insan bir an böyle hatalar yapabiliyor demekki bence hatalı davranmışsınız, eşinize söylemelisiniz mutlaka ve birdaha yapmamalısınız diye düşünüyorum neticede bu bir şekilde ortaya çıkar kardeşiyle konuşurken ablasından bahseder kardeşi "geçen gün böyle demiştin ya abi" derse çorap söküğü gibi ortaya çıkar eşinizin size güveni sarsılabilir zaten siz de ya öğrenirse endişesiyle rahat edemezsiniz, sizden öğrensin dayanamadım yaptım bir an dersiniz size daha az kızar belki.
Görümcenizin size yani abisine söylediği sözde de o kadar sizi kötüleyici bir şey görmedim ben aslında biraz ablalarını savunmak istemiş temelde zaten size hak vermiş onlar da çok kötü değil kendilerince haklılar ama ben de onlara kızgınım demiş siz kızmayın görümcenize kadıncağız ara yapmak istemiş bir şekilde kendinizi üzmeyin
Görümcenizin size yani abisine söylediği sözde de o kadar sizi kötüleyici bir şey görmedim ben aslında biraz ablalarını savunmak istemiş temelde zaten size hak vermiş onlar da çok kötü değil kendilerince haklılar ama ben de onlara kızgınım demiş siz kızmayın görümcenize kadıncağız ara yapmak istemiş bir şekilde kendinizi üzmeyin
Son düzenleme: