Empati mi,ondamı kafamçokkarıştı
arkadaşlar burda normal bi insandan bahsetmiyorum,
o sadece insan taklidi yapıyo -tatlicadiarzu-
kızmayın sakın böyle dedim diye deşarz olmaya ihtiyacım var
Nasıl dayandınız o kadar yıl ? Hiç mi eşinize belli etmediniz ya da görümcenizle aynı evde yaşamanın sizin hayatınızı zindan ettiğini,mutsuz olduğunuzu demediniz ?
Görümceniz eve yerleşmeden önce sizin fikriniz alınmadı mı ?
Çok ayıp yaptıkları.İnsan bir kere evinde rahat edemez yabancı varken.Eşinize göre hava hoş,kardeşi tabi ki.Evli olmanız eşinizin ailesiyle koloni halinde yaşamanızı dayatamaz.
Surat asın,iş yapmayın,yemek yapmayın...Artık çekin isyan bayrağını.Kendinizi düşünün,sesinizi çıkarmayarak çok mu mutlu oluyorsunuz?
Nefret ediyorum böyle asalak,yapışkan insanlardan.:1closedeyes:
Sizin ev yol geçen hanı olmuş desene canım
Bu ne düşüncesizliktir yahu insan bir alo der gelmeden önce
Ama nerde o zihniyet ...
Keşke siz de içerden kitleseydiniz evin kapısını açamazlardı hihoyyyt ama bu sefer de çilingir çağırırdı o :umursamaz:
O gün uyarmıştım böyle gelinmez kapı açılmıyosa pat diye içeri dalınmaz diye
O ne dedi dersini,Aaaa nolcak canım duymamışsınızdır diye açtım bennnakannehir
İstediğin kadar dök içini..
Ne desen az..
Empati falan çok eskide kalan duygular bence..
Bende de empati yok kabul ediyorum.. Ama en azından hiç kimsenin mahremini taciz etmiyorum..hihoyyyt
Alırım anahtarını de
Ağlamasın sonrazemuszemus
Canım benim, üç fincan kahve yap al karşına eşini ve kardeşini onlara durumu anlat "sizce bu böyle mi olmalı" diye de sor, konuyu enine boyuna konuşun derdini açık ve net bir biçimde anlat....
Unuttuğun birşey olmaması için bir kağıda notlar al daha önceden, sorun hallolmadan kimsenin yerinden kalkmasına izin verme...
Bu işe yaramadığı takdirde sizi düşünüp karar vermeniz için bir süre başbaşa bırakıyorum deyip bir kaç gün annende kal, eminim bir şeyler değişecektir...
Ha bu insanlar tamamen vurdumduymaz ve dünya yansa hasırına almaz cinsindeyseler eğer hem bir şey değişmeyecek hem de geri döndüğünde bir haftalık temizlik ile toplanamayacak bir ev ile karşı karşıya olma durumunuda göze alman gerekecek sanırım...
Yani hiç olmazsa bir denedim tecrübe ettim dersin......
Acizane fikrim.....:)
o uykusunu alamıyorsa ben de huzurumu bulamıyorum de sende annenlerin evini rahatsız et acık...abi kardeş gül gibi giderler..
Gelin mecbur,oğlumun evi,ağabeyimin evi...Bu zihniyette insancıklar var ne yazık ki...Ayıp valla yaptıkları.Sizin aileniz hiç onlara tavır yapmıyor mu?Yani sizin ailenizin varlığı altında hiç mi ezilmiyorlar? alsanaalsanasmile
Huzurunuzu bu kişi için kaçırmaya değer mi
Eşinize söyleyin halletsin birdaha gelmesin evinize
ya şimdi aklıma geldi de sende erkek kardeşini yada abini falan alsan eve? ona da güzel bir kılıf uydursan? kocan rahatsız olmadan seni anlamaz bence çünkü,onunda aynı duruma düşmesi gerek.
bir de her elleştiğinde''lmaz:'' yap,ya kardeşin görürse,ya kardeşin duyarsa,seni arzular gibi konuştumu ''öhö öhööööö sus bakıyım ne diyosun sen kardeşin evde aman duymasın ayıp aaa!! '' dekaydirigubbakcemile3
canım şimdiye kadar beraber oturmuşsunuz zaten artık evlenecekmiş
yerinde olsam bu zamana kadar ses çıkarmadıysam şu son günlerde de sesimi çıkarıp adımı kötü geline çıkarmam
Şu an inananın 2 gün tahammül edecek psikolojim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?