• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle cidden. Benim konularımı okursanız yatılı misafirden neler çektiğimi görürsünüz :)) Yatılı misafirden nefreeeettt. Kimseye kal demem, bana kal diyene de sinir olurum. İnsanın evi gibisi var mı ya.
Ayy bizim ev bir ara ayak altıydı gelen giden bizde yatıyordu. Rahatsız olduğumuzu duyurduk da en sonunda yatıya daha az gelen var çok şükür. 😂

Hizmet bekliyorsanız hatalısınız,kaale alınmıyoruz diyorsanız sıkıntı.Nedeni aile yapısı olabilir, eşinizle alakalı olabilir.
Hatay mottom benim " sana bir adım gelene sende bir adım git ne eksik ne fazla"
Alınmayın ,sürekli fedakarlık etmeyi bırakın saygıyı koruyun mesafeli olun.
Not: Size kalın denmiyorsa canınıza minnet, tadımlık kalın dönün evinize ,tatile çıkın kendi hayatınıza odaklanın.
Kalmamak benim canıma minnette eşim mahcup oluyor çünkü bizm kendi evimizde bu durumun tam tersi yaşanıyor

Evet eşiniz için çok daha üzücü . Evin çocuğu olarak kaç km uzaktan annemin evine gitsem ve hiçbir şey yapılmasa çok bozulurdum. Nişanlıyken böyle olduklarını fark etmediniz mi? Görümceden önce annede problem var bence
Çok nişanlı kalmadk söz yüzük nişandan snra hemen evlendik

Bana size yaptıkları biraz saygısızlık gibi geldi. Benim halam her hafta gelir, annem de 60 yaşında, ama asla ikramını eksik etmez mesela. kaldı ki konu sahibi yılda iki kere ve birkaç saatliğine oturmaya gidiyormuş. İnsan abisini görmek ister en azından. Koca sene çuvala mı girmiş, bayramda aileyle geçirilmeeycek kadar ne önemli arkadaş varmış böyle. Size geldiklerinde siz de aynı şekilde davranın.

Nerden hizmetçim olsn niye lafı çarpıtıyosnuz ayda yılda bir kez gidiyorz önümüze bir kek bari koyamazlar mı

Lafı çarpıtmıyorum.

Benim de kardeşim var, kardeşime yaptığım iyi şeyleri karşılık olarak beklemem. Niye bana ve eşime hizmetçilik yapsın.

Kocanın azıcık aklı görgüsü olsa ailesinin huyunu bilir ona göre davranır. Almışsın beceriksiz herifi sonra şikayet ediyorsun.

E kalmak istemiyorlarsa kalmasınlar niye kalsınlar, ben de ne yatılı misafiri ne de yatılı kalmayı severim. Evim uzak değilse çeker gelirim. Herkes rahat edemez öyle. Yapısal bir şey bu.
Bende memnunum kal dememelerinden lakin eşim beklentiye giriyor evlendikten sonra ailesinin gerçek yüzünü daha net gördü

Kalmamak benim canıma minnette eşim mahcup oluyor çünkü bizm kendi evimizde bu durumun tam tersi yaşanıyor
Her evin dinamikleri farklıdır,sizde UFO görmüş masum köylü gibi davranmayın her evin düzeni farklı size karışan, burnunu sokan ,nifak eken yoksa onları öyle kabul edin adamı lafla eziklemeyin doğru değil.

Sen kalk koy, bekar kızdan hizmet beklemek te . Ait hissetmıyorsun belli ki , 60 yasındakı kadına üzülsen sen birseyler yapardın kusur bulcagına ,

Bana size yaptıkları biraz saygısızlık gibi geldi. Benim halam her hafta gelir, annem de 60 yaşında, ama asla ikramını eksik etmez mesela. kaldı ki konu sahibi yılda iki kere ve birkaç saatliğine oturmaya gidiyormuş. İnsan abisini görmek ister en azından. Koca sene çuvala mı girmiş, bayramda aileyle geçirilmeeycek kadar ne önemli arkadaş varmış böyle. Size geldiklerinde siz de aynı şekilde davranın.
Sonunda anlayan birisi çıktı 😀bana geldiklerinde ben yıllık izin aldım izzeti ikram da eksiklik olmasın diye gezdirdim piknikler yaptık ama düşün önümüzde en basit çekirdek alıp koymadılar

Bende memnunum kal dememelerinden lakin eşim beklentiye giriyor evlendikten sonra ailesinin gerçek yüzünü daha net gördü
Eşin rahatsızsa annesiyle niye açıkça konuşmuyor ki siz niye böyle yapıyorsunuz diyerek sorabilir yabancı değil annesi.

