Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

makaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
414
0
46
İstanbul
Merhaba hanımlar geçen gün eşimin facebookunu açmıştım sohbet de açık kız kardeşi abim nasılsın v.s yazmaya başlayınca hiç bozuntuya vermeden devam ettim.Durumlar kötü dedim; borçlar falan filan tat tuz yok işte düzelir abim boşver canın sağolsun (bu ailenin duyarsızlığı beni öldürüyor zaten) neyse ordan burdan bahsettim abisinin ağzıyla devam ediyorum, bütün sinir olduğum ailesinin duyarsızlığını anlattım,dedim doğru dürüst iş yok sözde ailem hiç oralı olmuyor,haciz gelicekti nerdeyse kart yüzünden kimse oralı olmadı var yok büyük oğulları dedim.Makaka yerinde başka kadın olsa boşardı beni dedim herkesi anladım.Sonra dedim maddi anlamda bir yararları yok o kadar ameliyat oldu karım iki ablası var birinden nefret ederim onlar için aramadılar bile karımı dedim..

Görümcemin cevabı :Haklısın abi Bende geçen yaz kocamdan boşanacaktım ama sahip çıkan olmaz diye kabullendim,çekildim kabuğuma kaderimse çekerim dedim. ama senin karında bir gün xin başına o kadar şey geldi aradımı, yyi aradımı kendinize bakınca haklsınız ama onlarda haklı onlara bakınca neyse sen bunları kafana takma kurban olsun bacısı dedi. Biraz şok oldum ne bilim sanki beni abisine kötüler gibi geldi,bana da hep canım cicimle yaklaşan biridir ikli oynadığını biliyordum da ne bilim sonra devam ettim yazmaya..

xsi yanımda kaç kere aramıştır dedim onun yaşadığının aynısını asıl benim karım yaşadı ,düşük tehlikesi aylarca yattı.Sonra oğlum düştü yataktan yine hiç biri aramadı dedim.Ynin zaten hiç insanlığı yok dedim o ne nişanıma geldi,ne kınama düğünümede takıdan sonra geldi ama bir araya gelince en çok o kunuşuyor karıma falan görümcelik yapıyor o da laf sokma falan tabiki kadında soğudu neyini arasın dedim.Boş ver ben herkesi anladım falan filan dedim.

Şimdi ben bu oyundan sonra eşime bunları anlatmalımıyım sizce kız kardeşinin hakkımda düşündüklerini beni kötüler gibi konuştuğunu falan??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence eşinizin ağzından konuşarak yanlış bir şey yapmışsınız.. Öncelikle bunu söylemek istiyorum..
Sonrada söylemeyin eşinize bence.. O kadar da kötü bir şey dememiş görümceniz sonuçta bu sebeple eşiniz size kızabilir, ki haklıda..

ama eşinize diyin kardeşinle konuştum senin adınla nasılsın iyimisin falan konuştuk eger yüz yüze geldiklerinde konu açılırsa bozuntuya vermez..

Son düzenleme:
Bu arada x ve y kim? Ben o kısmı anlayamadım..

Gorumceniz ağır birşey soylememis ki kardesini savunmuş sadece. Eşiniz size kardesinizi kotulese savunma yapmaz mısınız? Ayrıca eşiniz adına konusmanizda pek doğru bir davranış değil.:20:

Söyleme derim ben kızabilir sizee

Onun faceden girip okey falan oynadığımı biliyor,çok kızmazda öyle görümcem garip geldi doğrusu gerçi tam güvenmiyordum da hiç birine canım cicim der ilk fırsatda da abisine kötülermiş meğer

Bence eşinizin ağzından konuşarak yanlış bir şey yapmışsınız.. Öncelikle bunu söylemek istiyorum..
Sonrada söylemeyin eşinize bence.. O kadar da kötü bir şey dememiş görümceniz sonuçta bu sebeple eşiniz size kızabilir, ki haklıda..

Bende aynısını düşündüm hatta yorumlarimiz birbirine benziyor :1:

Gorumceniz ağır birşey soylememis ki kardesini savunmuş sadece. Eşiniz size kardesinizi kotulese savunma yapmaz mısınız? Ayrıca eşiniz adına konusmanizda pek doğru bir davranış değil.:20:

peki ben görümceme karşı nasıl olmalıyım sonuçta benim bu kadar haklı olduğum bir konuda bile abisine senin karında onları aramadı he gibilerinden konuşmamış mı yani kötülemiyor mu sizce?

