GÖRÜMCEMLE Mİ YAŞAMAK HAYIIIRR YAAA !!!

Biraz fevri değil misiniz? İlerisi için bir laf söylenmiş kim ölür kim kalir bilinmez. Anne babaya bir şey olursa kiz kardeşlerden biri mutlaka üstlenir bakimini simdi bakmam demekle ayni olmaz o zamanki durumlar.

Eğer ustlenmezlerse de sokağa atacak haliniz yok herhalde ayni evde yasamak istemezseniz karsi , alt, üst daireye tasirsiniz ablalar masraflarini üstlenir siz de sürekli uğrar bakarsiniz göz önünde tutarsiniz.

Derseniz ki onu da yapamam ablalari vicdansizsa ben de öyle olacagim tabi ona da bir şey diyemem. Boyleyse hisleriniz kesinseniz bu konuda esinizle anlasip kuralinizi şimdiden koyun. O da ona gore verecektir kararini

inanamıyorum ya sizden bekelemelri çok saçma

kesınlıkle kız kardeşleri bakmalı

bizm komşunun da 38 yaşında engellı kızı var kapılara vuruyor kafasını falan evlı oğlu da var ama kadının diğer kızı sırf bu kıza ilerde bakmak için evlenmems hiç

sakın taviz verme cnm dönüşümlü olur ama sadace sana yıkamalar hakları yok asla

Sakin izin verme daha yeni evli sayilirsin ya annesi hayatta niye size gelecek sizde kalacak siz bakacaksiniz anlamis degilim sizin yerinizde olsam esimle oturur bi tatli dille istemedigimi dile getirim sende oyle yap bence
ben DE OLE yaptım kırmadan zaten ılerde kalırmış anne baba hayatta olmazsa

Ben hakli goruyorum sizi zaten...
Dedigim gibi esiniz herseyiyle bizzat ilgilenecekse kabul etsin...
Kv de sizden hem izin hem Riza almak zorunda..
Bu arada Allah kimseyi hic kimseye muhtac birakmasin kadincagiza cok yazik

sizi enayi yerine koymalarına üzüldüm.olayın asslına bakıcak olursak ne kadar bir dram var özürlü bir insan kimse bakmaya yanaşmıyor bu bakmıyor lafım asla size değil yanlış anlamayın.rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.eşinizle sakin bir şekilde konuşun eminim size hak vericektir.

bende istemezdim ınan yanıma yardımcı alırdım o ev ıslerıne yardım etsın bende kardesımle ılıgıleneyım ama ınsnlar ele güvenıo ne dıyım

İşte ben de buna çok üzüldüm daha kadın hayatta ne zaman öleceği belli değil ama şimdiden herkes bakmam diyor. Eğer anlıyorsa ne kadar üzülüyordur o kızcağız. Sen de haklısın ne diyim kardeşine bakmıyorsa diğerleri sen niye bakacaksın.

evet bende onu dusunuyorm bunu demiyor kı kadın sen bakacaksn dıor sen bırınıe bunu dayatrsan karsındakı de bole dusunur benm gıbı sınır olur cunku değersız hisseder kendını nıe sadece ben der yanı

bende ole olsun ıstemıorm zatn haap kullanıo sakınleştrcı kullanmadgnda ole sınır hallerı gıbı baguırıp çağırabılıo ama kızkardeslerınn de destek olması lazmken kullanıolr ınsnalıkdan çıkmasalar zatebn sahıp çıkarlardı

Ben hakli goruyorum sizi zaten...
Dedigim gibi esiniz herseyiyle bizzat ilgilenecekse kabul etsin...
Kv de sizden hem izin hem Riza almak zorunda..
Bu arada Allah kimseyi hic kimseye muhtac birakmasin kadincagiza cok yazik
işt ekocam nasıl bakacak merak edıorm o kdr kazancı yok o kızcagıızın gelırı olacak sıgortasını dısardan o kardesı yatırıo bıreyselını yatırıo artı daıresının kırasını ona verıo ve kendı daıresı var babasından bunları veremeyecekler kocam bakacak hem ona hem bana hem ılerde nasıp olursa çocuklarına hak mı bu anne hıc sunu da demıo maaşını da alırsın oğlum zorluk çekme hıc bıseyıne dokunulmayacak dıo ınsan der mı bunları ya hayatıyla ılglı pazarlk deıl de nedır bu

neden artık abisi bakacakmış .Annesi babasına ne oldu .Taşınıyorlar mı ?

Evet annesi ve bir sürü kız kardeşi varken bakmak istememenizi anlayabilirim , haklısınızda hatta. ama sahsen görümcenizden bahsederken ki tarzınız inanılmaz itici duruyor..

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin kendi annesi , kardeşleri bile sahip cıkamıyor..

amin Rabbım ona yardım etsın ve aılesıne de dusunce nasığp etsın ben herseyden once kendımı koyuyorum ole konusuorm ama insanların işgüzarlıkları benm canımı yakıo anlamıyor o da cunku ısın duygusallığında ablaları kadar gaddar deıl napsın ablasıdır

Evleri varsa ücretini ortaklaşa ödemek şartıyla bakıcı tutulabilir.
Veya dönüşümlü bakılabilir.

Kimse sana sormadan böyle bir söz verip alamaz. Kabul etseydin senin gönül sadakan olacaktı rızanla bakacaktın çünkü. Ama işin içinde emrivaki var.
Ve sen böyle bir sorumluluğu alamayacağını da biliyorsun. Daha ne demeye konuşuyorlar ki?

Diger kizcagizinda kafasini doldurup yakmislar...
Belki o kiz kendini feda etmek istemiyordur evlenmek coluk cocuga karismak istiyordur...
Ogullarini hemen evlendirirler ama!!! Hic bi erkek var mi ki kardesine bakmak icin bekar dursun ama o anne baba o oglani hemen evlendirir.
O kiz evlenecegim dese suclarlarda ayyy sinir oldum yine
yine gicik oldum
su sirf bana baksin diye gencecik kizlarini evlenmesi.e razi gelmeyen igrenc yaratiklardan NEFRET EDİYORUM
ALLAHİM BENCİL YAPİP KUL HAKKİNA SOKMA BİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…