Gorumcemin yaptığı normalmi banami garip geliyor🙄

meyvenin birazını saklardım onun götüreceği kadarını ortada bırakırdım böyle bir durumda olsam
görümcenin durumu hesapçılığı görgüsüzlük boyutunda neyseki 2 ayda bir geliyormuş. şanslısınız takılmayın boşverin sık gelse çekilmezdi.

Görümcenin eşi sorunlu gibi geldi bana, eşinizde ve ailesinde böyle bir tavır yoksa eşinin pintiliğindendir büyük ihtimalle
Eşim kp kv eli fazlasıyla bol insanlar. Eşinin pinti olduğunu bende düşünüyorum yoksa nasıl anlassinlar. Ama giyim kuşam da hiç öyle göstermiyorlar yani eşi gayette belli markalardan pahalı giyinir

Allah gözünü doyursun görümcenin.. Şok içinde okudum böylesini de ilk kez gördüm 😳😳

Ben olsam bana ben bunları alıyorum dediğinde "Al tabi ablam babam aldı bize kalmasın siz yeyin senin hakkın tabi" deyip sonunda da ufak çaplı bir kahkaha patlatırdım 🤭🤭 utanmaz ama en azından annesi babası senin bu duruma ayar olduğunu anlasın..Kızlarına da bi hayırdır desinler yani.. Ayıp yaaa..
Ben öyle dersem kapıda ağlamaya başlar öylede biri 😁 oyuzden pislik çıkmasın diye susuyorum ama çok aradayim hem hoşuma gitmiyor bu durum hemde laf soktugumda olayı büyütüp dillendirmesini istemiyorum yani sonrasında basım agrisin istemiyorum 😁

Görümceniz açgözlü, tamahkâr, çıkarcı ve görgüsüz.
Başka bir açıklaması yok.
İnsan kendi annesine ‘getirdiklerini tek başıma mı yedim? Her hafta geldin’ diyorsa o insandan uzak durmak lazım.
Yerinizde olsam onu bir kere sağlam bozardım ki bir daha yapamasın.
Görüşüp konuşmak istemeyeceğim bir insan tipi...
Çocuklarımın halası olduğunu düşünmek bile istemiyorum.

meyvenin birazını saklardım onun götüreceği kadarını ortada bırakırdım böyle bir durumda olsam
görümcenin durumu hesapçılığı görgüsüzlük boyutunda neyseki 2 ayda bir geliyormuş. şanslısınız takılmayın boşverin sık gelse çekilmezdi.
Evet o konuda şanslıyım 🤭

