Görümcemle başım dertte :((

aynen aynen hem bi güzel sinirimi ondan alıveririm şöyle güzelceee:41:

benım de dovesım gelıyor bazen dıyorum surdan penceredn yıtsem duser mı ama ya sakat kalırsa dıe ..... ozamn bıttım dyrm ... hehehe saka ya zarar grsn ıstemem de akıllı olsn n blym ugrasmasın :41:

benım de dovesım gelıyor bazen dıyorum surdan penceredn yıtsem duser mı ama ya sakat kalırsa dıe ..... ozamn bıttım dyrm ... hehehe saka ya zarar grsn ıstemem de akıllı olsn n blym ugrasmasın :41:

Yada ne yap biliyormusun o sana ne yapıyorsa aynısını ona yap
sende onun makyaj malzemelerini iste elbiselerini giy ayakkabılarını resmen arkadaş ol onla :)
illah eder belki uzaklaşır senden.. hep iste ama utanma.. bizler utanırız istenmez ama eee yapana yapcan arkadaşım.

Ya canım birşey söylemek istiyorum. Sonuçta sen evlisin özel olacak ama hepimiz kadınız burada.
Kayınvaliden illaki anlayışlı bir kadındır. Eee malüm çalışıyormuşsunda :) ona şöyle konuşabilirsin.
Evden acele çıkabilirsin, iç çamaşırların ortada olabilir ne bileyim bir takım şeylerle karşılaşma olanağı olabilir bu sebepten yatak odamın kapısını izninizle kilitlemek istiyorum desen eminimki anlayışla karşılamak zorundasın anlatabiliyormuyum ? Ayrıca benim özelimi kimsenin görmesini istemem ve sende öyle istersin.. Kayınvaliden de ... açıkca ve güzellikle böyle anlat KAZANAN EMİN OL SEN OLACAKSIN.

buse harıkasın hayatım ya... bende nası dıcem de kılıtlıcem dıyordum...

Buna bir şekilde dur demelisiniz...

Birileri alınacak, küsecek diye sesiniz çıkmazsa baş edemezsiniz...

Daha sonra o uğradığınız iftiraların fazlasına maruz kalırsınız ki bu korkunç birşey...

Herkese dile getirin rahatsız olduğunuzu, özellikle kayınvalidenize anahtarı değiştirip bir süre siz evdeyken koysun dolabınıza ne koyacaksa...

çok sinir bozucu ilk sayfayı bitiremedim tabikide altının kaybolduğunda ondan bilmen çok normal herşeyin kendi malı gibi sormadan kullanıyorsa...
bence hemen killit vur en azından yatak odana ve ne kadar değerli şeyin varsa oraya koy... eminim bu hırsızlık olayından sonra kimse birşey diyemeyecektir.ki diyemezlerde sonuçta yatak odasında ne işiniz var ki diyebilirsiniz....

Yada ne yap biliyormusun o sana ne yapıyorsa aynısını ona yap
sende onun makyaj malzemelerini iste elbiselerini giy ayakkabılarını resmen arkadaş ol onla :)
illah eder belki uzaklaşır senden.. hep iste ama utanma.. bizler utanırız istenmez ama eee yapana yapcan arkadaşım.

demi ya.... obenımkını gıyıyorsa bende onunkılerı gyym... oh beee..... sınır edeyım o sınır ederdı bakardım kırlı gycegım se az cekmedım, tamamdır.. yukarı cıkayım da ne var n yok bakayım dolabına hiç de karıstırmak huyum degıldır ama kısasa kısas...

Daha sonra o uğradığınız iftiraların fazlasına maruz kalırsınız ki bu korkunç birşey...

