17 yasinda birisi ne kadar büyük gibi göünsede isterse 180 olsun bence hala cocuktur ve bu yaslarla ugrasmanin ne kadar zor oldugunu bilirim.Kiskanclik durumu zamanla asilacaktir bundan emin olabilirsin.tecrübelrerim söylüyor.Kiyafet olaylari ise evet hos olmasada maalesef bu gibi durumlar oluyor.ben bunlari yavas yavas sabrederek astim.bazen konustum bazen sustum.Bunlar bir dönem gibi .biraz daha sabret bakalim eger cagdan deilse karakterdendir sonra düsünürsün.
busecim teşekkür ederim cnm... evet senın de dedıgın gb evden ayrılma ımkanımız suanda yok belki ilerde ... eşim istiyor ama ben bılemıyorum eşim tek erkek oldugu ıcın göndermeyecekler dıye dusunuyorum... ah ahhh kaç kere görumceme alma dedım tavrımı koydum ama yınede alıyor... napcm sasırdım. kendı evimde esyalarımı saklayacaksam yandım ozaman :)(
muhtemelen çagdan... bır de sevgılısı olmayınca bana dadanıyor... sıkılıyor, ugrasacak yer arıyor.. zaten erkek arkadasından baska erkeklerle de konusup grsyor, cok kızıyorum ona... olacaksa 1 olsn dıorum.. olsn dıyor onlar bnm ıstedıklerımı yapıyor dıyor. tuaf... ben boyle bırsey gormedım.
canım eşine "benim eşyalarım benim açımdan çok değerli,kardeşinle tartışmak istemiyorum eğer abisi olarak bir şey söylenmesini istemiyorsan git aynılarını ona da al. ama benim eşyalarımı özellikle benden izinsiz kullanmasın "de.
Eşinde eminim bir şekilde mantıklı bulucaktır bunu.
Sonra görümcen senin evine geldiğinde yüzünde en ufak tebessüm olmasın. temizlik yapıcaktım bende, uyuycaktım bende gibi bahanelerle git demekten beter et. somurt o olduğunda.
yatak odasına girilmez benim bildiğim. Ben başka birinin yatak odasına girmeye utanırım şahsen..
Bunu bilmiyorsa eğer sen söyle.
ciddi ve sert bir ses tonuyla" bak canım o oda abinle benim özelim her aklına estiğinde giremezsin sen oraya evlendiğindede sen kendi özeline kimseyi sokmassın. bu kadar oldumu kilidi değiştirip seni rencide etmek istemiyorum" de.
Ben olsa kesinlikle derdim bunları.
Hem ne olabilir ki? ne yapabilir yani. en fazla ağlar zırlar ailesine anlatır. sonra küser bi daha gelmez hiç olmazsa.
canım eşine "benim eşyalarım benim açımdan çok değerli,kardeşinle tartışmak istemiyorum eğer abisi olarak bir şey söylenmesini istemiyorsan git aynılarını ona da al. ama benim eşyalarımı özellikle benden izinsiz kullanmasın "de.
Eşinde eminim bir şekilde mantıklı bulucaktır bunu.
Sonra görümcen senin evine geldiğinde yüzünde en ufak tebessüm olmasın. temizlik yapıcaktım bende, uyuycaktım bende gibi bahanelerle git demekten beter et. somurt o olduğunda.
yatak odasına girilmez benim bildiğim. Ben başka birinin yatak odasına girmeye utanırım şahsen..
Bunu bilmiyorsa eğer sen söyle.
ciddi ve sert bir ses tonuyla" bak canım o oda abinle benim özelim her aklına estiğinde giremezsin sen oraya evlendiğindede sen kendi özeline kimseyi sokmassın. bu kadar oldumu kilidi değiştirip seni rencide etmek istemiyorum" de.
Ben olsa kesinlikle derdim bunları.
