çıkmış işte. Bu konuda dolu demekki
Demekki baya üzüldüm açıkcasıO an ağzından çıkmış işte. Bu konuda dolu demekki
Bir başka konusunda da sanki arkadaşının derdine üzüleceğine nişanlısıyla nispet yapıyordu. Empati sıfır konu sahibinde.Birine çocuğum olmuyor desem, oda sizin gibi benim çocuğumu seversin dese ben mi art niyetli olurum sen mi?
Sizin konulariniz zaten hep garip hep garip. Yengeniz bitti , halaniz bitti sıra da gorumce mi var???
Umarim gorumce tez zamanda ayikir da sizin yanınızda desilmez. Hayır bir de burada masum gibi konu acmissiniz, ay bana böyle dedi anlayamadım diye.. çok masumsun ya prenses.....
Belki de hani samimi değildik baya mesafeliydik beklemiyordm böle bşy şaşırdım ve üzüldüm açıkcası içinde kalmış hepSizin yarın öbür gün çoçuğunuz olur dşye düşünmüştür içerlenmiştir belli ki nişanlınlada ablası arasında baya yaş farkı var allah yardımcısı olsun evlat sahibi olmak isteyen o kadar çok kişi var ki
O an şaşırdıgımdan ne diyeceğimi bilemedim artniyetle söylemedim sonuçtaÇocuklardan konu açılınca söylemiş, ama sizin ustune yegenini seversin demeniz olmamis bence. Daha evli bile degilsiniz.
Ben de direkt o konuyu hatırladım. Sadece kendini düşünen biri. Bazı insanlar böyledir başkalarının mutsuzluğuyla teselli bulur. Üzüldüm falan demesi çok komik geldiBir başka konusunda da sanki arkadaşının derdine üzüleceğine nişanlısıyla nispet yapıyordu. Empati sıfır konu sahibinde.
Aynn öyle bende şimdi yeni hamileyşm daha önce düşükler yaşadım mesala çok istiyorum çok yara bırakabiliyor insan da o an orada başkası da olsa emin ol derdi bu senle samimiyeti ile ilgili bir durum değil bu onun yürek sızısı allahım hepimize sağlıklı Salih evlatlar nasip etsinBelki de hani samimi değildik baya mesafeliydik beklemiyordm böle bşy şaşırdım ve üzüldüm açıkcası içinde kalmış hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?