Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

askolottammm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
710
-114
13
29
Arkadaşlar hepinize merhaba 🙋benim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası

Arkadaşlar hepinize merhaba 🙋benim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası

Kız senin hizmetçin değil. Kocan o evin oğlu. Kıçını kaldırsın o yapsın.

jhajahds neden yapmak zorunda anlamadım? genc zaten daha. Sızde o aılendensınız ustelık gelınsınız Sız yapın

jhajahds neden yapmak zorunda anlamadım? genc zaten daha. Sızde o aılendensınız ustelık gelınsınız Sız yapın
Gelin hizmetçi mi misafir gidiyorm ben sürekli giden bir insan değilim o bana geldiğinde kalk sen mi yap demeliydim sizn mantığa göre

60 yaş yaşlı sayılmaz. Benim annemde 60 yaşinda. 1 saatlik mesafede oturuyoruz. Kızları damatliğı geldigi zaman envai ceşit hazırlar. Kalabalık bir aile oldugumuz icin hepsi de biter.gelimiz yakın oturur. O da ayni sekilde yapar getirir. Tabii bizde onlara ayni sekilde

60 yaş yaşlı sayılmaz. Benim annemde 60 yaşinda. 1 saatlik mesafede oturuyoruz. Kızları damatliğı geldigi zaman envai ceşit hazırlar. Kalabalık bir aile oldugumuz icin hepsi de biter.gelimiz yakın oturur. O da ayni sekilde yapar getirir. Tabii bizde onlara ayni sekilde
Ben üzerime düşeni yapıyorm ama yılda 2 defa gittiğimiz bir yerde de sadece çay ile geçistirilmek bana absürt geliyor hadi beni geçsinler ben el kızıyım birinin oğlu diğerinin abisi

25 yaşında bekar kız gezer. 60 yaşındaki kadın hasta değilse ilk gününüz için yapar birşeyler diğer günler el birliğiyle yapılır üst üste gidiyorsanız. Gidin koyun mutfaktan getirin yiyin ihale neden evin kızına kaldı anlamadım.
Yazdığımı iyi okuyun üst üste nasl kalalım farkli memleketteyz yatılı kalmıyorz bile çünkü kalın diyen yok demesinler de zaten

Ben üzerime düşeni yapıyorm ama yılda 2 defa gittiğimiz bir yerde de sadece çay ile geçistirilmek bana absürt geliyor hadi beni geçsinler ben el kızıyım birinin oğlu diğerinin abisi
Ben sizi haklı buldum. 25 yaşında evet genc arkadaşlariyla tabii çikacak vakit gecirecek ama yilda iki defa gelen abim icin ben olsam arkadaşlarımla olan planımi ertelerdim. Hizmet gibi düşünmeyin bunu ama sizde getirdiklerinizden cayin yanina koyun orasi sizin de eviniz sayılır siz yapın birseyler

60 yaş yaşlı değil artık, benim annem 70 yaşında hala misafir geleceği zaman elinden ne geliyorsa 1 çeşit 2 çeşit neyse ne yapar

nihayetinde sadece görümceye yüklenmişsiniz ama kayınvalideniz de sizinle çok ilgilenmiyor o zaman ona niye birşey söylemiyorsunuz
belli ki kız annesinden gördüğünü uyguluyor sadece ki işin açığı 25 yaşındayken ben de eve gelen misafirin ikramlığını düşünmezdim belki doğru belki yanlış ama annem yapardı benden de beklentisi olmadığı için ben ağırlamazdım

sanki görümce kıskançlığı sezinliyorum sizde

60 yaş yaşlı değil.
kv nin öyle bir görgüsü yoksa kızıda farkında değildir.
dışarı çıkmasında da bir gariplik görmedim.
Gariplik şöyle senede 2 defa bayramdan bayrama gidiyorz kalmıyorz kalın diye ısrar eden de yok öğlene doğru gitmiş oluyorz yemek yapmadıkları için yemeğimizi dışarda yedikten sonra gidiyoruz giderken eli boş gitmiyoruz önümüze gelen kuru bir çay yanına bari bizm aldığımızdan koyun bu görgüsüzlük değilde ne

Nerden hizmetçim olsn niye lafı çarpıtıyosnuz ayda yılda bir kez gidiyorz önümüze bir kek bari koyamazlar mı
Onunuze bir kek koysa, sadece kek yapmis diye laf edersiniz siz 😂

ayrica 25 yas daha ergen demek, bırakın da hayatini yasasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X