Görümcemle başım dertte :((

muhtemelen çagdan... bır de sevgılısı olmayınca bana dadanıyor... sıkılıyor, ugrasacak yer arıyor.. zaten erkek arkadasından baska erkeklerle de konusup grsyor, cok kızıyorum ona... olacaksa 1 olsn dıorum.. olsn dıyor onlar bnm ıstedıklerımı yapıyor dıyor. tuaf... ben boyle bırsey gormedım.

Rica ederim bitanem. Ama kötü durumdasın allah büyük sabır versin canım sana.. İşin zor.. Ama işte zor fakat yapabiliyorsan umursamaz tavırlarınla çok ciddi davranacaksın ... Birşey dediğinde terslemeden, çaktırmadan iğneleyici konuşacaksın.
Örneğin seni tehdit ettiyse... Tamam hayatım sen öyle diyorsan öyledir. Amaaaa birgün seninde bana işin düşecek sen böyle yapmaya devam et gibi :) eee kötü insanı kötülükle adam edersin herhalde ne bilim yaaa of yanlışmı akıl veriyorum yoksa
Birde evinden çıkma hep kendine meşgale bul ev hanımıysan daha kötü hep evdesin ama ne bilim evini temizle birgün bi oda diğer gün diğer oda :) mutfağı dök temizle hehe al sana iş.. aşağıya inmeye vaktin olmasın işte :) onlarda sorduğunda ayy sormayın çok işim var öldüm fln de :) hep evinde dur çok sık gitme .. :) bahaneler uydur hastayım bilmem ne diye yat paso çalışıyormusun bilmiyorum ?

AYRICA BUNLAR ALINMAYACAK DİYORSAM ALINMAYACAK OKADAR diyeceksin. pısırık olmaaaaaaa

Onu boşver cnm. görüşsün o onun midesi.. böyle kabul ediyor demekki terbiyesiz.. Ama seni tehdit ediyorsa sende gizliden onu tehdit edersin. Ben bu sebepler yüzünden eşimin ailesi yüzünden eşim ve ailesiyle karakola düşmüştüm.. ığğğğğğğğğ iğrenç insanlar.. allah sabır versin ne diyim.

aaa... karakol mu eyvah ki eyvah... valla abısıne dolaylı yoldan soyleyecegım.... akıllanmıyor ama eşim de bu ara ameliyat olmus duzelsın soylerım...bı ara tehdit ettım kendısını benı sakın uzme dedım elımde cok kozun var senın dedım bı patlarsam okuldan ısten olursun oturursun oturdgn yerde dedım basma damarıma.... neler soyledı neler ınanamazsınız. ona gore dedım bende sımdı yıne kasınıyr.

canım eşine "benim eşyalarım benim açımdan çok değerli,kardeşinle tartışmak istemiyorum eğer abisi olarak bir şey söylenmesini istemiyorsan git aynılarını ona da al. ama benim eşyalarımı özellikle benden izinsiz kullanmasın "de.
Eşinde eminim bir şekilde mantıklı bulucaktır bunu.
Sonra görümcen senin evine geldiğinde yüzünde en ufak tebessüm olmasın. temizlik yapıcaktım bende, uyuycaktım bende gibi bahanelerle git demekten beter et. somurt o olduğunda.
yatak odasına girilmez benim bildiğim. Ben başka birinin yatak odasına girmeye utanırım şahsen..
Bunu bilmiyorsa eğer sen söyle.
ciddi ve sert bir ses tonuyla" bak canım o oda abinle benim özelim her aklına estiğinde giremezsin sen oraya evlendiğindede sen kendi özeline kimseyi sokmassın. bu kadar oldumu kilidi değiştirip seni rencide etmek istemiyorum" de.
Ben olsa kesinlikle derdim bunları.
Hem ne olabilir ki? ne yapabilir yani. en fazla ağlar zırlar ailesine anlatır. sonra küser bi daha gelmez hiç olmazsa.

gelmez olur mu hiçç... her geldgnde somurtuyorum zaten... gidiyor... ee napayım ztn işten gec cıkıyorum kocamla 3 saat gorusebılıorz oda ya kardesı ya annesı gelır yalnız kalamayız nası evlyz anlamadım gıttı... kocam da neden somurtuyorsun dıyor o da guler yuz beklıo benden ne yapsın...

