- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok beğenmemek değil,estafurullah ama yalnızca çok acımasızca eleştiriyorsunuz ben burda yüzeysel bahsetmek durumundayım belirtiyim şekilde de ne annem haklı,ne k.validem, ne de görümcem diyorum. Biraz empati kurarsanız yeni doğum yapmış bir kadın,kocası annesi,babası ablaları,kardeşi v.s dolduruşuna geliyor en güzel en hassas günlerim berbat oluyor.Öte yandan annem yanımda zaten eşimi sevmiyor onun dırdırı v.s.Bu zor zamanlarımda beni anlayabileceğime inandığım görümcemin bu zıtlığa ortak olması beni kırdı,kırdı ki bir yıl oldu ben alındım diye biliyorum bu yüzden bir kaç düzgün kelime kurmak istediğimi belirtim sizden yardım istedim, çok mu![]()
Nezaketen kalkılır evet o ev abisinin evi olunca orda pek misafir gibi olmamalı canım dimi çünkü işlerine gelince öyle görürler,Hatta küçükler olunca annem yaşındakiler hiç çalıştırılmaz onların kültürlerine göre ve bizim de çoğu Türk aile örf ve adetine göre
mokoko 1 yıl önce olmuş olayı içinde kurup büyütüp hesabını yeni soruyorsun.
ben olsam hatırlamam bile yine iyi görümcen hatırlamışta söylemiş.
görümcen yardım etmek istemiş annende ters davranmış.
durumu açıklamış zaten daha ne yapsın kadın daha ne bekliyorsun ki ondan.
sofra kurmak çok mu zor bir iş hem.
annen görümcen yardım etsede tatsızlık çıkaracaktı inan bana.
eşin ve ailesini sevmiyormuş çünkü.
Pardon, ben ev annenizin evi, görümcenler de misafirliğe gittiler sanmıştım ya da sanırım yanlış okudum. Yine de görümcenizin üstüne bu konu yüzünden gitmeniz biraz abartı bence. Örf-adet dediniz de annem 60 küsür yaşında, günübirlik misafirlerini mutfağa sokmaya pek taraftar değildir, biraz da anlayış meselesi olabiliyor bunlar adetten ziyade.![]()
Isteginiz cok demiyoruz ki.
Sadece yanlis kisi ile konusuyorsunuz, kirildiginizi söylediginiz olayda, hatali olan görümceniz degil anneniz diyoruz.
Görümceniz size anlatmis " yardim etmek istedim ama annen beni mutfaktan cikardi, yardim etmemi istemedi" demis ve bencede hakli.
Eger biri ile konusacaksaniz, birine kirilacaksaniz, yeniliyorum, o kisi annenizdir.
ay yalan yanlis yorum yapmiyayim diye ozenle tum yorumlari okumaya calistim.
tek kafama takilan sey;tamam sorunlu bir aile yapisi var anneniz damadi ve ailesini sevmez hor gorur,damat tarafi zaten gelinleri mal gibi goren bi tip diyelim.
bu kadar sorunlunun arasinda bi sofraya tabak koymadi diye gorumcenize mi kiriliyosunuz?
koymayiversin yahu .o sofra kurmadi diye millet ac mi kalacak sanki?
uzerinden bu kadar zaman gecmis
niye hala didiklemeye calisiyorsunuz?
Hiç bir şeyi unutmam yapım gereği ondan![]()
Burcun ne mokoko,hem duygusalsın hem yapılanları unutmuyorsun ?
mokoko, gözünüzle görmediğiniz hiçbir durum için asla başkasına kırılmayın ve hesap sormayın.
Sizin bu durumda şunu düşünmeniz gerekiyor; ''annem zaten eşime ve ailesine önyargılı olduğu için ona yapılan hataları görmemezlikten gelemiyor ve onunda hataları oluyor.Bu durumda ben ortayı bulmalıyım..
Onları mümkün olduğunca karşılaştırmamalıyım ve karşılaştıklarında yaşadıkları bir durum varsa bana anlatmalarına izin vermemeliyim ''
Bırakın kendi aralarında çözsünler..
Anneniz birşey anlattığında annem seni anlıyorum ama sen anlatıkça ben dolduruşa geliyorum ve eşimle aram bozuluyor, değiştirebileceğim bir durum değil, bu konuda sen bana destek olmayacaksında kim olacak '' şeklinde konuşun.
Görümcenizide sonuna kadar dinleyin..
Ondan da destek isteyin. İki aile arasında kaldığınızı, iki taragıda çok sevdiğinizi, bu yüzden hassas davrandığınızı anlatın.Lohusalığın etkisiylede yanlış anlama durumunuzun olduğunu bu yüzden konuşmak istediğinizi söyleyin.
Yani kısacası dolduruşa gelmeyin, konuşurken dikkatli konuşun ve olay anında orada değilseniz öncesini bilmediğiniz için üzülmeyin.
Eşinizle ve bebeğinizle mutlu olmaya bakın.
Uzattım biliyorum, son olarak eşiniz annenizin sırtını dönerek oturmasının hıncını sizden çıkarmasın..Bunu tatlılıkla eşinizle siz çözebilirsiniz ancak.
Burcum Akrep canım
Görümcesine mektup yazabilecek kadar hassas bir kadın ancak Akrep olabilir..
Ben de akrebim
Allah başka dert vermesin bize inşallah
Görümcesine mektup yazabilecek kadar hassas bir kadın ancak Akrep olabilir..
Ben de akrebim
Allah başka dert vermesin bize inşallah
Burcum Akrep canım
Beni anlayabiliyorsundur o zaman canım.Akrep gerçekten zor bir burç ama ben seviyorum burcumu![]()