ole duusunuorm zamanı gelınce az daha beklıorm yıne bu konu açılırsa lafımı konusacamgörümcenin özürlü olup olmaması hiç önemli değil 4 kız kardeş bir anne varken geline düşmez o iş..kocana söyle gerekirse seni boşarım daha çocukta yok de..
evet ya off herkes onu kullanıyor kardeslerı çocukların abaktırıo temızlık yaptırıo bıze geldımı anası dıo kı bışey yapma artık bu kıza iş yaptrmayın güya bana göz dağı verıo hanı kızlarıma yapıo ama sana yapamaz gıbısınden cinliklerini bellli edıo . menenjıt mı ne gecırmıs küçükken ondan ole olmuş elı kolu tutuo gayette aklı herseye çalışıo bakabılır yanı kendne evlendırmıolrd a ılla ustumuze kalacak ne acaıp. sustum o gün bılerek ama bıda açılırsa susmaycamBence önce tatlı dille konuş eşinle, sen çık ablanla yaşa da deme, ablasın bu sene rahatsızlanmadı ya, anlaşılan doğuştan beri var bu durum, madem onunla yaşayacaktı neden evlendi? Başka bir çözüm bulsunlar bence. Ama sessiz kalma sakın.
bende oel dusunmedım değıl ama ben onun sorumluluğu nu nasıl alayım ya yarın bıgun bıse olsa bendn bılıncek ıyılıkler gorulmucek kı nıe yüklenıo mutlkaa çaresı vardr çözüm bulsunlarBence kocaları istemez değil de...Görümcenin zeka geriliği varsa mahremini filan bilemez diye olabilir.Veya enişte istismarından sakınıyor olabilirler.
Ama sana haksızlık olmuş.Bu yeni bir durum değil,eskiden beri görümcenin geleceği konuşulmuştur.Sana evlenmeden önce söylemeleri gerekirdi.
sağol eksık olma tek düşüncem bu gunlerdı Allah onun da yardımcısı olsun hep dua edıorm ınsallah bı kısmetı çıkar günah yanı ona da bana a daKesinlikle tavrinii bastan koyun. Onlrin esleri istemiyorsa bende istemiyorum benimde fikrim var demelisiniz . Ustelik anne baba sag iken engelli evladina kardes mi bakar ki esiniz degil siz bakcaksiniz goruldugu uzere . Allah yardimciniz olsun esinizin ailesinde akil fikir versin . Kesinlikle net konusun sonuclari goze aliyorsaniz
kendı oz kardesı dedı bunu bılıomusun ve daha ölmemiş ana babanın yanında o kızın üzerine konuştu resmen ben bakmam bu kız da bakmayacak ( ben yanı) bakıcısı olacak gelırı olacak evı de var kimseye muhtaç olmayacak ben karşılıorm herseyını kımse karsmayacak dedıBi insan kardeşini nasıl tanımadığı bi bakıcıya baktırsın ya. Siz öyle mi yapardınız kendi kardeşinize?
Ha 4 kardeş eşit bakar 3 ayda bi dönüşümlü, orda haklısın tek sana yüklenmesinde. Ama evi var bakıcı alırız demekte çok gaddarca.
saygımdan demedım ama esıme soledm eve çıktıgımzda o da ağladı ustune de bıse dmeedm bıda da açılmadı am abeklıorm tekrr konusuu olursa net konuşacamİstemediğinizi söyleyin. Hiçbir şey demezseniz razı sanırlar doğal olarak.
işte ölürse hastalanırsa o zaman bakacakmışız kendince düşünmüş
ben yuk veya ozurlu dıe kotu itham amaçlı demıorm elbette engelli = özürlü sağlık problemı var anlamında yük de su anlamda kendı öz kardesınn demeleriyle burda yanıt verıorm hanı o bunları soleyebılıo öz kardeşin ebendn ne kdr samımıyet bekleyebılırler ı ıma edıorm kendimce hepimiz ınsanız tabıkı ben ıcımdekı lerı döküyorum yüzlerine soleyemem bunları ama kendımı tabıkı savunma gucum yerı geldıgınde olacak söz konusu bana verilmeyen değer var !Oncelikle bir sakin olun...
Kv niz haksiz esiniz diger gorumceleriniz ama engelli bir insana iki de bir yuk , ozurlu vs... Diye konusmain.bunlari hissediyor olabilirsiniz ama dilinize vurmayin hele boyle yuzlerce kisinin yaninda..
Haklisiniz bu asikar zaten pek ezilecek gibi de gorunmuyorsunz.
Kv kendi kizina bakmasi gerek snbra kz kardesleri en son size duser sizin de dediginiz gibi sonucta esini bakacak degil ya...
Yok herseyiyle bizzat ilgilenecekse esiniz o ayri...
ah ah hıç sorma o deıl ben kendıme zor bakıorm bı nezle olım 1 hafta kalkamam bak kac gundr yatıorm kımse kapımı çalmadı bn yapsam aynısını ıste Allah buyuk ya Rabbım yardımcımız olsun3 kız kardeşi varken gelin olarak sen mi bakıcaksın yuhh bedeseydin damatlar istemiyorsa gelinde istemez , oğlun bakmıcak ben bakıcam sonuçta bana sordun mu de , hiçbir şekilde kbul etme kızları baksın kardeşlerinete allam ya.
kadın ölürse kendı öz kızları ıstemedı resmen istemedı sadece melek gel burayı temızle su cocugun altını aç utu yap dıolr on aacıma yok ya yok ben goruyorm ama ben asla bunu dıemem benm sınır oldugm annesı kızlarına bı laf etmıo etmıo kullanıolr ama ben saygıda kusur etmıorm ınsan o ben bole yaparken orta yolu bulmayı deneyemezlermıydı yanı benm delirdiğim o . Rabbı m yardımcısı olsun evladınızınŞimdi değil yani. Kadın daha hayatta kendi bakacak değil mi.
Allahım sen bana hayırlı gelin nasip et, engelli kızımı ortalarda bırakmasın. İnan ki hüngür hüngür ağlıyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?