Herkese merhaba
Benim için dert değil canım sıkıldı olaya muhabbet etmek istedim.
Eşimin ablası evli iki çocuğu var 7 yıldır evliyim daha bir kere annesi olmadan benim evime gelmemiştir. Yani yadirgamiyorum olabilir demekki sadece başbaşa benimle konuşacak birşeyi yok diyorum. Bana gelmediği için bende gitmiyorum bı kaç defa gittim huzursuz hissettirdi bana kendimi bende bidaha gitmedim. Sürekli kv de de bulusurz.(Pandemiden dem vurmayın bu süreçte evler zaten yakın ama 2 ayda bir görüştük)
Yine iki ay oldu gorusmeyeli görüşme mevzusu çıktı bende bana gelin biz gelemeyiz dedim. Neyse bana geldiler yedik içtik derken benden bı tatlı hamuru yapmamı istedi ben beceremiyorum dedi bende evde 4 çocuk var kalabaligiz zaten sabahtan beri koşturmaca oturamadik sonra yaparm dememe rağmen çok ısrar etti ben sana hamurun yumurtasını falan yollarım dedi. Abla saçmalama işin yumurtasindamiyim dedim kızdım yapmaya başladım. Neyse sonra kp gelrken meyve getirmiş çıkardım yedik. Evlerine gitmek için kalktılar gorumcem yine her zamanki gibi kosa koşa mutfağa girdi babasının aldığı meyvelerin kalanlarıni aldı eşimde yuh artık abla dedi. Gorumcem hala çantaya koymaya uğraşıyor fln ya ne var be çocuklar yiyemedi dedi dönüp bana aldım ablam ben bunları dedi iyi tamam dedim ben yani ne denir ki. Ev sahibi sana koymamış al götür dememiş ne zaman gelse bana annesinin evden getirdiği şeylerin babasının para verip alip bize getirdiği ne varsa almaya çalışması yani alisamiyorum sanırım bana çok garip geliyor. Annesine gittiğimiz zaman hep yapıyor ama o annenin evi yani. Gorumceme gittiğimiz zaman kp kv alır getirir ben giderken eşimin babası anası almış ver bakim yarısını desem yada onun yaptığının aynisi yapsam şok olurlar heralde. Eşim annemlere gidince bişey vermeye çalışırsalar alma sakin boşver biz alırız der. Yani kp falan yumuşatıcı fazla aldım ihtiyaciniz varsa götürün der gorumcem hemen ay benim azalmıştı der adam artık isim söyleyip maviş al sen götür diyor 😄 tabiki almıyorum yani. Böyle işte gorumcemin bu huyuna alisamadigim gibi aslında hosumada gitmiyor evimden biseyler alınıp götürülmesi. Mesele bir yiyeceği kıskanmak amaan ne olcak götürsün mevzusu değil. Ev sahibi al götür yersiniz demeden onun alıp doldurup sonrada ben bunları aldım demesi🤦🏻‍♀️
Yok hiç normal değil.Eğer maddi durumu cidden kötüyse çocuk şimdi yemedi eve gidince ister birer tane alayım der ama anladığım kadarıyla ondaki bu değil kimden ne koparsam kar diye bakıyor çok yadırgadım

Görümceniz açgözlü, tamahkâr, çıkarcı ve görgüsüz.
Başka bir açıklaması yok.
İnsan kendi annesine ‘getirdiklerini tek başıma mı yedim? Her hafta geldin’ diyorsa o insandan uzak durmak lazım.
Yerinizde olsam onu bir kere sağlam bozardım ki bir daha yapamasın.
Görüşüp konuşmak istemeyeceğim bir insan tipi değil kesinlikle.
Çocuklarımın halası olduğunu düşünmek bile istemiyorum.
İki yıllık evliyken bır tartışmamız oldu onun evinde bende çekip çıktım bir süre gorusmedik ama kv çok üzülüyordu eşimde uzatma boşver fln dedi öle kv evinde denk gelip görüştük ama hem samimi olmayıp hem bukadar labali nasıl davranmayı beceriyor şaşıyorum.

İki yıllık evliyken bır tartışmamız oldu onun evinde bende çekip çıktım bir süre gorusmedik ama kv çok üzülüyordu eşimde uzatma boşver fln dedi öle kv evinde denk gelip görüştük ama hem samimi olmayıp hem bukadar labali nasıl davranmayı beceriyor şaşıyorum.
Yüzsüz çünkü.
Bu tiplerin yüzüne tükürsen ‘Ya Rabbi şükür’ der işin ucunda çıkar varsa.

Yok hiç normal değil.Eğer maddi durumu cidden kötüyse çocuk şimdi yemedi eve gidince ister birer tane alayım der ama anladığım kadarıyla ondaki bu değil kimden ne koparsam kar diye bakıyor çok yadırgadım
Evet bende öyle düşünüyorum insanların bazılarının böyle böyle zengin olduğunu düşünüyorum. Kirazin kilosu 25 lira alacağı yarım kilodan o para cebime kalır diye düşünüp goturuyo başka açıklaması olamaz bizde oyuzden zengin olamıyoruz alıp alıp böyle müsade ettiğmz için😁 yani şaka birtarafa onlarında bizimde durumlarımiz gayet yerinde şükür

