en azndan dönüşümlüde olabılır dımı ama bunun duşunulmesı lazımkız kardeşlerinde kalması gerekiyor
kendı oz kardesı dedı bunu bılıomusun ve daha ölmemiş ana babanın yanında o kızın üzerine konuştu resmen ben bakmam bu kız da bakmayacak ( ben yanı) bakıcısı olacak gelırı olacak evı de var kimseye muhtaç olmayacak ben karşılıorm herseyını kımse karsmayacak dedı
ben DE OLE yaptım kırmadan zaten ılerde kalırmış anne baba hayatta olmazsaSakin izin verme daha yeni evli sayilirsin ya annesi hayatta niye size gelecek sizde kalacak siz bakacaksiniz anlamis degilim sizin yerinizde olsam esimle oturur bi tatli dille istemedigimi dile getirim sende oyle yap bence
ben yuk veya ozurlu dıe kotu itham amaçlı demıorm elbette engelli = özürlü sağlık problemı var anlamında yük de su anlamda kendı öz kardesınn demeleriyle burda yanıt verıorm hanı o bunları soleyebılıo öz kardeşin ebendn ne kdr samımıyet bekleyebılırler ı ıma edıorm kendimce hepimiz ınsanız tabıkı ben ıcımdekı lerı döküyorum yüzlerine soleyemem bunları ama kendımı tabıkı savunma gucum yerı geldıgınde olacak söz konusu bana verilmeyen değer var !
bende istemezdim ınan yanıma yardımcı alırdım o ev ıslerıne yardım etsın bende kardesımle ılıgıleneyım ama ınsnlar ele güvenıo ne dıyımben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama benim kardeşim olsa gelin yada bakıcı baksın istemezdim. kardeşim yani herkesin karşısına iyi insanlar çıkmaz. ya canını yakarsa ? sonuçta engelli ve kendini savunamaz. siz bakmak zorunda değilsiniz, baştan tavrınızı koyun.
İşte ben de buna çok üzüldüm daha kadın hayatta ne zaman öleceği belli değil ama şimdiden herkes bakmam diyor. Eğer anlıyorsa ne kadar üzülüyordur o kızcağız. Sen de haklısın ne diyim kardeşine bakmıyorsa diğerleri sen niye bakacaksın.kadın ölürse kendı öz kızları ıstemedı resmen istemedı sadece melek gel burayı temızle su cocugun altını aç utu yap dıolr on aacıma yok ya yok ben goruyorm ama ben asla bunu dıemem benm sınır oldugm annesı kızlarına bı laf etmıo etmıo kullanıolr ama ben saygıda kusur etmıorm ınsan o ben bole yaparken orta yolu bulmayı deneyemezlermıydı yanı benm delirdiğim o . Rabbı m yardımcısı olsun evladınızın
evet bende onu dusunuyorm bunu demiyor kı kadın sen bakacaksn dıor sen bırınıe bunu dayatrsan karsındakı de bole dusunur benm gıbı sınır olur cunku değersız hisseder kendını nıe sadece ben der yanıEğer kayınvalidenizin ve kayınpederinizin vefatından sonra bakılacaksa dönüşümlü bakabilirsiniz. Kızkardeşleri ve siz 2-3'er dönüşümlü bakarsınız. Çünkü hepsi kardeş sadece kızkardeşlerinde ya da sizde kalması haksızlık olur. Nasıl ki onlar kızkardeşiyse sizin eşinizde onun kardeşi öyle değil mi?
