- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi LiveYourLife35
-
İri bebek olduğu için şimdi 2600 kilosu doktor 4 ü bulur diyo şekerim falanda yok genetik dediler ailede iri bebek çok birde 5 yıl tedaviden sonra oldu riske atmak istemiyor doktorum herhaldeNeden sezeryan ???? Kesınlıkle normal deneyın eğer başka bır durum yoksa . Bende sez oldum ve cok pişmanım bıraz mecburı oldu benımkı . Ikı hafta buluyor rahat hareket etmeniz ıcın
Evet ya herşeyde böyle kendisi hiç yüz göz olmadım şimdiye kadar ama bu olayda da böyle yapacağını tahmin etmezdim açıkçası çünki 3 tane ablası var kayınvalidesi var altlı üstlü oturuyor birde 3. Çocuğu tecrübeli yani inşallah arkadaşım kalkarım Allah yardım eder ama gece tek başına olmak korkutuyor beni ağlarsa duymazsam ya bir şey olursa diye korkuyorum
Evet ya bu kadar laftan sonra minnet etmek istemiyorum sadece gece bişey olur mu yalnız kalcam ondan korkuyorum uyursam bişey olursa duymazsam işte ilk bebek olduğu için nasıl olcak acemilik endişe ediyorum40 gün bakıma muhtaç olmayacaksınız ki..
3 güne ayağa kalkarsınız.. ablanız gidince kendiniz kalın..
Yaaa bak moral oldu bana ağrı sızı önemli değil altından kalkabilirmiyim tek başıma geceleri bakabilirmiyim inşallah Allah kimseye muhtaç etmesinEvet 8 günde kalkarsın ama en azından bir on gün olsaydı bari. Benim yanımda kalan bile yoktu hallettim bir şekilde ama ağrı oluyor işte. Herkeste olmuyor ama sırtımda ve başımda da ağrı olmuştu benim
Evet ya bu kadar laftan sonra minnet etmek istemiyorum sadece gece bişey olur mu yalnız kalcam ondan korkuyorum uyursam bişey olursa duymazsam işte ilk bebek olduğu için nasıl olcak acemilik endişe ediyorum
Yok elinden geleni yapar şöyle bir şansım var o 5 te geliyor sabah o gelince bakar bebeğe uyurum yemekte yapar destek olur o konuda sıkıntı yok yani40 gune sende sıkılırsın emin ol. 1 hafta normal bi süre bakım için. Kocan da anlayışlı olursa yemek konusunda bi sorun olmaz.
Ohhh ne güzel inşallah bende öyle olurum doktorumda 3 günde kalkarsın düşünme diyoyok işte acemilik diye düşünmeyin..
cidden insan birden anne oluveriyor..
bilmiyorum herkes 1 hafta 8 gün demiş ama ilk sezeryanda zaten çabuk toparlanılıyor ben 2 güne ayaktaydım evi süpürüyordum..
Ohhh ne güzel inşallah bende öyle olurum doktorumda 3 günde kalkarsın düşünme diyo
Eşimde tek kalma gelcek yengem ona kim soruyo dedi görümce için ama ben bu kadar laftan sonra istemiyorum kırıldım çok sonuçta gurbettesin yalnızsın böyle laflar duymak insanı üzüyorYok sakin tek kalma sezeryanda kalkarsin da zor olur bakamasın bi de ilk bebeğin uykusuzluk çok zor olur Allah korusun emzirirken uyuya kalırsın madem esin seni göndermemis o zaman bulsun bi care.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?