Kv’de buluşmaya devam edin, böyle huyları olan bribi bile isteye davet etmeyin.
Çok gıcık bi durum, eşiniz rahatsız olduğunu daha fazla belli etsin.
Bende öyle yapıyorum aynı onun gibi çok nadir teklif ediyorum benim evde toplu görüşmeyi. Ama istisnasız her geldiğinde bişey götürür. Yani öğün hamur işi yapılır iki üç pogca börek ben koyarım poşete eşine götür yada sabah çocuklar yer derim bunu yadirgamam ama nedense özellikle maddi olan şeylerde kendinin böyle yapması nebilim eşim yeterince tepki veriyor geçen sefer buz dolabının kapağını açıp abla bak burdanda alacağın bişey varsa çekinme dedi gülerek yani bozulmuyorda

Ben öyle dersem kapıda ağlamaya başlar öylede biri 😁 oyuzden pislik çıkmasın diye susuyorum ama çok aradayim hem hoşuma gitmiyor bu durum hemde laf soktugumda olayı büyütüp dillendirmesini istemiyorum yani sonrasında basım agrisin istemiyorum 😁
Ağlarsa da ağlasın.. "aaaa ben ne dedim ki şimdi hay Allah neden ağlıyorsun anlam veremedim 🤔" deyin 🤣🤣🤣

sizin yerinize olsam görümcenin kocasını inclerdim. adam çok mu pinti? evin ihtiyaclarnı almıyor mu ki kadın böyle milletten topluyor?
Alır eşi. Kazançlarıda güzel. Esi belli markalardan pahalı giyinir gorumcem tesetturlu markaya takılmaz. Birde bı huyu var benim giydigimden benim aldigimdan alma sevmem ben aynı giyinmeyi der ama ben bir ayakkabi alırım ayaklarımız 35 numara 12 yaşında kızı var oda aynı numara gider aynısı kızina alır başka yerlere giderken benim aldığım ayakkabinin aynisini giyer ama kv gelirken kızına giydirir güya kızının hoşuna gitmiste aynısı o aldırmış gibi yapar yersen tabi

Herkese merhaba
Benim için dert değil canım sıkıldı olaya muhabbet etmek istedim.
Eşimin ablası evli iki çocuğu var 7 yıldır evliyim daha bir kere annesi olmadan benim evime gelmemiştir. Yani yadirgamiyorum olabilir demekki sadece başbaşa benimle konuşacak birşeyi yok diyorum. Bana gelmediği için bende gitmiyorum bı kaç defa gittim huzursuz hissettirdi bana kendimi bende bidaha gitmedim. Sürekli kv de de bulusurz.(Pandemiden dem vurmayın bu süreçte evler zaten yakın ama 2 ayda bir görüştük)
Yine iki ay oldu gorusmeyeli görüşme mevzusu çıktı bende bana gelin biz gelemeyiz dedim. Neyse bana geldiler yedik içtik derken benden bı tatlı hamuru yapmamı istedi ben beceremiyorum dedi bende evde 4 çocuk var kalabaligiz zaten sabahtan beri koşturmaca oturamadik sonra yaparm dememe rağmen çok ısrar etti ben sana hamurun yumurtasını falan yollarım dedi. Abla saçmalama işin yumurtasindamiyim dedim kızdım yapmaya başladım. Neyse sonra kp gelrken meyve getirmiş çıkardım yedik. Evlerine gitmek için kalktılar gorumcem yine her zamanki gibi kosa koşa mutfağa girdi babasının aldığı meyvelerin kalanlarıni aldı eşimde yuh artık abla dedi. Gorumcem hala çantaya koymaya uğraşıyor fln ya ne var be çocuklar yiyemedi dedi dönüp bana aldım ablam ben bunları dedi iyi tamam dedim ben yani ne denir ki. Ev sahibi sana koymamış al götür dememiş ne zaman gelse bana annesinin evden getirdiği şeylerin babasının para verip alip bize getirdiği ne varsa almaya çalışması yani alisamiyorum sanırım bana çok garip geliyor. Annesine gittiğimiz zaman hep yapıyor ama o annenin evi yani. Gorumceme gittiğimiz zaman kp kv alır getirir ben giderken eşimin babası anası almış ver bakim yarısını desem yada onun yaptığının aynisi yapsam şok olurlar heralde. Eşim annemlere gidince bişey vermeye çalışırsalar alma sakin boşver biz alırız der. Yani kp falan yumuşatıcı fazla aldım ihtiyaciniz varsa götürün der gorumcem hemen ay benim azalmıştı der adam artık isim söyleyip maviş al sen götür diyor 😄 tabiki almıyorum yani. Böyle işte gorumcemin bu huyuna alisamadigim gibi aslında hosumada gitmiyor evimden biseyler alınıp götürülmesi. Mesele bir yiyeceği kıskanmak amaan ne olcak götürsün mevzusu değil. Ev sahibi al götür yersiniz demeden onun alıp doldurup sonrada ben bunları aldım demesi🤦🏻‍♀️
yaptığı normal değil, alınanların kalanını hızlıca yerlerine yerleştirip ona alma fırsatı bırakmam yerinde olsam. Anasının evinden alsın ama senin evindekini alamaz. Buna alınacaksa da alınsın bir zahmet. Yaptığı çok ayıp