şu an da çalışıorm canım umarım hep çalışma gucum olurişe girin
ben DE OLE yaptım kırmadan zaten ılerde kalırmış anne baba hayatta olmazsa
bende ole olsun ıstemıorm zatn haap kullanıo sakınleştrcı kullanmadgnda ole sınır hallerı gıbı baguırıp çağırabılıo ama kızkardeslerınn de destek olması lazmken kullanıolr ınsnalıkdan çıkmasalar zatebn sahıp çıkarlardıinanamıyorum ya sizden bekelemelri çok saçma
kesınlıkle kız kardeşleri bakmalı
bizm komşunun da 38 yaşında engellı kızı var kapılara vuruyor kafasını falan evlı oğlu da var ama kadının diğer kızı sırf bu kıza ilerde bakmak için evlenmems hiç
sakın taviz verme cnm dönüşümlü olur ama sadace sana yıkamalar hakları yok asla
sağol eksık olma tek düşüncem bu gunlerdı Allah onun da yardımcısı olsun hep dua edıorm ınsallah bı kısmetı çıkar günah yanı ona da bana a da
işt ekocam nasıl bakacak merak edıorm o kdr kazancı yok o kızcagıızın gelırı olacak sıgortasını dısardan o kardesı yatırıo bıreyselını yatırıo artı daıresının kırasını ona verıo ve kendı daıresı var babasından bunları veremeyecekler kocam bakacak hem ona hem bana hem ılerde nasıp olursa çocuklarına hak mı bu anne hıc sunu da demıo maaşını da alırsın oğlum zorluk çekme hıc bıseyıne dokunulmayacak dıo ınsan der mı bunları ya hayatıyla ılglı pazarlk deıl de nedır buBen hakli goruyorum sizi zaten...
Dedigim gibi esiniz herseyiyle bizzat ilgilenecekse kabul etsin...
Kv de sizden hem izin hem Riza almak zorunda..
Bu arada Allah kimseyi hic kimseye muhtac birakmasin kadincagiza cok yazik
neden artık abisi bakacakmış .Annesi babasına ne oldu .Taşınıyorlar mı ?Arkadaşlar selamlar,,, bayaaaa geç olacak ama bir konuda içim bunalıyor yardımlarınızı fikirlerinizi almak istiyorum YARDIM LÜÜTFEEEN . Ben 1,5 senedir evliyim benım 4 görümcem var bunların en bıyıklerı %80 mı ne özürlü yanı duyma konşmada sorunlu algısı zayıf hıc bır seyı algılayamıyor zor algılasa da ve idrak edemiyor çocuk gıbı aynı sürekli hap kullanıyor sakınleştırıcı gıbı bir şey ve 40 yasnda mı ne bıldıgım neyse gecen aylarda bunnla ılgılı konu açıldı dedı kı kaynanam oğlum ablana sen bakacaksın yanı ben :S eşimde zaten ona oda yapacam evde bnmle yaşayacak sankı kendi bakacakben istemiyorum kendı daıresı var geçer tek basına yanına bakıcı alırlar bakarlar y adakız kardeslerı alsın ben nıe bakıorm dıe çıkışdım çok yıne konusu açıldı dedım kı kaynanama kızlar nıe bakmıo onların kocaları istemez demez mi :Q nevrim atttı nasıl baş edecem ne dicem ilerde napmam lazım nolu r yardım ya ooff eşekmiyim ben
amin Rabbım ona yardım etsın ve aılesıne de dusunce nasığp etsın ben herseyden once kendımı koyuyorum ole konusuorm ama insanların işgüzarlıkları benm canımı yakıo anlamıyor o da cunku ısın duygusallığında ablaları kadar gaddar deıl napsın ablasıdırsizi enayi yerine koymalarına üzüldüm.olayın asslına bakıcak olursak ne kadar bir dram var özürlü bir insan kimse bakmaya yanaşmıyor bu bakmıyor lafım asla size değil yanlış anlamayın.rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.eşinizle sakin bir şekilde konuşun eminim size hak vericektir.
inanamıyorum ya sizden bekelemelri çok saçma
kesınlıkle kız kardeşleri bakmalı
bizm komşunun da 38 yaşında engellı kızı var kapılara vuruyor kafasını falan evlı oğlu da var ama kadının diğer kızı sırf bu kıza ilerde bakmak için evlenmems hiç
sakın taviz verme cnm dönüşümlü olur ama sadace sana yıkamalar hakları yok asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?