Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime anlattım çakal dedi bana böylece ağzından laf aldın he deyip güldü geçti:) Yani ne görümcem çakmış olayı, ne de eşim olağan üstü bir tepki gösterdi![]()
Eşime anlattım çakal dedi bana böylece ağzından laf aldın he deyip güldü geçti:) Yani ne görümcem çakmış olayı, ne de eşim olağan üstü bir tepki gösterdi![]()
bence konu sahibi eşinin birşey demeyeceğini bildiği için böyle rahat bir şekilde kandırmış görümcesini.yoksa buna kim cesaret edebilir ki?
hatta bizlerin de birşey demeyeceğini umarak bu konuyu açtı sanki,ona göre normal böyle şeyler sanırım.
zaten eşi seçimini yapmıştı,ailesine akraba gibisiniz deyip asıl ailem eşim demişti.o yüzden ne görümce duyduğu laflardan abim dememiştir diye şüphelenir ne de konu sahibi eşim kızar diye tedirgin olur.bu olay da kapanıp gider.
böyle çoluk çocuk zekalı insanların evlilik yapmasına üzülüyorum..
Lütfen haddinizi aşmayın,tahammül edemiyorsanız cevap vermeyin ben herkesten cevap beklemedim.Allah şükür zekam da İst. Ünv. İşletmeden mezun olacak kadar var.![]()
vAY BE DEMEK İSTANBUL ÜNV. İŞLETME HE![]()
Böyleside çok acı değil mi?
Ne demişler,'okumakla adam olunmaz'..
Ne güzelde demişler değil mi?