aynen aynen hem bi güzel sinirimi ondan alıveririm şöyle güzelceee
kesinlikle böyle söylemelisin katılıyorum..
Amaan görüversin ne olucak demez heralde.
kesinlikle böyle söylemelisin katılıyorum..
Amaan görüversin ne olucak demez heralde.
benım de dovesım gelıyor bazen dıyorum surdan penceredn yıtsem duser mı ama ya sakat kalırsa dıe ..... ozamn bıttım dyrm ... hehehe saka ya zarar grsn ıstemem de akıllı olsn n blym ugrasmasın
Ya canım birşey söylemek istiyorum. Sonuçta sen evlisin özel olacak ama hepimiz kadınız burada.
Kayınvaliden illaki anlayışlı bir kadındır. Eee malüm çalışıyormuşsunda :) ona şöyle konuşabilirsin.
Evden acele çıkabilirsin, iç çamaşırların ortada olabilir ne bileyim bir takım şeylerle karşılaşma olanağı olabilir bu sebepten yatak odamın kapısını izninizle kilitlemek istiyorum desen eminimki anlayışla karşılamak zorundasın anlatabiliyormuyum ? Ayrıca benim özelimi kimsenin görmesini istemem ve sende öyle istersin.. Kayınvaliden de ... açıkca ve güzellikle böyle anlat KAZANAN EMİN OL SEN OLACAKSIN.
yok ya demez... kayınvalidem kılıtle dıyor.... hay yasayın kızlar...
yok ya demez... kayınvalidem kılıtle dıyor.... hay yasayın kızlar...
Yada ne yap biliyormusun o sana ne yapıyorsa aynısını ona yap
sende onun makyaj malzemelerini iste elbiselerini giy ayakkabılarını resmen arkadaş ol onla :)
illah eder belki uzaklaşır senden.. hep iste ama utanma.. bizler utanırız istenmez ama eee yapana yapcan arkadaşım.
Buna bir şekilde dur demelisiniz...
Birileri alınacak, küsecek diye sesiniz çıkmazsa baş edemezsiniz...
Daha sonra o uğradığınız iftiraların fazlasına maruz kalırsınız ki bu korkunç birşey...
Herkese dile getirin rahatsız olduğunuzu, özellikle kayınvalidenize anahtarı değiştirip bir süre siz evdeyken koysun dolabınıza ne koyacaksa...
Buna bir şekilde dur demelisiniz...
Birileri alınacak, küsecek diye sesiniz çıkmazsa baş edemezsiniz...
Daha sonra o uğradığınız iftiraların fazlasına maruz kalırsınız ki bu korkunç birşey...
Herkese dile getirin rahatsız olduğunuzu, özellikle kayınvalidenize anahtarı değiştirip bir süre siz evdeyken koysun dolabınıza ne koyacaksa...
nasıl kitle diyor ne ara konuştun kız?
önce konuştuysanda kitle dediyse ne diye dert ettin sen bu konuyu kitle geç işte
demi ya.... obenımkını gıyıyorsa bende onunkılerı gyym... oh beee..... sınır edeyım o sınır ederdı bakardım kırlı gycegım se az cekmedım, tamamdır.. yukarı cıkayım da ne var n yok bakayım dolabına hiç de karıstırmak huyum degıldır ama kısasa kısas...
sende onun gibi kıyafetlerini giymeye başlarsan ileride birşey olursa seninkilere sende onunkileri giyiyorsun onunkine de olabilir derler bence hiç bulaşma kayınvalidenlere söyle olmuyorsa dediğim gibi kilit vur en iyisi ama o ne derse ters cvb ver ama kimse yokkensinir olsun hep...
eşim ne gerek var dedı dıye vazgectım napıyım... iş zamnlarımız bazen uymuyor odaya gıremıyor sınır oluyor kocam...ehhehe
YA diyorum ya biz yapamayız ama onlar utanmadan yaparlar.. Utanma ve yap
ya iyi olacaksın ya kötü
ya karıştıracaksın ya ciddi olacaksın.
ama birinden biri olmak zorunda bugün harekete geç
kayınvalidenede herşeyi anlat.
yatak odanda gözükmesini istemediğin bir takım şeyler için özel bir takım şeyler aldım kitlemeyi istiyorum izninizle diyip kitle bukadar izin isteme asla ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?