Görümcemle sorun yaşıyorum...

Ne görümcem var ne de erkek kardeşim. Ama annem ve teyzem görümce. Teyzem yengemin her şeyine karışırdı dilide sivriydi. Annemde etlilerine sütlülerine karışmaz hiç. Teyzemlerle yengemler kaç kere kavga ettiler. Her seferinde arada kalan dayım oldu. Teyzemler dayımın evine eğer yengem dükkandaysa dükkanına bile gidemezler. Biz bayramlarda gideriz işte bir saat kadar oturur havadan sudan muhabbet ederiz. Ha yengemde dengesizdir anneannem öldü bir başınızsağolsun demedi. Cenazeyede gelmedi. Ama bu onun ayıbı beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben annem onu öyle kabul ettik. Zamanında arkamızdanda az atıp tutmadı. İnsanlar çeşit çeşit. İster gelin olsun ister görümce ister kayınvalide. Umursamamaya çalış. Bende kayınvalideme arada kızıyorum eminim o da bana kızıyordur. Boşver eşinede bir şey deme. Dediklerine gül geç. Kendi iç huzurunu evinin huzurunu bozma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın cok ama insan sinir oluyor neyse kocaya iki cırladım o da konuştu sanırım ablasıyla bu aralar dikkatli benim de kafam rahat.ama akıllandım giydiriyorum lafı şakayla karışık anlıyor susuyor..

aynen öyle sus otur iyi gelin ol.kayınvalidem çok iyi çok şükür.bilse kızının yüzünden kavga ettiğimizi cok kızar kızına ama bişey demedim uzulmesin diye.eşime sert bir dille çıkıştım o da ablasına kızmış demek ki bu aralar sesi kısık.umarım bi daha açılmaz.şimdi elti adayım var bakalım onunda canın sıkacak mı?ama kaynım lafını esirgemez benim kı suskun biraz..

en iyiiisi görüşmemek. o kadar rahatım ki....... sinsi sinsi hayatımıza karışamıyor artık,eşimi dolduramıyor....

Gercekten su sözler karsisinda icimden gecenleri cumlelere dahi dokemiyorum.. umarim abiniz hayati boyunca evlenmez de böyle insanlarin icine hicbir kiz dusmez..

bu görümcelerın derdı nedır çözebılmış değilim agzımla kuş tutsam yaranamam her işine kşarım kız kardeşi yok kardeşim yerıne koydum eksıklık hıssetmesın dıye arkadaş bı hava bı tavır bı huysuzluk çözemedım.eşimde maşal laf dedıtrmez kardeşin bana sunu yaptı desem daha agzıdan çıkmadan dayak yemedıgım kalır.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…