görümcemin yaptığı ... :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gila
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah canim benimmm dert etme böyle basit şeyleri düşuncesizlik etmiş ama Oda cocuk iste
Sende yavrunu güle güle büyüt canim.
Rabbime sukret çocuğu olupta o beşiği evinde göremeyenler var .
Varsin ondan önce başkası çıksın bosveeeer ......

Altı bağlı olmadan çıkarması düşüncesizlik tabi ki, yatağa işeyebilirdi vs .
Ama sonuçta böyle bir şey olmamış. Geçmiş gitmiş aylar öncesinin mevzusu . Neden taktınız bu kadar anlamadım . Hasta olursunuz yani aylarca bu takılcak konu mu ?
Anaaa benden takıntılıları da varmış .

Altı bağlı olsa, yatsın uyusun hatta orada ne olacak :)

Madem baskalarinin bakis acisini merak ederek sordunuz ben de cevaplayayim, ben de konuyu okurken cocuk yataga pislemis sandim. Minicik cocuk bu cikmak istemis, annesi de kirmamis cikarmis, ben olsam cocuk istemese bile kendi ellerimle cikarirdim onu oraya, cocuktur, hevesini alsin, yuzundeki kucuk bir gulumseme, mutluluk yatagi kirletmesinden daha onemlidir benim icin. Kaldi ki o anda hamilelik hassasiyeti bozuldunuz diyelim, birkac saat sonra gececek bir olay bu, gunlerce icinizde tutmanizi gerektirecek birsey degil.

Ama size kizmiyorum, bu konuyu bu kadar kafaniza taktiysaniz belli ki paylasmayi sevmeyen, mali kiymetli birisiniz, sizin gibi arkadaslar taniyorum etrafimda. Maliniza ne kadar kiymet verirseniz o kadar aci cekersiniz. Hergun nice canlarin gittigi su fani dunyada gorumcemin cocugu bebegimin yatagina cikti diye uzulmek akil kari degil. Mumkunse su karakterinizi degistirmeye calisin, insanlarin, ozellikle de cocuklarin mutlu olmasi pahasina gonlu acik olmaya calisin, o zaman daha mutlu olursunuz.

Abartmissiniz.
1.5 yasinda cocugun gonlunu yapsaniz ne olur? Alti bagli degil deyince ben de birsey yapti yataga sandim.
Bos yere bu kadar aglayip dertlenmissiniz.
O 1.5 yasindaki cocuk ne sevinmistir oraya yatti diye. Garibim. Bir zarari da olmamis hani. Biraz esnk olun bence. Sanki insanlar kotu niyetle birsey yapmislar gibi tepki vermissiniz.
Aylarca dertlenecek, unutulmayacak birsey yok.
Yataginizi gule gule kullanin.

. tamam toplarsın yatağı haliyle ama o kadarda büyütülmez. aynen kıl olmak değilde kızıyorum
benim yigenim yaptıda napim oturum aglimmi yıkadım temizledim oldu bitti bu bişide yapmadan toplamış mirkopmu saçıyo oncacık çocukk böle insanlara kıl oluyorum

fazla kafaya takılacak bir durum degil bence.. sizin gorumcenize verdiginiz tepki daha agır olmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam ben de bozulurdum.Ne var yani çocuk yatağa çıktıysa.Bende işe di felan zannetmiştim.Sırf onun çocugu çktı diye beşiği toplamanıza kadın bozulmuştur haliyle.Ama büyütülcek birşey de yok bunda.canınızı sıkmayın.

bende altı bağlı değil falan deyince yatağa işedi falan sandım. çok dert edilecek bir şey değil açıkçası :/

Bi de bu pencereden bakin..

Simdi bebeginiz dogdu, allah nasip ederse yakinda 1,5 yasinda olacak..

diyelim gorumcenizinde tam o siralar bebegi oldu.. siz onlara gittiniz ve bebeginiz illa yataga cikmak istedi.. gorumceniz izin vermedi veya gonulsuz (sizin yaptiginiz gibi)izin verdi... bir anne olarak ne kadar kirici oldugunu dusunun..

O zaman buraya gelip 'gorumcem cocugumdan yataga cikmasini esirgedi' diye uzulup konu acardiniz....

Adi ustunde cocuk.. yataga da cikar arabasina da girer... bebeginiz buyudukce siz de bunu farkedip ne kadar haksiz oldugunuzu anlayacaksiniz..

Bende olsamm bozulurum yani ilk cocuk ilk heves kendilerininde ilk cocuklari oldugu zaman ayni duygulari yasarlar ama tabi cok zaman gectigi icin kendi heweslerini unutup sana cok gormeye baslarlar , sinir oluyorum oyle sorumsuz annelere hele bide bu gorumceyse gelde sinir olma ... sen haklisin hickimseye bakma her anne hamileyken hasssastir bende suzn hamileyim ve kendimden biliyorum .. iyi aksamlarrr

Cok ayip etmişsiniz gorumcenizin gönlünü alin sizin cocugunuz nasil kiymetliyse onun çocuğunda kiymetli bakip cikmislar kirletmemis etmemis ustelik aylar öncesi demissiiniz kindarmisinz biraz hayla aklinizdan cikmamis ?

ben bir sorun görmedim bence siz biraz abartmışsınız ayrıca ayıp olmuş görümcenize.

hamilelik ve hormonlar diyelim

Ne guzel aylarfit bundan baska dusunecek birseyiniz olmamis aman olmasinda bir omur surerdi zaaar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizin gibi gelinlere ben direk ağzının payını veriyorum

demekki arada görümcelik yapmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…