Kesinlikle <silenzio> ya katılıyorum. Çok doğru anlatmış... AYNEN BÖYLE YAPACAKSIN.. Süpersin silenzio :)

hırsız hırsızdır efendim kaynanandan al anahtarı kimse senden habersiz gelemesin evine sakla herşeyinide benimde eşimin ailesinden kim yaptı bilmiyorum cüzdanımdan 100 tl yürütülmüş tatile onların yanına gitmiştim Allah tan ev anahtarım kaynanamda yok teklif etmişlerdi anahtar verin filan diye istemedim iyikide istememişim ne doğru karar vermişim :)

ee bu evlilik ne zamana kadar böyle gidicekk
Sen eşinle konuşsan başka eve çıkma imkanınız yok mu???
cidden sen huzursuz olup sessiz kalıyosun ama..bi gün fena halde patlarsın..
ben bile o kıza sinir oldum bak şııımarııkkkkk

Ama eşin suratını gördüğü için ailesini istemediğini düşünüyor. Onların sana yaptıklarını bilmiyor.. Bak bunu sakın unutma.. Sen söylüyorsun eşine tamam ama o napiyor ? sana inanmıyor dimi ? bu yüzdende onları sevmediğin için surat asmış oluyorsun.. Bir süre sonra adama tak der ve kendine sardırırsın aman ha dikkat et.. Cokta yapma...
Bitanem kurtuluş çok zor ya huylarına gideceksin yada tamamiyle kötü olacaksın.. Yok başka çaren

bak o cok zor cnm benım ya... kayınvalıdem buzluga bıseler koyuyor, kıslık yapıyor onun buzdolabısı pek ıyı dııl ve onda anahtar. o gıdınce grmcem dadanıyor eve.. bı ara kaybettım yedek anahtarı ngzl oldu ama yedegını cıkardılar. grmcem ıcın kayınvalıdemle de kotu olmak ıstemyrm ki..

allah kımseye bole ınsan vermesın... ben onu allaha havale edıyrm... :81:

Bence bu kızı bulup toplanıp ya bir güzel dövelim yada şuna bir koca bulalımda arkadaşımızı rahat bıraksın. manyakmı ne yaaa

Bende 19 yaşındayım böylesine rastlamadım o kız yola gelmez gençlik çağı değil karakter meselesi ben şu güne kadar bırakın akrabalarımın odasına gizlice girip izinsiz birşey alıp giymeyi evlerinde birşey alıp yiyeceksem bile bunu söyleyerek yaparım.Bu kız böyle gelmiş böyle gider,fazla şımartılmış,aileside bunları gördüğü halde susuyorsa (abiside dahil ) çocuktur yapar diyorsa o da kendisine nasılsa katlanıldığını anlar aynen devam eder.Eşinizle oturun konuşun adam akıllı,o evdende taşınabiliyorsanız taşının.Hem evlilik daha güzel bir hal alır evli olduğunuzu anlarsınız hemde kurtulmuş olursunuz.Bunları yapamasanız bile kaynanadan anahtarı alın.Allah yardımcınız olsun...

allah kımseye bole ınsan vermesın... ben onu allaha havale edıyrm... :81:

Ya canım birşey söylemek istiyorum. Sonuçta sen evlisin özel olacak ama hepimiz kadınız burada.
Kayınvaliden illaki anlayışlı bir kadındır. Eee malüm çalışıyormuşsunda :) ona şöyle konuşabilirsin.
Evden acele çıkabilirsin, iç çamaşırların ortada olabilir ne bileyim bir takım şeylerle karşılaşma olanağı olabilir bu sebepten yatak odamın kapısını izninizle kilitlemek istiyorum desen eminimki anlayışla karşılamak zorundasın anlatabiliyormuyum ? Ayrıca benim özelimi kimsenin görmesini istemem ve sende öyle istersin.. Kayınvaliden de ... açıkca ve güzellikle böyle anlat KAZANAN EMİN OL SEN OLACAKSIN.

evden suanda tasınamayız dugun borcu 1 yıla kadar bıtecek.. ozaman eşim de bende bır karar verecegız.. eşim de bu durumdan sıkıntılı ama o da dıyor kı haklı olarak ben aılenın tek erkek ccguyum fazla uzaklasamam evım varken neden ev alayım yada kıraya cıkayım... düşününce haklı aslında... ben ıse tabıkı baska yere tasınmayı ıstıyorum.

Bence bu kızı bulup toplanıp ya bir güzel dövelim yada şuna bir koca bulalımda arkadaşımızı rahat bıraksın. manyakmı ne yaaa

erkek ark. olunca dadanmıyor am bu sefer elbıselerıme bakıyor kendını begendırmeye calısıyor ya...

kesinlikle böyle söylemelisin katılıyorum..
Amaan görüversin ne olucak demez heralde.

Doğru eşinizde haklı kendince.O zaman kaynanadan anahtarı alın veya Buse'nin dediği gibi yatak odasının kapısını kilitleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…