Ağlarsa da ağlasın.. "aaaa ben ne dedim ki şimdi hay Allah neden ağlıyorsun anlam veremedim 🤔" deyin 🤣🤣🤣
Ayy keskeeee sizin yapinizda bir kişi olsam hem eylenir hem diyeceğimi çekinmeden derdim🤭🤭 ama ben sert söylüyorum dalga gecemiyorum ciddilesiyorum o anda ya☹️

yaptığı normal değil, alınanların kalanını hızlıca yerlerine yerleştirip ona alma fırsatı bırakmam yerinde olsam. Anasının evinden alsın ama senin evindekini alamaz. Buna alınacaksa da alınsın bir zahmet. Yaptığı çok ayıp
Yerine yerleştirip hatta en yüksek dolaba bile koydum unutsun gözüne gozukmesin diye yinede giderken istiyor bu sefer 🤷 bende ben yicem yada benim çocuklarım yer diyemiyorum işte

Evet tabiki bana gelirken ne alirsalar kızlarına da götürürler yani ayrımcılık yok. Ama dediğiniz mantıklı bidahakine hazır edip bekleyeceğim umarım anlar verdiğim mesajı. Bir kere kızım dedesine bizim evde ekmek kızartma makinası yok sizin var bizde alcaz çok seviyorum kızarmış ekmek dedi dedeside iclendi kendince sanırım Ogün gidip aldı kızartma makinası akşamda eşim parasini verdi baba biz zaten alacaktık yapma şöyle şeyler cikolatami istiyor sanki falan dedi verdi parayı. Gorumcem parayı verdiğimizi duymamış hep x e alıyorsunuz kendi alsın fln dedi bigun otururken kv zamanında senin evine gelirken yağlar pirinçler taşıdım niye böyle yapıyorsun dedi gorumcemde getirdinde tek benmi yedim her hafta bana geldin dedi kv de çağırdında geldim dedi 😳 parasal konularda bı takıntısı var sanirim
Yok artık 😳 annesine bile diyorsa o zaman yadırgamayın size yapılmasını. Yani çocuklar istiyor her şeyi isterde dedeleri parasını vermişsiniz vermeseniz bile illa siz bi yerden telafi ederdiniz. Peki bu görümce size yapılanı alınanı nereden duyuyor biliyor kv kp söylemeyin size gelmedikçe bilmesinler alınanı.. Valla 1 değil 2 değil ben yapardım abla sen almadan ben vereyim buyur babamn aldıkları derdim. Sonra niye saklıyorsun bazı şeyleri hak ediyorlar ya.

Ya aklıma gelmiyor değil ama nebilim ben bozamiyorum insanı bozacak olduğum zamanda öyle tatlı tatlı değil gerçekten çok sinirli olduğum belli oluyor🤦🏻‍♀️ eşim yuh falan dediği halde yapıyor sanırım kardeşi diye alınmıyor

Gorumceniz yokken soyleyin madem. Onlar da gorumcene soylerler belki. Soylemezlerse de getirmesinler size en azindan.
Hem evine birseyler getirip obur yandan kizlari aşiracaksa ben bunu evimde istemem cidden. Kp ve kvnin getirdiklerine muhtaç degilseniz kabul etmeyin.

Back
X