Hem ne olabilir ki? ne yapabilir yani. en fazla ağlar zırlar ailesine anlatır. sonra küser bi daha gelmez hiç olmazsa.
gelmez olur mu hiçç... her geldgnde somurtuyorum zaten... gidiyor... ee napayım ztn işten gec cıkıyorum kocamla 3 saat gorusebılıorz oda ya kardesı ya annesı gelır yalnız kalamayız nası evlyz anlamadım gıttı... kocam da neden somurtuyorsun dıyor o da guler yuz beklıo benden ne yapsın...
gelmez olur mu hiçç... her geldgnde somurtuyorum zaten... gidiyor... ee napayım ztn işten gec cıkıyorum kocamla 3 saat gorusebılıorz oda ya kardesı ya annesı gelır yalnız kalamayız nası evlyz anlamadım gıttı... kocam da neden somurtuyorsun dıyor o da guler yuz beklıo benden ne yapsın...
hırsız hırsızdır efendim kaynanandan al anahtarı kimse senden habersiz gelemesin evine sakla herşeyinide benimde eşimin ailesinden kim yaptı bilmiyorum cüzdanımdan 100 tl yürütülmüş tatile onların yanına gitmiştim Allah tan ev anahtarım kaynanamda yok teklif etmişlerdi anahtar verin filan diye istemedim iyikide istememişim ne doğru karar vermişim :)
ee bu evlilik ne zamana kadar böyle gidicekk
Sen eşinle konuşsan başka eve çıkma imkanınız yok mu???
cidden sen huzursuz olup sessiz kalıyosun ama..bi gün fena halde patlarsın..
ben bile o kıza sinir oldum bak şııımarııkkkkk
ee bu evlilik ne zamana kadar böyle gidicekk
Sen eşinle konuşsan başka eve çıkma imkanınız yok mu???
cidden sen huzursuz olup sessiz kalıyosun ama..bi gün fena halde patlarsın..
ben bile o kıza sinir oldum bak şııımarııkkkkk
allah kımseye bole ınsan vermesın... ben onu allaha havale edıyrm... :81:
Bence bu kızı bulup toplanıp ya bir güzel dövelim yada şuna bir koca bulalımda arkadaşımızı rahat bıraksın. manyakmı ne yaaa
Bende 19 yaşındayım böylesine rastlamadım o kız yola gelmez gençlik çağı değil karakter meselesi ben şu güne kadar bırakın akrabalarımın odasına gizlice girip izinsiz birşey alıp giymeyi evlerinde birşey alıp yiyeceksem bile bunu söyleyerek yaparım.Bu kız böyle gelmiş böyle gider,fazla şımartılmış,aileside bunları gördüğü halde susuyorsa (abiside dahil ) çocuktur yapar diyorsa o da kendisine nasılsa katlanıldığını anlar aynen devam eder.Eşinizle oturun konuşun adam akıllı,o evdende taşınabiliyorsanız taşının.Hem evlilik daha güzel bir hal alır evli olduğunuzu anlarsınız hemde kurtulmuş olursunuz.Bunları yapamasanız bile kaynanadan anahtarı alın.Allah yardımcınız olsun...
Bence bu kızı bulup toplanıp ya bir güzel dövelim yada şuna bir koca bulalımda arkadaşımızı rahat bıraksın. manyakmı ne yaaa
Ya canım birşey söylemek istiyorum. Sonuçta sen evlisin özel olacak ama hepimiz kadınız burada.
Kayınvaliden illaki anlayışlı bir kadındır. Eee malüm çalışıyormuşsunda :) ona şöyle konuşabilirsin.
Evden acele çıkabilirsin, iç çamaşırların ortada olabilir ne bileyim bir takım şeylerle karşılaşma olanağı olabilir bu sebepten yatak odamın kapısını izninizle kilitlemek istiyorum desen eminimki anlayışla karşılamak zorundasın anlatabiliyormuyum ? Ayrıca benim özelimi kimsenin görmesini istemem ve sende öyle istersin.. Kayınvaliden de ... açıkca ve güzellikle böyle anlat KAZANAN EMİN OL SEN OLACAKSIN.
evden suanda tasınamayız dugun borcu 1 yıla kadar bıtecek.. ozaman eşim de bende bır karar verecegız.. eşim de bu durumdan sıkıntılı ama o da dıyor kı haklı olarak ben aılenın tek erkek ccguyum fazla uzaklasamam evım varken neden ev alayım yada kıraya cıkayım... düşününce haklı aslında... ben ıse tabıkı baska yere tasınmayı ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?