Siz neden onlarin kal demesini bekliyorsunuz ki. Esinizin annesinin evi neticede. Yabancı değilsiniz. İsterseniz kalırsıniz istemezseniz kalmazsınız.
Ben de şunu anlamadım zaten 600 km mesafeye günübirlik gidilmez ki aile zaten kalacaklarını düşünüp teklif etmiyor olabilir mi? ama giderken bi nereye dersin öyle olsa

Genç o genç hanımefendi.Size gorumcelik bile yapmıyor arkanızdan annem yaşlı gelip evi temizlemiyor bile demiyor evet niye temizleyesiniz evde 25 yaşında eli kolu tutan görümce var .Sizde bı kek poğaça yapabilirsiniz ne olacak yabancimisiniz abla diye düşünün kendinizi.Hani abla ne güzel kardeşim var der ya.

Sen kalk koy, bekar kızdan hizmet beklemek te . Ait hissetmıyorsun belli ki , 60 yasındakı kadına üzülsen sen birseyler yapardın kusur bulcagına ,
Ya ben niye yapıyorum pardon günübirlik misaifirm ben geleceğim gün saat belli tatildeyim izindeyim yatılı kalmayacağım neden üstüne orda hizmet edicem bana geldiklerinde ben onlara öyle yapmadım yada siz misafirliğe gittiğinizde kendiniz mi hazırlıyorsunuz

Ben de şunu anlamadım zaten 600 km mesafeye günübirlik gidilmez ki aile zaten kalacaklarını düşünüp teklif etmiyor olabilir mi? ama giderken bi nereye dersin öyle olsa
Eşimle memleketlerimiz 1 saat uzaklıkta kendi ailemi de görüyorm sırf onlar için gitmiyoruz onlar teklif etmedikleri için mecbur kendi ailemizde kalıyoruz ya da otel de

İyi de kalmiyorlarmış ki zaten. Kalacaklarini zaten bilseler derlerdi nereye diye. 600 km de cok fazla. Birde insan annesinin evinde kalamayaksa nerede kalacak anlam veremedim yorumlara

Gariplik şöyle senede 2 defa bayramdan bayrama gidiyorz kalmıyorz kalın diye ısrar eden de yok öğlene doğru gitmiş oluyorz yemek yapmadıkları için yemeğimizi dışarda yedikten sonra gidiyoruz giderken eli boş gitmiyoruz önümüze gelen kuru bir çay yanına bari bizm aldığımızdan koyun bu görgüsüzlük değilde ne
Dert aramak bu.senede iki defa gidip aç kaldik diye düşünmek .Bişey almayın madem olsun bitsin.Kalin diye ısrar eden yoksa kalmayinda.Bakin karışmayan kayınvalide kendi işinde gücünde görümce Allah'ın lütfu bu devirde Ben olsam dert aramam yerinizde

Lafı çarpıtmıyorum.

Benim de kardeşim var, kardeşime yaptığım iyi şeyleri karşılık olarak beklemem. Niye bana ve eşime hizmetçilik yapsın.

Kocanın azıcık aklı görgüsü olsa ailesinin huyunu bilir ona göre davranır. Almışsın beceriksiz herifi sonra şikayet ediyorsun.
Kocam çok iyii sen merak etme ağzını topla önce beceriksiz falan diyerek sen kimseye hizmetçilik yapma olur mu

Dert aramak bu.senede iki defa gidip aç kaldik diye düşünmek .Bişey almayın madem olsun bitsin.Kalin diye ısrar eden yoksa kalmayinda.Bakin karışmayan kayınvalide kendi işinde gücünde görümce Allah'ın lütfu bu devirde Ben olsam dert aramam yerinizde
Malum Önümüz kurban yine aynısı olacak insanın ister istemez modu düşüyor insan yedi kat yabancıya yapıyor bu dediklerimi

Kocam çok iyii sen merak etme ağzını topla önce beceriksiz falan diyerek sen kimseye hizmetçilik yapma olur mu

Benden hiçbir akrabam böyle benden hizmetçilik beklemiyor. Çünkü senin gibi toksik vıcık vıcık sülale meraklısı biri değilim. Sen git şikayet ettiğin kaynanana evinde hazırlık yap, evini temizle tatlını pişir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X