Herkese dile getirin rahatsız olduğunuzu, özellikle kayınvalidenize anahtarı değiştirip bir süre siz evdeyken koysun dolabınıza ne koyacaksa...

ne zaman koyacagı bellı olmuo ki....

ne zaman koyacagı bellı olmuo ki....:50:

nasıl kitle diyor ne ara konuştun kız?
önce konuştuysanda kitle dediyse ne diye dert ettin sen bu konuyu kitle geç işte:9:

eşim ne gerek var dedı dıye vazgectım napıyım... iş zamnlarımız bazen uymuyor odaya gıremıyor sınır oluyor kocam...ehhehe

sende onun gibi kıyafetlerini giymeye başlarsan ileride birşey olursa seninkilere sende onunkileri giyiyorsun onunkine de olabilir derler bence hiç bulaşma kayınvalidenlere söyle olmuyorsa dediğim gibi kilit vur en iyisi ama o ne derse ters cvb ver ama kimse yokken:45: sinir olsun hep...

demi ya.... obenımkını gıyıyorsa bende onunkılerı gyym... oh beee..... sınır edeyım o sınır ederdı bakardım kırlı gycegım se az cekmedım, tamamdır.. yukarı cıkayım da ne var n yok bakayım dolabına hiç de karıstırmak huyum degıldır ama kısasa kısas...

YA diyorum ya biz yapamayız ama onlar utanmadan yaparlar.. Utanma ve yap
ya iyi olacaksın ya kötü
ya karıştıracaksın ya ciddi olacaksın.
ama birinden biri olmak zorunda bugün harekete geç
kayınvalidenede herşeyi anlat.
yatak odanda gözükmesini istemediğin bir takım şeyler için özel bir takım şeyler aldım kitlemeyi istiyorum izninizle diyip kitle bukadar izin isteme asla ama

Hayatım kızı al karşına konuş böyle şeylerden hoşlanmadığını söyle eşyalarını karıştırmasın izinsiz birşeyini almasın izin iste vereyim ama izinsiz elleme de. Anlattığın diğer sorunlarını da kıza bağırmadan anlat kıskanmadığını söyle annesinede söyle evet çekinmeden söyle yoksa baş edemezsin. Odanı kilitli tut kapıyı kilitle açmada. Eşine anlat bu mevzuyu hoşlanmadığını belirt. Annesi sana birşey söylersede geri durma cevabını ver kızına sahip çıksın biraz..

sende onun gibi kıyafetlerini giymeye başlarsan ileride birşey olursa seninkilere sende onunkileri giyiyorsun onunkine de olabilir derler bence hiç bulaşma kayınvalidenlere söyle olmuyorsa dediğim gibi kilit vur en iyisi ama o ne derse ters cvb ver ama kimse yokken:45: sinir olsun hep...

dogru aslında ben onun kıyafetlerını pek hijyen bulmuyorum.. o da ne temızse onu gıyen bır cıns... en ıyısı esyalarını kullanmamak... bak dıger grmcem asla boyle dgl hatta o da sıkayetcı bu konudan kardesınden......ofofof

eşim ne gerek var dedı dıye vazgectım napıyım... iş zamnlarımız bazen uymuyor odaya gıremıyor sınır oluyor kocam...ehhehe

Nasıl giremiyor yanında götürme anahtarı allah allah
masanın altına koy,
halının altına
saksının içine
mutfakta dolabın içine biyere koy eşinede yerini söyle ala ala
olmaz öyle yanına al git ben olsam bende kızarım. kız bi cimcik aklım var onuda sana veriom bak :)

YA diyorum ya biz yapamayız ama onlar utanmadan yaparlar.. Utanma ve yap
ya iyi olacaksın ya kötü
ya karıştıracaksın ya ciddi olacaksın.
ama birinden biri olmak zorunda bugün harekete geç
kayınvalidenede herşeyi anlat.
yatak odanda gözükmesini istemediğin bir takım şeyler için özel bir takım şeyler aldım kitlemeyi istiyorum izninizle diyip kitle bukadar izin isteme asla ama

ay kızzz kayınvalıdem espırılı bır ınsandır aramız ıyıdır ne aldın ogluma der kırmızı don mu eheheh...

öncelikle çok üzüldüm senin adına sanırım herkesin baş belası bu görümceler:))bence kiitlemek geçici bir çözüm o kızla arana bir sınır koy bence mutlaka senin kuralların olduğunu bilsin ve sana kırıcı şeyler söylüyorsa evet öyleyim de yani hiç tartışmaya girme kendini olumsuz şeylere kapat kendinle ilgili hiç bi şey paylaşma o yokmuş gibi davran sadece sana soru sorarsa cevapla hırsizlik varsa bugün altının gittiyse yarın başka bi şeyler gidebilir o yüzden gizli bir yer bulmalısın..

Back
X