GÖrümcemin verdiği sır

İçinin dolduğu bir anda kendini tutamayıp söylemiştir keşke deseydiniz Allahtan ümit kesilmez tıp çok ilerledi inşallah birgün olucaktır diye teselli etseydiniz.

Sır olan ney, 16 yıldır çocukları olmuyormuş haliyle tüm aile biliyordur bunu. En fazla eşinden kaynaklı bir problem olduğu bilinmiyor olabilir. Sizi deneyecek bir durum yok, evleneceğiniz insanın ablasına bu kadar önyargıyla yaklaşmanıza gerek yok.

Teselli eşinizde çok kötü. İleride yeğenlerini seversin demek hele ki daha nişanlıyken.

Görümceniz çocuğu olmadığı için içini dökmüş aynı zamanda da bu durumun eşinden dolayı olduğu sırrını vermiş size. Sizde Gelin/Görümce olarak bakmayın bu duruma Abla/Kardeş gibi düşünün o şekilde yaklaşın.Çünkü görümceniz sizi Kardeş görüp içini dökmüş art niyet olduğunu sanmıyorum duygusal anlamda çökmüş ve bu durumu kabullenmiş durumda 16 yılın acısını yaşıyorken sizi bu konuyla ilgili denemesi gibi bir şey söz konusu olamaz (naçizane)

Güvenmiş ve söylemiş art niyet arama altında.. Sıcaklık hissetmiştir emin ol belki bu konuda en yakın seni gördü ? Sende Sırrını kimseye anlatmamalısın kendisi söyler zamanla...

Birine çocuğum olmuyor desem, oda sizin gibi benim çocuğumu seversin dese ben mi art niyetli olurum sen mi?

Sizin konulariniz zaten hep garip hep garip. Yengeniz bitti , halaniz bitti sıra da gorumce mi var???

Umarim gorumce tez zamanda ayikir da sizin yanınızda desilmez. Hayır bir de burada masum gibi konu acmissiniz, ay bana böyle dedi anlayamadım diye.. çok masumsun ya prenses.....

Size bi sır vermemiş ki verse tembih de ederdi. Zaten iyi ki vermemiş direkt yayarsınız görünen o ki. Görümceniz sizi denememiş o an boş bulunup içinden geçen duygularını paylaşmış. Ama hata yapmış. Çünkü siz buna üzülecek değil aksine "ben çocuk yaptım o yapamadı" düşüncesine sahip biri olacaksınız ilerde. Verdiğiniz cevap direkt sizi ele veriyor. İyi niyetinize samimiyetinize asla inanmadım.

Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...

Yani samimi görmüştür söylemiştir. Çok afedersiniz bi söz vardır öküz altında buzağı aramaya gerek yok. Siz ağzınızı sıkı tuttuğunuz sürece sorun çıkacağını sanmıyorum

Sizin yarın öbür gün çoçuğunuz olur dşye düşünmüştür içerlenmiştir belli ki nişanlınlada ablası arasında baya yaş farkı var allah yardımcısı olsun evlat sahibi olmak isteyen o kadar çok kişi var ki

Birine çocuğum olmuyor desem, oda sizin gibi benim çocuğumu seversin dese ben mi art niyetli olurum sen mi?

Sizin konulariniz zaten hep garip hep garip. Yengeniz bitti , halaniz bitti sıra da gorumce mi var???

Umarim gorumce tez zamanda ayikir da sizin yanınızda desilmez. Hayır bir de burada masum gibi konu acmissiniz, ay bana böyle dedi anlayamadım diye.. çok masumsun ya prenses.....
Bir başka konusunda da sanki arkadaşının derdine üzüleceğine nişanlısıyla nispet yapıyordu. Empati sıfır konu sahibinde.

Sizin yarın öbür gün çoçuğunuz olur dşye düşünmüştür içerlenmiştir belli ki nişanlınlada ablası arasında baya yaş farkı var allah yardımcısı olsun evlat sahibi olmak isteyen o kadar çok kişi var ki
Belki de hani samimi değildik baya mesafeliydik beklemiyordm böle bşy şaşırdım ve üzüldüm açıkcası içinde kalmış hep 😏

Bir başka konusunda da sanki arkadaşının derdine üzüleceğine nişanlısıyla nispet yapıyordu. Empati sıfır konu sahibinde.
Ben de direkt o konuyu hatırladım. Sadece kendini düşünen biri. Bazı insanlar böyledir başkalarının mutsuzluğuyla teselli bulur. Üzüldüm falan demesi çok komik geldi

Belki de hani samimi değildik baya mesafeliydik beklemiyordm böle bşy şaşırdım ve üzüldüm açıkcası içinde kalmış hep 😏
Aynn öyle bende şimdi yeni hamileyşm daha önce düşükler yaşadım mesala çok istiyorum çok yara bırakabiliyor insan da o an orada başkası da olsa emin ol derdi bu senle samimiyeti ile ilgili bir durum değil bu onun yürek sızısı allahım hepimize sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin

Back
X