Gorumcemin yaptığı normalmi banami garip geliyor🙄

Şekerim herkesin görümcesi başka başka seninki en azından senin yanında 3-5elma muz alıyo..benimki de küçük dağları yaratmıştır asla böyle şeylere tenezzül etmez ama eşime gizli saklı neredeyse her ay kendi kişisel bakım ürünlerini, çocuklarının ihtiyaçlarını filan aldıttırır eşime birkaç kere mesajlarınızı gördüm niye ailemizin parasını benden gizli yolduruyorsun dediğimde elden peşin parasını veriyor dedi..tabiki buna hiç şahit olmadım doğru mu bilmiyorum ama sürekli devam ediyor bu durum..eşinden gizlediği içinmiş..madem sana peşin verecek parası varsa gidip gizlice başka bir kredi kartı çıkartıp onunla alış veriş yapsın diyorum ama nafile..beni bir gün arayıp nasılsın demez ama kocamı yoluk tavuğa çevirir.. Küçük görümcem ve annesi de ayrı .. Öyle yani..

Bence eşinle de konuşup bir gün boz görümceni..benim çocuklarım da yemedi ayrıca annemler bana getirdi sana gelirken de getirirler de..ne ayıp ya seninkinin de benimkinin de yaptığı

Pandemi konusunda haklısın ihtiyacı yok ama hesapcidir. Evinde market fişlerini biriktirip eşinin giderlerini hesapladigini arabaya ne kadarlık benzin aldığını sorup yazdığını duydum
O zaman beleşçilik yapmaya çalışıyor..pintilikten ölmüş ayol kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…