merhabalr arkadaşlar, o kadar zamandan sonra ilk konumu açmaktayım. konu görümcem. 2 tane görümcem var 1.si ünvtede 2. si lise sonda .. lise sonda olan benım başıma biraz bela...
en iyisi baştan yazmak. görümcem abisine cok bağlıydı benden once, kız kardeşini uyutur bakar, bir eksiği olunca yardım ederdi ta ki ben geldım geleli. bu geçiş dönemi galiba biraz beni sarstı. önce beni cok sevdı ama abisinden cok kıskandı..sonra bana yapmadıgı kalmadı ve hala yapıyor da.. her defasında ben suclu oluyorum..ailenin geliniyim ya..bir söz demek doğru olmuyor. yaptıgımız her tartışmada o daha cocuk idare et diyorlar size soruyorum arkadaslar 17 yasında bır genc kız sizce cocuk mudur? ...
kendisinın fizigi ve boyu cok guzel kıskannmıyorum asla ama bana benı kıskanıyorsun diyip duruyor. ben 165 boyunda 58 kg um bu arada.. ve daha neler neler.. elbiselerimi alır evimden giyer. izin almaz, çamaşırlarımı giyer, makyaj malzemelerimi çalar, nispet yapar, aglar, birsürü erkek arkadası var kimseye soylemez bana soyler bırsey olursa yengem bılyordu der daha neler neler ... kayınvalidemle altlı ustlu oturuyorum, mecburen onu görmek zorundayım ben gitmesem de evlerine kendısı mutlaka gelir... başedemıyorum.. burada derdimi anlatıyorum sizlere umarım bana yardımcı olabılırsnız.. yorum yazacaklara teşekkürler.
Canım , tabi kimsenin gunahını almamak lazım, fakat o kız kardeşide böyle bişey söz konusu olduysa (doğru yada yanlış)eve bidaha girmemsi lazım, utanması lazım yada yapmadıysa gururdan girmemeli...Biraz mesafeli davranın anlasın rahat hareket edemesin yanınızda..
anlamıyorum onu... bazen cok samımı bazen de cok gıcık oluyor.. bence bana nıspet yapıyor. eşim de kardısını ve benı uzmek ıstemıyor. kaç kere kavga ettım ama bır kulagından gırıp bır kulagında cıkıyor. yatak odamın kapısını bıle kılıtledım, megerse ust kattakı odaların anahtarı da aynıymıs eşyalarımın yerı degısmesınden anladım gırdıgını çok çaresızım offf
Bence onu idare et henüz çok cahil ama yaşını 26 ve yukarısı belirtseydin idare etme derdim
benımde var gorumcem senınki gibi seyler yapmıyorda bıraz farklı jenerasyonu benimkide ben tınmayarak yendım umursamadım dinlemedım onu tınmadım masimedim adam yerine koymadım sorduysa yuvarlak cevaplar verdim falan 2 ay mesafe koydum şimdi arkamda dolanıyo ne yapsamda görüşsem dıye. 3 yapar 5 yapar sonra yapamıyorlar. bide yalnızken vur yüzüne anlatıyorsa anlatma sonra beni şahid tutuyorsun de. bak nasıl peşinden koşcak
merhabalr arkadaşlar, o kadar zamandan sonra ilk konumu açmaktayım. konu görümcem. 2 tane görümcem var 1.si ünvtede 2. si lise sonda .. lise sonda olan benım başıma biraz bela...
en iyisi baştan yazmak. görümcem abisine cok bağlıydı benden once, kız kardeşini uyutur bakar, bir eksiği olunca yardım ederdi ta ki ben geldım geleli. bu geçiş dönemi galiba biraz beni sarstı. önce beni cok sevdı ama abisinden cok kıskandı..sonra bana yapmadıgı kalmadı ve hala yapıyor da.. her defasında ben suclu oluyorum..ailenin geliniyim ya..bir söz demek doğru olmuyor. yaptıgımız her tartışmada o daha cocuk idare et diyorlar size soruyorum arkadaslar 17 yasında bır genc kız sizce cocuk mudur? ...
kendisinın fizigi ve boyu cok guzel kıskannmıyorum asla ama bana benı kıskanıyorsun diyip duruyor. ben 165 boyunda 58 kg um bu arada.. ve daha neler neler.. elbiselerimi alır evimden giyer. izin almaz, çamaşırlarımı giyer, makyaj malzemelerimi çalar, nispet yapar, aglar, birsürü erkek arkadası var kimseye soylemez bana soyler bırsey olursa yengem bılyordu der daha neler neler ... kayınvalidemle altlı ustlu oturuyorum, mecburen onu görmek zorundayım ben gitmesem de evlerine kendısı mutlaka gelir... başedemıyorum.. burada derdimi anlatıyorum sizlere umarım bana yardımcı olabılırsnız.. yorum yazacaklara teşekkürler.
Bitanemmmmm. Öncelikle çok üzüldüm senin adına... Çok kötü bir durum .. Allah yardımcın olsun.
Hiçbir zaman eşinin ailesi kendi ailen gibi olmuyorlar. Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz. :)
Bence tamamiyle şımarıklık yapıyor hepsi bu ... Abisini kıskanıyormuş. hadi be ordan. Abi artık evli ve onun bir karısı var ne demek kıskanıyor olmaz böyle şeyler. Şimdiki zamane gençlik böyle be güzelim allah sabır versin..
Öncelikle altlı, üstlü oturman kötü... Her dakika, her saniye senin evdeler yada sen onlarda...
Eğer taşınma şansın varsa taşın..Fakat ev kendinizin ise bunada izin vermiyeceklerdir. Bu sorunda böyle uzar gider. Asla düzelmez. Yani bir yerden iğnelerini yine sokarlar emin ol.. Eeee yaşadık bilioz :)))
Ben hep seviyeliydim ve asla onlara gitmezdim .. Eşimede açıkca gitmek istemiyorum hep ben kötü oluyorum derdim. Evliliğim boyunca sayılıdır gitmelerim.
Tavrını koycan arkadaş.. Gerekirse ciddi olacaksın.
Makyaj malzemelerini alıyorsa.. Canım bundan sonra bana sormadan bunları ellememeni istiyorum diyeceksin.
Kıyafetlerinide öyle tabiki
Yada kullanmasını istemediğin şeylerini gizli biryerlere saklayacaksın. Ha bu arada altınlarını saklayacağın özel bir yer söylicem sana.. kimsenin aklına gelmiyecek orası emin ol..Ama üzülerek söylüyorumki gelin olduğu için ve el olduğun için hep sen kötü olacaksın cnm ve seviyeni korumadığın sürece ezilen sen olacaksın. Gerçekler acıdır tatlım ama söylemek zorundayım anladınmı bitanem. En azından ben öyle yaptım ve benden hep çekinmişlerdir. Evime bile gelirlerken çekinerek gelirlerdi.. Aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?