Gorumcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana gelin neki falan dediğinde, sende ona dönüp de ki;
Sen kimin nesisin kimin gelinisin.

Hatta söyle ki senin kaynanlar yok mu az da onlara uğra.

Evet çok haklısınız. Umarım başarırim. Bunu deneyeceğim

işte öyle dik duracaksınız ki ayağını çeksin

bakın benim kv ile bebeğin ayakkabısı hikayem vardır burada hep yazarım

kadın takmıştı bu çocuğa evde ayakkabı giydir diye ki giydirmiyorduk asla

neyse bir kere ben evde yokken gelmiş evde bakıcı var bir baktım bebeğin ayağında ayakkabı ama daha kapıdan yeni girdim

aldım çocuğu kucağıma, çıkardım ayakkabıları uzattım bakıcıya evde ayakkabı giymiyoruz bunlar dışarısı için dedim koy ayakkabılığa

kadın anladı mesajı laf ona değil babaanneye

babaanne de altını sildim dedi ben de kirli demedim ki evde giydirmiyoruz dedim deyip dönüp gittim

o çocuk onun bizde olduğu 3-5 saat ayakkabı ile dursa bir şey olmaz bunu ben de biliyorum ama o benim bebeğim ve benim sözüm geçer bunu anlaması için yaptım

tabii bir şey diyemedi ama hırsını da alamadı

dışarı çıktık çocuk ayakkabısını giydi oynuyoruz parkta

çocuğa senin bu annen ne biçim ayakkabı almış, sana iyi ayakkabı almıyor mu kötü mü bunlar gibi gibi saçma laflar etti ki çocuk daha 11 aylık falan

o zaman hanımefendi çizgimden çıkmadım zira ayağındaki ayakkabı markalı iyi bir şeydi ve belki ederi kv nin tüm dolabındakileri katlardı fakat duymamazlığa vurdum zira susamaz kavga ederdim

Sana gelin neki falan dediğinde, sende ona dönüp de ki;
Sen kimin nesisin kimin gelinisin.

Hatta söyle ki senin kaynanlar yok mu az da onlara uğra.
Onu söylediğinde ben sok oldum bi an kaldım öyle bişey diyemedim şimdi bi daha dese canını okurum

Kadın kendini merkez ilan etmiş,HERŞEY ONDAN SORULU MODUNDA
aMA iyilik ile anlamıyorsa anladığı dil ile anlatmalısınız...

o nasıl iğneliyosa sende lafını daan dan vur gıcık oluyorum böle patavatsızlara herkes yerini haddini bilsin biraz çekinsin senden canım. ben görümceme başta mesafeli oldum bişe olursada çatır çatır söledim şimdi gaayet çekinir pekte gelmez sen deli ol onlar kahrını çeksin boşverr

Çok iyi yapmissiniz haketmis boylelerine böyle yapcaksin

Hahaha haklısın valla canım. Ya benim tek sıkıntı kayınvalidemlerle aramız çok iyi. Doldurur diye korkuyorum. Çünkü kızına aşık kadın. Öyle konuşuyor ki onun için sende ki kafa ne diyesim geliyor. Tanimasam inancam

Kadın kendini merkez ilan etmiş,HERŞEY ONDAN SORULU MODUNDA
aMA iyilik ile anlamıyorsa anladığı dil ile anlatmalısınız...
Benim eşim annesine gerekiyor azini payını veriyor ama ablaya aşırı düşkün hep o haklı ben abartiyorum.

alttan alttan lafını sok belki anlar. kv ile de mesafe koy neden derse sebebini anlatırsın

kv ile aran iyiyse onlada konuşursn benimde çok iyi aram çok iyidir kaynanam çok severim görümce gidip annesine sölerse bnde sölerim genelde beni savunur zaten haklı olduğum için sende haklı olduğun konuda konuşmaktan tartışmaktn çekinme tepene çıkar yoksa

Evet söylüyorum bazen o da aşırı ablaci. Sana iyilik yaramıyor diyor resmen nankör ilan ediyor beni. Ama o kadar doluyor um ki bi gün fena yapcam

Eee kızım sen de kabahat geç otur aynı misafir gibi bırak o uğraşsin. Ama milleti karşılayıp sana ayak islerini bırakıyorsa o zaman lafını esirgeme. Ev sahibi gibi karşılıyorsun buyur ediyorsun madem çayları da sen servis et diye söyle. Ya da yardıma çağır.

E senin kabahat o zaman. Kocaman Hayır desen böyle sikilmayacaktin. Sen önce kocana Hayır demeye başla. Şimdi ne gereği var. Sonra çağırır kalabalık olmasın ya da benim evimde gelip kendi misafir ağırlıyor gibi yapıyor hoşlanıyorum onları tek çağırıriz falan diyebilirsin.

Hiç tahammül edilecek gibi değil
İnsanlar niye burnunu sokar ki her seye
İş eşinizde bitiyo

kayinvalide ve kayınpeder aşırı düşkün buna.

biz her bi araya geldiğimizde malesef bu kadın icimizde oluyor hep.

şunları okuyunca ya noooolacaktı diyesim geldi.

rahatsızsanız dile getirsiniz ama sizin istediğiniz kadının komple dışlanması filan galiba... siz izin verdiğiniz müddetçe sizden rol çalabilir ancak. diş geçirmeyi öğrenin.

Görümcen kac yasinda

aman gidip kocana söylesen nevar canım sen abartma diyecek erkek aklı.

En zor modellerden biri bu işte.
Kadın alttan alttan yapıcağını yapar, ama erkekler assla göremez sadece biz kadınlar farkederiz yapılanları.
Şu durumda görümceye laf edersen iyilik yaramayan cadı gelin durumuna düşersin, eşine laf etsen görümce melek sen şeytan, arkadan konuşan fesat durumuna düşersin.
Bunları yapmaman lazım bence kimseye şikayette bulunmaman gerek. Başka sinsi planlar lazım, stratejiler lazım sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…