Görümcemin WhatsApp grubu

Polyannamak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
34
27
3
34
Görümcemin oluşturduğu ailemiz isimli WhatsApp grubunu eşimin telefonuna düşen mesajları sorduğumda öğrendim grupta kimler var dedim anne baba kardeş dedi.Ben aileden değilmiyim neden yokum dedim onunda eşi yok ama dedi,durum ban saçma ve dışlanmışlık gibi hissetmeme yol açtı kızlar.

Allah Allah neden dıslanasınız bız kadınlarda evlenınce adam bızsız nefes almasın ıstıyoruz, bırak aılecek takılsınlar cekırdek aıle olmak ıstemısler ne guzel, hem kadın kendı kocasını da eklememıs bunda bısey yok abartma bacım. Insanın en guzel gunlerı aılesıyle olan gunlerıdır cocukken... Herseyın tadı baskadır, yedıhın yemegın ıctıgın suyun anne baban kardeslerınle bır sofraya oturmanın tadı bambaskadır ınsan ozluyor o gunlerını koca derdı yok, gelın derdı yok bı kasık asın agrısız basım denılen yıllar ne guzel onlarda o gınlerı yad edıyrdur anılarını hatırlayıp guyorlardır nesı kotu bunun :) gelınlerde bı ısın ıcınde olmayıversın ya

Son düzenleme:
sen o aileden değilsin, farklı bir ailesiniz artık.. senin eşinle yazıştığın grupta kvaliden var mı? ayrıca daha çok yenisin, kvaliden her mesajını bilmeni istemiyor olabilir, oğluyla da bir özel alanı var kadının..

byle seylere takılmayacak kadar cok gelınım. bes yıllık evlıyım. Olabılır ozlemıslerdır yenı evlılıge adepte olana kadar ınsan delı gıbı ozluyor aılesını.

Banada dışlanmışım gibi geldi ailemizyazıyo ama açan görümce diğerleri de anne baba kardeş zaten aralarında olan şeyi eşim bana söyler yani kendi aramızda diyor görümcem sorduğumda
bende 5 yillik evliyim. gorumcem boyle bi grup da acabilir. esimle benden ayri da konusabilir. bunlar kiskanclik ya da dislanmislik hissi verecek seyler degil. ben de esim olmadan kendi ailemle ayni seyleri yapabilirim.
herkesin yeri farklidir. bunu kabul etmek gerek. kafanizda buyutmeyin bence.

Birebir konuşma okeyde aile başlıklı grupta olmamak beni üzdü.

Bizimde iki gelinimiz olmasina ragmen ayni grubumuz var familiaa diye.
Iyikide var bence gelinlerin herseyi bilmesi gerekmiyor.
Aile icinde yapilan istisareler kararlar kucuk hatirlatmalar uyarilar ordanda yapiliyor.
Hatta nisanlimin ailesinde boyle bir whatsappgrubu olmadigini yadirgamistim ne yalan soyleyim.
Bence bir ihtiyac.

Ben de bozulurdum açıkçası ne yalan söyleyeyim.
Bir görümce olarak da söyleyeyim gelinimize de böyle birşey yapmazdım. Gizlimiz saklımız yok artık o da aileden.

Neden bilmesi gerekmiyor gelinde aile hatta gelin aileye geliyor evin kızı dışarıya gidiyor

bende kendimi dışlanmış hissederdim. siz büyük bi ailesiniz senin yada görümcenin eşinin dedikodusunumu yapıyolar diyedüşünürdüm çok bozulurum. haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…