orası öyle tabi ama hamileliğin verdiği duygusallıktan olayı kişiselleştirmiş olabilir ilk bebeği yatsın diye heves etmiş olabilir
görümcemi severim.aramızda herhangi bişey geçmedi.ama diğer bazı arkadaşlarında dediği gibi doğumdan bikaç gün sanırım duygusallık heycan bakış açımı etkilemiş olabilir.zaten aklıma geldiğinde rahatsızlık duyduğum için farklı yorumlar almak istediğim için sizlerle paylaştım.senin de dediğin gibi Allah başka dert vermesinYatak yahu alti ustu. Yeni yatak olsa ne olur kullanilmis olsa ne olur?
Dusunuyorum dusunuyorum hareketinize anlam veremiyorum.. Yatak matak bahane siz gorumcenizi sevmiyorsunuz ve gicik olmak icin sebep aramissiniz. Sevseniz cocuk yatsin istersiniz
kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum
orası öyle tabi ama hamileliğin verdiği duygusallıktan olayı kişiselleştirmiş olabilir ilk bebeği yatsın diye heves etmiş olabilir
Yalnız muhtemelen cocuk suanda yasına girdi eylülcümDün olmamış bu olay yani
Ama doğum yapmış ve aradan aylar geçmiş halen sinir olduğunu söylüyor .insan bir süre sonra daha mantıklı düşünmeye başlamaz mı amaannn nelere takmışım ozamanlar demezmi kii..
kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum
çok iyi tercüman olmuşsun duygularıma.sağol.şimdi bazen aklıma geliyo acaba ben mi boşa kırıldım diye.tepkim yanlışmıydı.sizlerle o yüzden paylaşmak istemiştim.
vayyy bir de sen mi kırıldın insanlara.hakaretvari nhareket eden sen,kırılan gene sen.duygularını şu anda hamilelik duygusallığına verip aylarca kinleşen gene sen.
yat kalk dua et iyi bir görümceye sahipsin.
yorumlarınızı bekliyorum
bencede nevar bunda abartıcak? Bende altı bağlı değil deyince tuvaletini yaptı sandım bir an korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?