Görümcemle sezeryan doğumlarımız:((((

bence ne kadar guclu bir psikilojiyle hareket edersen o kadar kolay atlatirsin kendine acima ahh vahh deme saglikla evladini kucagina almak her seyi hafifletiyor buna hep sukret
Etmezmiyim hiç o kadar çok bekledim ki 5 sene sonra hamile kaldım hiç umudum yokken çok değerli bizim için ama böyle olması bu sözleri duymak bir de insan hamileyken annesini daha çok arıyor sanırım duygusal oluyor ayrıca memleketinde de uzak olmak var hepsi bir araya gelince kötü oldum.

Ay bu ne vicdansızlık ama ya!
Eşiniz konuşsun onunla ne demek böyle davranmak! Kendi hem 3. Bebeği hem etrafı dolu ama siz hem tecrübesiz hem yalnız Nasıl yapacaksınız? İnanın o lohusalığa varya sizden önce eşiniz giriyor sırf eşiniz için bile enerjinizin çok yüksek olması gerek...doğum dan sonra ne demek istediğimi anlarsınız... Eşiniz madem ablanıza yollamamış artık gidemezsiniz uçak almaz sizi araba ile hiç denemeyin zaten o Zaman çözümü kendisi bulsun ... Hanım efendi 3. De bile yardımcı istiyor siz 1. De yalnız olur mu hiç

Ayağa kalkarsınız... Allah öyle bir hassasiyet veriyor ki hiç uyanamam diye düşünmeyin uyanırsınız inşallah kimseye muhtaç olmadan sağlıklada büyütürsünüz bebeğinizi

Yok gidemem artık zaten arabayla 18 saat yol hiç gidilmez onada kaynım eltim söylenmiş baya fenalık geçirmiş falan hastaneye gitmiş gece bana bunları eltimin kızı anlatıyor zaten eltim gelmiycem falan demedi hiç ama ben bunları duyduktan sonra istemiyorum

İstemiyorum deme haberin yok sanılıyordu değil mi tamam habersiz davran inan ki tek kalamazsın güzelim sakın

canim benim ya Allah yardimcin olsun. hic korkma birak 8 gunu ertesi gun bile yaga kalkarsin yeter ki sen kendine.guven. anne olunca oyle bir oluyorki nefesine uyaniyorsun.

İstemiyorum deme haberin yok sanılıyordu değil mi tamam habersiz davran inan ki tek kalamazsın güzelim sakın
Yok kimseye söylemedim eltimin kızı 16 yaşında beni çok sever korkarak anlattı zaten eltim hiç bişey demedi sadece gece tartıştık fenalık geçirdi falan dedi ama konuyu farklı anlattı eşim biliyo o da o kim oluyomuş yengem gelir kalır sen takma çocuk o falan dedi

Kalkarsınız bende geçen yıl temmuzda doğum yaptımm sezaryanla 2 gün kaldım hastanede yürüyerek çıktım eve. İnanın yalnız kalmanız daha iyi çünkü her kafadan bi ses çıkıo herşeye ben tecrübeliyim die karışıyorlar. Annelik içgüdüsel bi duyguymuş bebeğiniz ağladıkça açlıktan mı altı kirlendi die mi gazdan mı onu bile ayırt ediosunuz zamanla. Zaten kimse sen dşnlen biz bakalım çocuğa demio , sevip sevip ağlayınca anneye al aç bu ondan ağlıo emzir emzir die iki dk uyutmuolar bide başınfa kalabalık cabası. İlk zaman tabiki zor oluo ama sizde bebeğiniz uyuyunca uyuyun, uyanınca onunla kalkın. Eşinizdee ev işlerine yardımcı olursa bi süre sorun yok. ŞŞimdiden buzluğunuza pratik hazırlayabileceğiniz yiyecekler le doldurun kolaylık olsun. Ztn yavrunuzu kucağınıza alınca kimselere vermek istemeyeceksiniz. Bi sıkıntınız olursa kk tecrübeli annelerle dolu anında çözüm bulurlar. Hayırlı doğumlar diliyorum..

