• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığana bakın kızlar

kocası 4 tl diyo,görümcen 7 diyo,ama eltine 5 tl ye satıyo,sana 7 tl ye:sm_confused:
hiç ticaret kafası yok,yalan konuşçaksan usturuplu konuşucaksıngamyoncuiremsuyüzüne gözüne bulaştırmış yazık:teselli:
size yemeğe gelirlerse meşrubat ikram edersen 3 tl ücret al..şaşırırsa:ee ticaret bu şekerim de:delphin:

Sana 7 lira demesinde bir gariplik yok aslinda, delikanli gibi kimseye torpil yapmiyorum neyse o istersen al istemezsen alma deseydi hicte tuhaf bir durum yok ortada derdim.....

Ama bu yaptigi hem yalancilik hemde cifte standart.....olmaz

Birdaha alisveris yapmasin bu tür konularda olur biter canim....takma...

Zaten bu bu kafa ile ticaret yapmaya devam ederse, bu isten hic bir hayir göremez.

bende buraya çok katılıyorum,bana göre görümcen ticaret yapamaz,çok çabuk batar,düşünsene bizimle paylaştın bunu 1-2 kişiyle daha paylaşırsan kim alır dürüst olmayanın malını
allah kimseleri yolundan şaşırtmasın

kurban bayramıydı gittim.kayınvaldemdeydiler, eşiyle eşortman altı almışlar satmak için
bana dedi, bakarmısın bakim dedim beğendim 2 tane sana aldığım fiyattan verim dedi 7 liraya almış tamam dedim eşimden aldım verdim eşimde kocasıyla konuşurken 4 liraya aldıklarını duymuş hiç sesimi çıkarmadım neyse dedim 1 hafta sonra eltiminde aldığını gördüm ne kadara aldın dedim 5 liraya aldım demezmi nasıl üzüldüm :1no2:
paraya ihtiyacı olduğunu söylese verirdim ama böyle yapması

Hic sasirmadim canim. Benim görümcem, bir dügünde takmasi icin ona verdigimiz ceyrek altini cebine atip resmen calmis bir insan. Senin görümcenin yapdigi bunun yaninda cok masum kaliyor dolayisiyla tepki veremiyorum

nedir bu ya nasıl bır terbıyesızlık senı aptal sandı herhalde ama kendı o durumda boşver sadakan olsun

acik acik ticaret yapiyorum kar etmek zorundayim deseymis bu kadar kizmazdiniz sanirim yaptigi gercekten ayip
ama bana göre abartilacak bir konu degil yüz göz olmaya degmez

hatun işi eline yüzüne bulaştırmış yazıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takma kafanı canım madem kulağına gitmiş dersini almıştır

Ben olsam gördüğüm ilk yerde eşofman 4 tlymiş hatta xxx 5'ten vermişsin diye sorardım..:kızgın:
Ayrıca nedenini de vereceği cevabıda çok meral etiim.CADIARZU
Tabii hala cevap vermeye bir yüzü varsa:1closedeyes:
Terbiyesizliğin alasını o yapmış ben neden sormakta çekincem..:delphin:

Back
X