Nasıl ki?HayatBen yine aynısın, hiç değişmemişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ki?HayatBen yine aynısın, hiç değişmemişsin
16 yıllık evliymiş ama. Kaç yaşında evlendiğini de bilmiyoruz. Belki yaşı baya ileridir.Gorumcenizin yerine kendimi koydum bir an, ilerde yegenlerini seversin cumlesi yerine, tip cok ilerledi uzulme abla insallah seninde bebegin olacaktir gibi bisi duymak isterdim...
Art niyet goremedim, sizinle paylasmis sıkıntisini.
Size alınmış olabilir bence . Siz tabi iyi niyetinizden oyle demissinizdir bence. Ama belli olmaz. Ayrıca bu bir sır değil bence 16 sene olmuş dilekolay. Herkes biliyordur illaki.Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Nasıl ki?
Valla ben en son Görümceyi abla kardeş gibi görünce boyumun ölçüsünü aldım arkadaşa tavsiye m yine de temkinli olsunGörümceniz çocuğu olmadığı için içini dökmüş aynı zamanda da bu durumun eşinden dolayı olduğu sırrını vermiş size. Sizde Gelin/Görümce olarak bakmayın bu duruma Abla/Kardeş gibi düşünün o şekilde yaklaşın.Çünkü görümceniz sizi Kardeş görüp içini dökmüş art niyet olduğunu sanmıyorum duygusal anlamda çökmüş ve bu durumu kabullenmiş durumda 16 yılın acısını yaşıyorken sizi bu konuyla ilgili denemesi gibi bir şey söz konusu olamaz (naçizane)
Böyle patavatsız üyeler var malesef arkadaşım görmezden geliniz .Cevap verip sizin yaşınıza inmiycm bıktım sizden
Kendisi de yeğenini sevecek belki,tövbe yarabbi ya,sanki elinde senet sepet var,nasip herşey.İlerde yeğenini seversinmişş laflara bak!! Senin çocuğun olacağının garantisi var çünkü.o kadar eminsin yani çocuğun olacağından.sinirim zıpladı ya
Bence, Sırdan mada kadın dertlesmıs, konu sahıbı bakın ben asırı guvenılirimi göstermek ıcın sır diyor. Muhtemelen pek muhatap olmuyolardı kendisiyle, sevinmiş.Senin surekli aslinda konu bile olmayacak konulari burda gelip acman hic saglikli değil.
Nisanlandin nisanlanali nisanlinin ailesinin agzindan her cikani konu açıyorsun . actigin konular da cidden sacma sapan.
Seninle dertlesmis ne var bunda. Bunda art niyet aramak niye? Ya eltiden kil kaparsin ya gorumceden. Anladik ki sen evlenince burayi asindirican. Sana bir sir vermiş sen niye gelip burda binlerce kisiye bunu verdin??
Belki balkonda kafeste büyütüyor filan sanmislardir,ondan akıllarına gelmemiştirYok kimse bilmiyor nişanlımda annesi de kimse sormaamış
Ya,ben de buradan o hüznü hissettimDemekki baya üzüldüm açıkcası![]()
Yani en azından bu gibi durumlarda o ayrıcalığı gütmesin gelin/görümce mesafesini kaldırsın Derdini anlatan kendisi (gelin) olmadıktan sonra temkinli olmaması onu her hangi bir zarara sokmaz neticede dert dinleyen konumunda.Anlatan değil. Ayrıca mesafeyi kaldırmayıp temkinli yaklaştığı müddetçe karşısındakini teselli edemez aksine üzer ve varlığıyla yokluğu eşit duruma düşer . Değersizleşir. Görümcenin kötü bi niyeti olduğunu sanmıyorum Dert ortağı aramış içini ise Aileye yeni katılan birine dökmüş.Farkındaysanız çocuğunun olmama mevzusunun üzerinde aile hiç durmamış tıp bu kadar ilerlemişken kimse destek olup yol göstermemiş (görümce) (nişanlısının kardeşi) gerçekten yalnız ..Valla ben en son Görümceyi abla kardeş gibi görünce boyumun ölçüsünü aldım arkadaşa tavsiye m yine de temkinli olsun![]()
Siz her yerden içinizdeki art niyetinizle cikieski konularını biliyorum da arkadasin, ona atifta bulundum
Bu konu ayrı. Hassas bir durum elbette teselli verilebilir ama onun dışında sık sık gelip gitmeler güvenip de sır vermeler onun aleyhine olabilir. Sütten ağzı yanan biri olarak naçizane tavsiyemdir.Yani en azından bu gibi durumlarda o ayrıcalığı gütmesin gelin/görümce mesafesini kaldırsın Derdini anlatan kendisi (gelin) olmadıktan sonra temkinli olmaması onu her hangi bir zarara sokmaz neticede dert dinleyen konumunda.Anlatan değil. Ayrıca mesafeyi kaldırmayıp temkinli yaklaştığı müddetçe karşısındakini teselli edemez aksine üzer ve varlığıyla yokluğu eşit duruma düşer . Değersizleşir. Görümcenin kötü bi niyeti olduğunu sanmıyorum Dert ortağı aramış içini ise Aileye yeni katılan birine dökmüş.Farkındaysanız çocuğunun olmama mevzusunun üzerinde aile hiç durmamış tıp bu kadar ilerlemişken kimse destek olup yol göstermemiş (görümce) (nişanlısının kardeşi) gerçekten yalnız ..