Teşekkür ederim rahatladım gerçekten yorumları okudukça iyi geldi bana :)

Tamam şekerim sensin ne ben dedim diye o Bebek normal doğar ne de senin gibiler susar
Ya arkadaş normal doğum tercih edersen başkalarına minnet etmezsin dedim
İlle git normal doğum yap demedim
Ha sen sezeryan olmak istiyorsan bu senin seçimin
Çabuk toparlanmak istiyorsan normal doğum yap diyorum
Ve bu konuşmayı burada kesiyorum şayet senin sinirlerini yükseltip normal doğurmana sebep olmak istemem
Sağlıcakla al bebeğini sende kucağına hayırlı ramazanlar

Benimde doğumum sezaryen oldu. Ben akşamına geziniyordum. Öyle yatacak kalkamaycak ağrım sızım olmadı hep gezindim bana yat diye kızıyorlardı. Sadece ilk günler bitkinlik oluyor haliyle. Bence takma kafana 8 güne hayli hayli toparlanırsın

cok rahat toparlanırsın hıc stres yapma endıselenme
ben 3. gun kızımın camasırlarını yıkamıs sermıstım dolabını duzenlemıstım
benımde ılk bebegım bende tek basımaydım 5 ay oldu sezeryanla dogum yapalım
esınız resmı babalık ıznını kullanıcak zaten o surecte yanınızda olur sızde ayaga kalkmıs olursunuz :)
hıcbıseye canınızı sıkmayın

Anliyorum seni canim ama takma onlar icin degmez. Sen gELIN sin yani Elin kizi anlatabildimmi? Benim oglum 17 aylik kaynanam hala görmedi oglumu inanabiliyormusun? Böyle bir kayinailemde benim var. Sanada gecmis olsun. Az kaldi yavrun dogacak insallah sen bebegine odaklan

canım normal dogurupda cabuk toparlananı gormedım ben acık soyleyeyım
komsumun makatına kadar yırtıgı vardı
annemın zorlu normal dogumdan dolayı tekrar dogum yapması yasaklandı
teyzemın basına gelenlerı hıc anlatmıyım hamıleler var

buna doktorda degıl bence en ıyı anne karar verır cok streslı ve korkan bı ınsan bebegın sıkısmasına ters bı durumada sebebıyet verebılır
mesela benım vajınısmus gecmısımden dolayı sezeryan oldum 3. gun evde sagı solu toparlıyordum

bu tamamen kısıye gore degısır herkes kendını daha ıyı bılır dogumun kolayı zoru yok sezeryanda normal dogumda zorlugu kısıye gore

Bak mesela benil üveykaynanam var oda calisiyor tabi gelip kalamaz ihtiyac da duymadim zaten ama. Hastaneden geldigim gün gelmek istediler esime dedim gelmesinler ilk gün Allahim yarabbim var daha yeni dogum yaptim rahatsiz oluyorum dedil ertesi gün geldiler. Insn bana üveykv sadece oturdu benim zirt birt kalkip cay doldurmalarimi istediler ama yapmadim oh da canima degsin. Bunu üveykv de yapabilirdi kendisi cok genc cünkü

ay aynen bende
hatta doktor agrı kesıcı hap ve ıgne vermıstı kullanmadım bıle gerek duymadım

Evet aynen öyle olucak büyük dondurucum var zaten çalıştığım için boş zamanlarımda yaparım hep işten gelince iyi oluyodu.Yok istemem bu kadar laftan sonra zaten çok kırıldım

Haklisin.

Ama senden ve bebeğinden daha önemli degiller takma kafana bosveeeer

Keser doner sap döner gun gelir hesap döner g

Eskiden kiyamet kopsa Ben kalkmazdim Ama suan bebegim hih dese gözüm aciliyo bu konuda korkmana gerek yok annelik ich güdüsü var

Sezeryana gelince Ben normal yaptim ama cevremden biliyorum cabuk ayagi kalkiyolar.
Allah kötü kalpli insanlarinda gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…