GÖrümcemin verdiği sır

seni yakin görmüs kendine ve bu konu ile ilgili cok dolu, belliki biriyle konusmaya ihtiyac duymus..

Zor bir süreç çünkü, bazen insan en yakınına açarken bazende en uzak hissettiğine anlatmak istiyor. Samimi olmamanız o an dolu olduğu bir konuyu size anlatmayacağı anlamına gelmemeli. Bİrde nacizane fikrim benim böyle bir erdim olsa en son duymak isteyeceğim cümle "yeğenini seversin" olurdu sanırım biraz yersiz olmuş.

Sen deki de canim laf mi ilerde yegenini seversin falan insan der tip gelsti tedavisi var yoksa da nasibinde yokms dersn direk yegen mi seversin denir tanimiyormussunz da cok birbirinizi acikcasi yerinde bi soz olmamis
Bana da öyle geldi yaa teselli vereceğine daha çok sinir bozmuş yeğeni olacağı nerden belli

Ben hala ortada bir sır göremiyorum.
Asıl sırrı yazmayacaksanız neden konu açtınız?

Ileride yeğenini seveceğinden de pek eminsiniz. Belki sizin de çocuğunuz olmayacak? Ben de kendimi teselli vermeyi beceremez sanırdım, daha vahimleri de varmış.

Bunu söylemekte amacı ne olabilir de ne amaçla söyledi diye soruyorsunuz? İleride seveceğinden emin olduğunuz yeğeni mi evlat edinmek isteyecek mesela? Kadın çok dolmuş söyleyivermiş işte.

Daha evleneceğinin garantisi yok, çocuğunun olacağının garantisi yok ettiğin laf'a bak.. Söylediğine söyleyeceğine pişman etmişsin.

kbakmayın ama bencede kötu olmuş..
hep bu önyargılardan dolayı ..
Görumce böyledir , kaynana söyledir , elti dersen aman haa !
gecen abim de arabada heyy karıstırıcı dedi görumceyım diye :) hiç oralı olmadım.. Omzuna vurarak merak etme kurtuluyosun dedim hiç bir şey demedi..
baldız baldan tatlıdır derler mesela ama bazı baldızlar var herkesten beter . dugunlerde görururz hep gelinden susluler ..
kadınlr bir arada kaldıklarından oluyo butun bunlar
erkekler de saçma sapan dusunce olmadıkları için..

buradaki tek art niyet sizin "yeğenini seversin" demeniz. herhalde o da yeğenini sevmeyi akıl eder. insan tıp ilerledi, artık herşeyin çaresi var falan der. bu laftan sonra görümcelik yapsa da hakkıdır.

Verdiğiniz teselli! cümlesini değil de, görümcem niye bana güvendi diye düşünmeniz kalbinizdeki iyilikten şüphe ettirdi şahsen..

Emin olun görümceniz de siz gibi ha deyince çocuk sahibi olabileceğini sanıyordu. Ama Allah'ın işi bu..

Bence tekrar ortam olduğunda "o an şaşırdım tam ifade edemedim" diyerek daha düzgün cümleler kurun..

Bunun neresi sır, bu kadar şaşıracak, şok olacak ne var? Yeğenlerini seversin de takdire şayan bir teselli sözü olmuş, tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…