GÖRÜMCEMLE Mİ YAŞAMAK HAYIIIRR YAAA !!!

görümcenin özürlü olup olmaması hiç önemli değil 4 kız kardeş bir anne varken geline düşmez o iş..kocana söyle gerekirse seni boşarım daha çocukta yok de..
ole duusunuorm zamanı gelınce az daha beklıorm yıne bu konu açılırsa lafımı konusacam

Kesinlikle tavrinii bastan koyun. Onlrin esleri istemiyorsa bende istemiyorum benimde fikrim var demelisiniz . Ustelik anne baba sag iken engelli evladina kardes mi bakar ki esiniz degil siz bakcaksiniz goruldugu uzere . Allah yardimciniz olsun esinizin ailesinde akil fikir versin . Kesinlikle net konusun sonuclari goze aliyorsaniz

evet ya off herkes onu kullanıyor kardeslerı çocukların abaktırıo temızlık yaptırıo bıze geldımı anası dıo kı bışey yapma artık bu kıza iş yaptrmayın güya bana göz dağı verıo hanı kızlarıma yapıo ama sana yapamaz gıbısınden cinliklerini bellli edıo . menenjıt mı ne gecırmıs küçükken ondan ole olmuş elı kolu tutuo gayette aklı herseye çalışıo bakabılır yanı kendne evlendırmıolrd a ılla ustumuze kalacak ne acaıp. sustum o gün bılerek ama bıda açılırsa susmaycam

Bi insan kardeşini nasıl tanımadığı bi bakıcıya baktırsın ya. Siz öyle mi yapardınız kendi kardeşinize?

Ha 4 kardeş eşit bakar 3 ayda bi dönüşümlü, orda haklısın tek sana yüklenmesinde. Ama evi var bakıcı alırız demekte çok gaddarca.

İstemediğinizi söyleyin. Hiçbir şey demezseniz razı sanırlar doğal olarak.

bende oel dusunmedım değıl ama ben onun sorumluluğu nu nasıl alayım ya yarın bıgun bıse olsa bendn bılıncek ıyılıkler gorulmucek kı nıe yüklenıo mutlkaa çaresı vardr çözüm bulsunlar

Oncelikle bir sakin olun...
Kv niz haksiz esiniz diger gorumceleriniz ama engelli bir insana iki de bir yuk , ozurlu vs... Diye konusmain.bunlari hissediyor olabilirsiniz ama dilinize vurmayin hele boyle yuzlerce kisinin yaninda..
Haklisiniz bu asikar zaten pek ezilecek gibi de gorunmuyorsunz.
Kv kendi kizina bakmasi gerek snbra kz kardesleri en son size duser sizin de dediginiz gibi sonucta esini bakacak degil ya...
Yok herseyiyle bizzat ilgilenecekse esiniz o ayri...

sağol eksık olma tek düşüncem bu gunlerdı Allah onun da yardımcısı olsun hep dua edıorm ınsallah bı kısmetı çıkar günah yanı ona da bana a da

3 kız kardeşi varken gelin olarak sen mi bakıcaksın yuhh be deseydin damatlar istemiyorsa gelinde istemez , oğlun bakmıcak ben bakıcam sonuçta bana sordun mu de , hiçbir şekilde kbul etme kızları baksın kardeşlerinete allam ya.

kendı oz kardesı dedı bunu bılıomusun ve daha ölmemiş ana babanın yanında o kızın üzerine konuştu resmen ben bakmam bu kız da bakmayacak ( ben yanı) bakıcısı olacak gelırı olacak evı de var kimseye muhtaç olmayacak ben karşılıorm herseyını kımse karsmayacak dedı

İstemediğinizi söyleyin. Hiçbir şey demezseniz razı sanırlar doğal olarak.
saygımdan demedım ama esıme soledm eve çıktıgımzda o da ağladı ustune de bıse dmeedm bıda da açılmadı am abeklıorm tekrr konusuu olursa net konuşacam

işte ölürse hastalanırsa o zaman bakacakmışız kendince düşünmüş

Şimdi değil yani. Kadın daha hayatta kendi bakacak değil mi.
Allahım sen bana hayırlı gelin nasip et, engelli kızımı ortalarda bırakmasın. İnan ki hüngür hüngür ağlıyorum şu an.

ben yuk veya ozurlu dıe kotu itham amaçlı demıorm elbette engelli = özürlü sağlık problemı var anlamında yük de su anlamda kendı öz kardesınn demeleriyle burda yanıt verıorm hanı o bunları soleyebılıo öz kardeşin ebendn ne kdr samımıyet bekleyebılırler ı ıma edıorm kendimce hepimiz ınsanız tabıkı ben ıcımdekı lerı döküyorum yüzlerine soleyemem bunları ama kendımı tabıkı savunma gucum yerı geldıgınde olacak söz konusu bana verilmeyen değer var !

Sakin izin verme daha yeni evli sayilirsin ya annesi hayatta niye size gelecek sizde kalacak siz bakacaksiniz anlamis degilim sizin yerinizde olsam esimle oturur bi tatli dille istemedigimi dile getirim sende oyle yap bence

ah ah hıç sorma o deıl ben kendıme zor bakıorm bı nezle olım 1 hafta kalkamam bak kac gundr yatıorm kımse kapımı çalmadı bn yapsam aynısını ıste Allah buyuk ya Rabbım yardımcımız olsun

ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama benim kardeşim olsa gelin yada bakıcı baksın istemezdim. kardeşim yani herkesin karşısına iyi insanlar çıkmaz. ya canını yakarsa ? sonuçta engelli ve kendini savunamaz. siz bakmak zorunda değilsiniz, baştan tavrınızı koyun.

Eğer kayınvalidenizin ve kayınpederinizin vefatından sonra bakılacaksa dönüşümlü bakabilirsiniz. Kızkardeşleri ve siz 2-3'er dönüşümlü bakarsınız. Çünkü hepsi kardeş sadece kızkardeşlerinde ya da sizde kalması haksızlık olur. Nasıl ki onlar kızkardeşiyse sizin eşinizde onun kardeşi öyle değil mi?

Şimdi değil yani. Kadın daha hayatta kendi bakacak değil mi.
Allahım sen bana hayırlı gelin nasip et, engelli kızımı ortalarda bırakmasın. İnan ki hüngür hüngür ağlıyorum şu an.
kadın ölürse kendı öz kızları ıstemedı resmen istemedı sadece melek gel burayı temızle su cocugun altını aç utu yap dıolr on aacıma yok ya yok ben goruyorm ama ben asla bunu dıemem benm sınır oldugm annesı kızlarına bı laf etmıo etmıo kullanıolr ama ben saygıda kusur etmıorm ınsan o ben bole yaparken orta yolu bulmayı deneyemezlermıydı yanı benm delirdiğim o . Rabbı m yardımcısı olsun evladınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…