- 15 Kasım 2017
- 34
- 27
- 3
- 34
- Konu Sahibi Polyannamak
-
Allah Allah neden dıslanasınız bız kadınlarda evlenınce adam bızsız nefes almasın ıstıyoruz, bırak aılecek takılsınlar cekırdek aıle olmak ıstemısler ne guzel, hem kadın kendı kocasını da eklememıs bunda bısey yok abartma bacım. Insanın en guzel gunlerı aılesıyle olan gunlerıdır cocukken... Herseyın tadı baskadır, yedıhın yemegın ıctıgın suyun anne baban kardeslerınle bır sofraya oturmanın tadı bambaskadır ınsan ozluyor o gunlerını koca derdı yok, gelın derdı yok bı kasık asın agrısız basım denılen yıllar ne guzel onlarda o gınlerı yad edıyrdur anılarını hatırlayıp guyorlardır nesı kotu bunun :) gelınlerde bı ısın ıcınde olmayıversın ya[/ biz daha 1 yıllık evliyiz görümcem de daha 3 aylık evli eski bekar günlerinimi özlediler dersiniz ?
Banada dışlanmışım gibi geldi ailemizyazıyo ama açan görümce diğerleri de anne baba kardeş zaten aralarında olan şeyi eşim bana söyler yani kendi aramızda diyor görümcem sorduğumdabana hic anormal gelmedi.
bende 5 yillik evliyim. gorumcem boyle bi grup da acabilir. esimle benden ayri da konusabilir. bunlar kiskanclik ya da dislanmislik hissi verecek seyler degil. ben de esim olmadan kendi ailemle ayni seyleri yapabilirim.Banada dışlanmışım gibi geldi ailemizyazıyo ama açan görümce diğerleri de anne baba kardeş zaten aralarında olan şeyi eşim bana söyler yani kendi aramızda diyor görümcem sorduğumda
Birebir konuşma okeyde aile başlıklı grupta olmamak beni üzdü.bende 5 yillik evliyim. gorumcem boyle bi grup da acabilir. esimle benden ayri da konusabilir. bunlar kiskanclik ya da dislanmislik hissi verecek seyler degil. ben de esim olmadan kendi ailemle ayni seyleri yapabilirim.
herkesin yeri farklidir. bunu kabul etmek gerek. kafanizda buyutmeyin bence.
HaklısınızO yazışmalarda görümce ve kaynana olduğuna göre olmak istemezdim sonra kesin bir konuda tartışma çıkar olmadığın daha iyi
yeni oldugunuz icin takiliyor olabilirsiniz. burdaki bi cok kadin da normal karsiliyor bu durumu. bunu dusunerek rahatlayin biraz:)Birebir konuşma okeyde aile başlıklı grupta olmamak beni üzdü.
Neden bilmesi gerekmiyor gelinde aile hatta gelin aileye geliyor evin kızı dışarıya gidiyorBizimde iki gelinimiz olmasina ragmen ayni grubumuz var familiaa diye.
Iyikide var bence gelinlerin herseyi bilmesi gerekmiyor.
Aile icinde yapilan istisareler kararlar kucuk hatirlatmalar uyarilar ordanda yapiliyor.
Hatta nisanlimin ailesinde boyle bir whatsappgrubu olmadigini yadirgamistim ne yalan soyleyim.
Bence bir ihtiyac.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?