- 10 Aralık 2012
- 1.496
- 21
- 158
- 38
İnan bana güvenim sarsık biraz atmayı seven birisi eşim maalesef.Bir olay konuşulur atıyorum bilmem nereye gittim gördüm der biri mutlaka o da gitmiştir,her konuşulan konu onun başına da gelmiştir ziya gibi hani şu limoncu turşucu türk filimin de ki.O yüzden eşim zamanın da bu konu dada yalan mı söyledi diye çok düşündüm ama bir erkek böyle bir şeyi kendine nasıl yakıştırsın bilmiyorum annemler zaten ailesini araştırmışlar istemeye geldiklerinde bir tanıdık onları tanıyan bir adama sormuş karısı aldatmış oğlanı demiş hemde yatakta yakalamış demiş![]()
bak ben seni kınamıyorum asla ama hayatımda en nefret ettigim seydir yalan ve oyunlar.bunun yerine mertce dürüstce düşündüklerini hislerini karsındakine sölemelisin.yok bunu yapamıyorum diyosan susucaksın.herkesin şiçine bişiler oturmustur. evlilik zor bi müessese.ve ne yazıkki sadece eşinle bitmez. esinin ailesinin kendi aileninde sorunlarını yasarsın kimi zaman. hayatta bidaha böle bişi tercih etme.En basta sunu düşün.Allah bu yaptıgımdan razı olurmu? ve sonrasındada karsındakinin yerine kendini koy.kimse mükemmel degildir.hepimiz hata yaparız. ama kendi kusurlarını görmeyip karsındakinin en ufak bi kusurunu hosnutsuz karsılamak bencillik.