görümcemin yaptığana bakın kızlar

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
kurban bayramıydı gittim.kayınvaldemdeydiler, eşiyle eşortman altı almışlar satmak için
bana dedi, bakarmısın bakim dedim beğendim 2 tane sana aldığım fiyattan verim dedi 7 liraya almış tamam dedim eşimden aldım verdim eşimde kocasıyla konuşurken 4 liraya aldıklarını duymuş hiç sesimi çıkarmadım neyse dedim 1 hafta sonra eltiminde aldığını gördüm ne kadara aldın dedim 5 liraya aldım demezmi nasıl üzüldüm :1no2:
paraya ihtiyacı olduğunu söylese verirdim ama böyle yapması

Başınızın gözünüzün sadakası olsun bence..
Boşu boşuna üzmeyin kendinizi,değmez bu kadar çirkinliklerle uğraşmaya..:umursamaz:

Ne kadar ayıp!Nasıl olsa bi lafı geçer o eşofmanın,o zaman sorarsın neden böyle yaptığını ve kırıldığını söylersin Bi dahada alışveriş işine girmezsin onunla olur biter.Boşver sıkma canını.Tanımış oldun bu yüzünü en azından. 2 yüzlülük yapmış resmen

senin görümce görümceliğini ticarete dökmüş :bbo: ne kadar ayıp :mymeka:

hiç üzülecek bir durum yok ortada cnm..

birdaha şunu satıyorum alırmısın bakarmısın dediğinde teşşekkür ederim hiç ihtiyacım yok dersin..

2 lirayla o zengin olmaz ayıbıyla kalır ortada..

Başınızın gözünüzün sadakası olsun bence..
Boşu boşuna üzmeyin kendinizi,değmez bu kadar çirkinliklerle uğraşmaya..:umursamaz:

katılıyrum tamamen ayıbıyla yaşasın edepsiz kadın...hem nasıl bilmez aile için de konuşulur duyulur o bunu takmıo umursamıyosa sayet sen hiç umursama boşver....

allah allah insanlarda ne kadar garipleşmeye başladı..eltine 5 lira sana niye 7 lira..

ne kadar büyük terbiyesizlik ya 2 lirayla zengin olur canım bırak üzülme

Sana 7 lira demesinde bir gariplik yok aslinda, delikanli gibi kimseye torpil yapmiyorum neyse o istersen al istemezsen alma deseydi hicte tuhaf bir durum yok ortada derdim.....

Ama bu yaptigi hem yalancilik hemde cifte standart.....olmaz

Birdaha alisveris yapmasin bu tür konularda olur biter canim....takma...

Zaten bu bu kafa ile ticaret yapmaya devam ederse, bu isten hic bir hayir göremez.

ya bana komik geldi :) kusura bakmayın gülcem.. yani yapılan ayıp ve çok çirkin..

ne kadar ayıp yaptıkları...
canım sen üzme kendini sonuçta yaptığı kendi ayıbı...lmaz: sen hiç kendi stilini bozma onlar için..

sırnaşık şey delikafadulden haklısın bu kafayla ticarette yapamaz.şimdiden en yakın müşterisini kaybetti :roflol:

görümcen işi bilmiyomuş, insan bari eltilere aynı fiyatı verirkaydirigubbakcemile3

şaka bi yana da, bence bunda üzülcek bişey yok canım, bu olay sayesinde kendisini tanımış oldun, yani bu olay aslında bi kazanım olmuş senin için, bundan sonra görümcene karşı daha temkinli olursun

kayınvaldeme bahsettim konudan onunda haberi yoktu terbiyesizlik yapmış dedi
ben konuşurum dedi gerek yok dedim kayınvaldem söylemiş telefonda sonra görümcem eşimi aramış abi
ben öyle şey yaparmıyım falan demiş oda demiş herşey ortada eşin 4 lira diyo sen7 lira
allaha havale ettim

çok ayıp yaptığı. sen yabancı değilsin sana ucuz vermesi gerekirdi.
2-3 tl ye zengin olacaksa olsun.
bir fırsatta neden böyle yaptığını sor.

bence öle bir çoklu ortam yaratıp yani diğer ucuza sattığı kişilerin de orda olduğu bir ortam yakalayıp özellikle konu açıp yüzüne vurucaktın ki karakteri ortaya çıksın. Burda önemli olan 2 lira 5 lira değil yalancılık hayret bir şey ya böle insanları anlayamıyorum ben birşey satsam değil böle yapmak bedavaya veririm ya şaşıp kalıyorum özlük değerlerimiz kaybolmuş yeni yeni türden değerler kazanıyoruz çok ayıp hem de çok

bence hiç takma kafana nasıl olsa konusu açılır yada eltin sen görümcenin olduğu bir ortamda aç konuyu sen ne kadara almıştın falan diye birşey diiyemicek rezil olacak herkesin içinde rezil etmiş olursun hatasını anlar bence

ben senin cevabını okumamıştım canım konuyu okuyup hemen yorum yaptım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…