Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

Eşime anlattım çakal dedi bana böylece ağzından laf aldın he deyip güldü geçti:) Yani ne görümcem çakmış olayı, ne de eşim olağan üstü bir tepki gösterdi:34:

kocanla tencere kapaksınız zaten,hiç şaşırtmadı sonuç:34:

Eşime anlattım çakal dedi bana böylece ağzından laf aldın he deyip güldü geçti:) Yani ne görümcem çakmış olayı, ne de eşim olağan üstü bir tepki gösterdi:34:

Ne eşler var Allah'ım...Maşallah diyeyim bizim ki de öyle anlayışlı olsun inşallah:1:

Yaptiginiz bu oyunu ( aldatmayi )okudugum zaman soke olmustum, simdi esinizin verdigi tepkiyi ! okuyunca ikinci kez soke oldum.
Nasil bir ortamda yasiyorsunuz siz?
Yaptiginiz sey bana yapilsa, yapan kisinin birdaha yüzüne bakmak yani o derece igrenc bir hareket.
Esinizin tepkisi ise tam bir sok.
Nasil kabul eder, böyle birseye nasil ses cikarmaz?
Ben böyle birsey yapsam ve esim bunu ögrense gözünde pul kadar degerim kalmaz, ayrica asla yapabilecegim birsey degil o ayri.
Ne diyelim, tam birbirinize göre bir cift olmussunuz:)

bence konu sahibi eşinin birşey demeyeceğini bildiği için böyle rahat bir şekilde kandırmış görümcesini.yoksa buna kim cesaret edebilir ki?

hatta bizlerin de birşey demeyeceğini umarak bu konuyu açtı sanki,ona göre normal böyle şeyler sanırım.

zaten eşi seçimini yapmıştı,ailesine akraba gibisiniz deyip asıl ailem eşim demişti.o yüzden ne görümce duyduğu laflardan abim dememiştir diye şüphelenir ne de konu sahibi eşim kızar diye tedirgin olur.bu olay da kapanıp gider.

bu msjımı dün yazmışım,şimdi konu sahibinin msjını okudum..

ne öngörülü bir insanmışım ya,maaşallah bana :1:

bu sonuca hiç şaşırmadım.zaten demiştim konu sahibi arkadaş eşinden bu cesareti almasa böyle birşeye kalkışmazdı.

hayırlısı olsun..

çakaaalmı:53: yazık ya görümcenize üzüldüm oynandıgıyla kaldı kadıncagız böyle abi vermesin allah kimseye

Adam dediğin,hem karısına,hem bacısına sahip çıkar.
Çok yazık görümcenize,hem böyle abisi,hem sizin gibi oyuncu bir yengesi var.

o günlerde gelir merak etmeyin

Benim eşim olsa bir hafta konuşmaz benle. Ablasına toz kondurmaz. Eşin sonradan acısını çıkartmasın? Erkekler biriktirip sonradan tepki verebiliyor.

Banlıydım bu konu yüzünden delirdim resmen.
Öncelikle eşiniz davranışınızı hoş bulsada( ki nasıl olur anlamadım ) davranışınız çok yanlış.
Abimm bana gelip siz ve annemler dış kapının mandalısın diyecek ben abimin yüzüne tükürürdüm be.
Eştir kıymetlidir sen yumurtadan mı çıktın derler adama.
Bana gelip eşi için diğer kardeşlerimi kötüleyecek ooooo görümcen yine iyimiş şükret .
Ben abimi doğuduğuna pişman eder sana da bir iki veriştiririm.
Eşiniz gibi abim yok şükürler olsun.

vayy be!! demekki eşin yumuşak huyluymuş, bizde burda aman ha,sakın ha diyip durduk,
öyle olmasa zaten kim cesaret edip böyle birşey yapar ki?
eşinin kıymetini bil,çoğu kişi bunun için kıyamet kopartır.

görümce ben olsam anlardım açıkçası.tam kadın ağzıyla yazıldığı belli.erkeklerin aklına bu kadar ince şeyler gelirmi gelsede ailesini kardeşine bukadar kötülemez neyse eş tepki vermemiş zaten ama benim eşim benim adıma ablama konuşsa ve ailemi kötülüyerek ona söyliceğim şey çakal olmazdı

Üniversite mezunu olduğunuzu açıklamanız durumu daha da vahim hale getirmiş aslında.

1. Eşinizmiş gibi davranıp kızkardeşi ile görüşmeniz tamamen yanlış bir durum. Eşler arası mahremiyeti çiğnemiş, karşınızdaki insanı aldatmış ve her şeyden önemlisi de manipule ederek yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.

2. Görümceniz size kötü hiçbir şey söylememiş, sizin ilk yazdıklarınızın ardından (ki abisi ile muhabbeti bellidir, anlamadıysa sizin şansınız) söyledikleri gayet normal şeyler. Her ailenin öyle ya da böyle birbiri hakkında bu şekilde yorumlar yaptığı herkes tarafından bilinir.

3. Eşinize söylediğinize ben inanmadım açıkçası. Tepkiler ardından böyle bir savunmaya geçmeniz ve olaya eşinizi de dahil ederek sempati kazanmaya çabalamış olmanız bence daha olası.

Size tavsiyem, en kısa zamanda bu yaptığınızdan ötürü eşinizden özür dilemeniz. Ve bu gibi sosyal hesaplarınızın şifrelerini kimse ile paylaşmamanız. (Evet, eşiniz dahi olsa)

Böyleside çok acı değil mi?
Ne demişler,'okumakla adam olunmaz'..
Ne güzelde demişler değil mi?

İlla haddinizi aşacaksınız değil mi? Allaha şükür adamım da, okumuşum da ne hakla tanımadığınız bir insan hakkında bu denli hadsiz yorumlarda bulunuyorsunuz.Ben burda hepinizin yorumlarını tek tek okudum yorumlamaya çalıştım kimseye saygısızlık yapmadım,yapmam tanımadığım bir insanın adamlığını yargılamak bana değil hiç kimseye düşmez.Dinimiz hoş görü ama maalesef çoğumuz da hoşgörünün hsi bile yok:50:

Son düzenleme:
Back
X