Onun faceden girip okey falan oynadığımı biliyor,çok kızmazda öyle görümcem garip geldi doğrusu gerçi tam güvenmiyordum da hiç birine canım cicim der ilk fırsatda da abisine kötülermiş meğer

Gorumce bu yüzüne güler arkadan kuyunu kazar.
Benim Gorumce eşimi kv mi durmadan doldurur. Tuyan beni aramiyo ben bunalimdayim. Halbuki ararım açmaz geri dönüş yapmaz. Bunalima gelince bir eli yağda diğeri balda hanımefendi durmadan şikayetçi bi sukretmez. Foyasini her seferinde ortaya çıkardığım için esimde ablasının ne halt olduğunu anladı.
Ama sizin durumunuzda siz haksız çıkabilirsiniz. Çünkü şike var :) eşinizin adıyla konusmasaydiniz eşiniz size hak verebilirdi ama şimdi size değil kardeşine hak verir gibi geliyor:34:

resmen görümceni kandırmışsın sen..aynısını görümcen sana yapsaydı ne düşünürdün acaba?

ayrıca tabii ki kardeşlerini savunacak.seni kötülememiş zaten..

yaptığın şey hiç hoş olmamış.

ayrıca görümcenin yerinde olsam şöyle düşünürdüm;abim iki ablamı da bana kötülediğine göre onlarla da konuşunca beni onlara kötülüyordur derim ve çok kızarım.

Son düzenleme:
peki ben görümceme karşı nasıl olmalıyım sonuçta benim bu kadar haklı olduğum bir konuda bile abisine senin karında onları aramadı he gibilerinden konuşmamış mı yani kötülemiyor mu sizce?

Desin eşiniz size hesap soruyor mu kardeşleri mi arıyor musun diye?
Sormuyorsa desin dursun ama soruyorsa arayın bir kaç kez baktınız onlar aramıyor dersiniz hep ben arayamam onlarda beni merak edip arasın.

Gorumce bu yüzüne güler arkadan kuyunu kazar.
Benim Gorumce eşimi kv mi durmadan doldurur. Tuyan beni aramiyo ben bunalimdayim. Halbuki ararım açmaz geri dönüş yapmaz. Bunalima gelince bir eli yağda diğeri balda hanımefendi durmadan şikayetçi bi sukretmez. Foyasini her seferinde ortaya çıkardığım için esimde ablasının ne halt olduğunu anladı.
Ama sizin durumunuzda siz haksız çıkabilirsiniz. Çünkü şike var :) eşinizin adıyla konusmasaydiniz eşiniz size hak verebilirdi ama şimdi size değil kardeşine hak verir gibi geliyor:34:

Evet görümce illa bir fesatlık yapıcak haklısınız hem söyleyip de ne yapıcam daha kıymetli olucaklar onlar beni bol bol kötülesin

Hadi eşiniz yerine konuştunuz,birşey öğrenmek için(ki yanlış ve çocukça)..Ama ÇOK fazla ileri gitmişsiniz konuştuklarınızda...Görümce abisinin kendi ailesine karşı tepkili olduğunu sanıyor şuan.Hatta sonuna kadar karısına destek zannı bırakıp sivrilmişsiniz(yani eşinizi sivrilttiniz)..Bunun lafı edilince ne olacak,ozaman ortaya çıkacak..
Ayrıca;çok kötü birşey söylememiş görümce,sadece savunmuş..Eşinize söylemeyin,kızması kesin..Çünkü onun adına konuştunuz..

Son düzenleme:
resmen görümceni kandırmışsın sen..aynısını görümcen sana yapsaydı ne düşünürdün acaba?

ayrıca tabii ki kardeşlerini savunacak.seni kötülememiş zaten..

yaptığın şey hiç hoş olmamış.

ayrıca görümcenin yerinde olsam şöyle düşünürdüm;abim iki ablamı da bana kötülediğine göre onlarla da konuşunca beni onlara kötülüyordur derim ve çok kızarım.[/QUOBir kerede ben oyun oynadım tadını çıkarmak istedim içimde tüm kalanları yazmak çünkü birine yazdınmı hepsine haber gidecek o yüzden içimi rahatlattım bu kadar da onların yaptıklarının yanın da çok mu:((

eşiniz umarım kızmaz yaptıgınız davranıs cok yanlış. resmen görümcenize oyun oynamıssınız.. tuzak kurmussunuz.. kötü bişey yok ayrıca szı yazınca oda kendını ve ablalarını korumus..

Hadi eşiniz yerine konuştunuz,birşey öğrenmek için(ki yanlış ve çocukça)..Ama ÇOK fazla ileri gitmişsiniz konuştuklarınızda...Görümce abisinin kendi ailesine karşı tepkili olduğunu sanıyor şuan.Hatta sonuna kadar karısına destek zannı bırakıp sivrilmişsiniz..Bunun lafı edilince ne olacak,ozaman ortaya çıkacak..
Ayrıca;çok kötü birşey söylememiş görümce,sadece savunmuş..Eşinize söylemeyin,kızması kesin..Çünkü onun adına konuştunuz..

Bu zamana kadar söylemek istediklerimi söyledim valla ne yapayım.bu arada zorda olduğunu ailesine gittiğini fakat yardım etmediklerini hepdsi biliyor eşim annesiyle kavga etti bu yüzden.Ek yaptığım yer ise amlyt olayında bir tel bile etmemeleri ordada eşimin adına karımı değil beni küçük düşürdü onlar diyerek yazdım gerçi evet belki bu kadar ileri gitmemeliydim ama böyle bir fırsat geçince yüz yüze söyleyemediklerimi yazdım.

Back
X