Gorumcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ates olsa curmu kadar yer yakar bosver takma canim.evin tek kizi sanirim gorumcen ondandir herkesin duskunlugu tek kizda olunca bole oluyo iste..bende sevmiyodum gorumceyi.iyiydi ama sevmiyodum bana batiyodu öldü.cok uzulmustum.ne gerek vardi boyle yaptim boyle davrandim mesafe koydum.poffff gene hatirladim simdi.

Valla bu gidişle fena kapiscaz iyice kafayı yedi çünkü.

Yapamıyorum ki kafam hiç sinsilige calismiyor. 3 makina bulasik yikadim ufak bebek yanımda saatlerce is yaptım. Madem ev sahipliği yapmak istiyodun işleri de yapıp gitseydin demek vaaar

Evet canim tek kız. İşin kötüsü benim ki de tek erkek. Kayinvalidelere gidince de ev sahipliği yapıyor bize diyor ki siz misafirsiniz. Ama benim aptalim a batmiyor ablasinin lafları. Annesinin evinde misafirim ama bulasiga gelince sıra kaçıyor sinsi şeytan

Hiç tahammül edilecek gibi değil
İnsanlar niye burnunu sokar ki her seye
İş eşinizde bitiyo
Eşim yeri geldi mi tabiri caizse b.ka sokar ikisinide. Ama genel olarak konu ablaysa ona laf yok

Hayır tabiki dışlanması değil isteğim. Öyle kötü kalpli olamam üzülürüm onun adına. Benim isteğim sadece her şeye burnunu sokmaması. Beni rahat birakması benden uzak olması yoksa napiyorsa yapsın

Valla yazdığını okurken çoğu cümlende kendimi gördüm çok sinir bozucu bi durum benim de görümcem annesine babasına ve kardeşine yani eşime çok düşkün gorumcem evli bir kızı var ikinciye hamile ben de 2.5 senelik evliyim ama inan öyle bi usandım ki kayinvalidemlere ne zaman gitsek hem dibimizde biterdi benim görumcemde kıskanç biri kardeşini çok kıskanıyo benden ve eşim bana ne zaman sarılsa öpse onun yanında böyle şeytan şeytan bakışları olur ardindanda muhakkak bir iki laf yerim evimize geldiğinde herseye karışır evlenmeden öncede hazirliklarda çok karismisti yani evime alicagim koltuğa oturup rahatlığına bakıp zorla aldirmaya bile çalışmıştı.. 2.5 senedir sürekli inatlasma var aramızda hala daha bitmedi ve nerdeyse aydan aya görüşüyoruz çünkü kendisi kardeşinin yanında beni istemiyo yani öyle hissediyorum biraz daha zorlasam belki söyler bile ama şuan biraz uzaklastik gidip gelmiyoruz telefonda konuşmuyoruz ha asıl sinir bozucu olanda bu durumları ne kadar eşine anlatsanda inanmiyo inanmaz kendi gözüyle görse kendi kulagiyla duysa kötü anlamda yapmamistir soylememistir der benim eşim diyo. Kendini hiç sıkma olur mu ben 1 sene psikolojik tedavi gördüm özel doktorlara ne paralar verdim 22 yaşında antidepresan ilaç kullandım ama en son gittiğim doktorum sen o ilaçları boşuna kullanmissin hasta olan sen değil onlar dedi problem sende değil onda dedi o yüzden takma kafana biz eşimle çocuk düşünüyoruz çok şükür sağlık konusunda bi problem yok ama stresten dolayi kafa dolu olduğu için olmuyo suan o yüzden takmamaya çalış böyle yaptığını görünce inan daha da kudurucak sen de zevk aliyomus gibi göster ben bu yolu buldum gayet işe yarıyor

İşte sen böyle sesini çıkartmadığın için tepene binmiş bu "gÖRÜMCEK" . Benimde görümcem sözde iyidi güzel anlaşıyorduk ! Geçenlerde bir yerden patlak verdi o akıttı resmen içindeki irinini tabi ben duyduklarıma şokkk sen misin benim hakkımda böyle düşünen açtım ağzımı yumdum gözümü ! Bir süre konuşmadık sonra kendi yanaştı şuan da da kedi gibi kendileri evime alıp bakmayı düşünüyorum evcilleştirmek adına

Ay canım benim ne kadar çekmiş sin sende. Senin yazılarını okuyunca aynen kendimi gördüm. Çok haklısın sen de dikkat et kendine. Evet kimse için değmez. Ama insan yapamıyor işte takma dan

Hahahaha canım benim ya çok güldürdün beni :) ya diyorum ya kayinvalidemlere karşı öyle bi etkisi var ki onunla aramızda bozduğum an onlarla da aram açılacak doye korkuyorum.

Tüm sayfalara baktim ama görümcenizin sizin nefretiniz için nasıl bir kötülük yaptığını anlayamadım pardon! bebeginizi kucagina alip misafirlerini karsiladi diye insan bu kadar laf söylermi? hayret! demekki eviniz yiğenini benimsemis bunda ne kötülük var, allah aşkına benim görümcelerim evimde misafirlerimi kendi eviymiş gibi karşılasa cok mutlu olurum şahsen

Bence okuyamamissin canım tüm sayfaları. Okusan genel olarak sorunu çözmüş olurdun. Beni yok sayıp takmiyor eşimi annesini babasını benden kiskaniyor paylasamiyor diye yazdığım halde..

Bence okuyamamissin canım tüm sayfaları. Okusan genel olarak sorunu çözmüş olurdun. Beni yok sayıp takmiyor eşimi annesini babasını benden kiskaniyor paylasamiyor diye yazdığım halde..
Orasini anladımda yani nefret ettirecek kadar ne yaptı diyorum eşinle veya ailesiyle aranımı bozdu ne gibi bir kötülük yaptı diyorum
Bu bahsettiğiniz seyler çogu görümcede vardır ailesini kıskanmak fln bir süre sonra geçer sizi takmıyorsa sizde onu takmayın

bir gorumce olarak soyle bir empati kurmaya calistim senin gorumcenle, benim kuzenlerim kardesimin evine geldiginde bana 'sende gel' demislerse (ki genelde derler), kendi kardesim beni davet etmedigi surece gitmem. hadi kardesim etti diyelim (gelinden beklemem bu arada, kardesimin 'gel' demesi yeterli), gelin stresten eli ayagi birbirine karisacagindan (karisiyor evet, gerci hakkini yemeyeyim hazirliklari hep tamdir ellerine saglik) her zaman ev sahibi gibi yardimci olurum, misafirmisim gibi koseye oturmam.
otursak laf edersiniz, oturmayiz yine laf edersiniz. eminim gorumcen misafir gibi otursa kosede yine laf ederdin. cocugunla ilgilenmeside guzel degilmi, sende misafirlerinle ilgilenirsin iste guzel guzel?

herneyse, gelinler hep hakli oldugu icin eminim sende bastan sonra haklisindir hic carpitmiyosundur anlattiklarini.

Ay canım benim ne kadar çekmiş sin sende. Senin yazılarını okuyunca aynen kendimi gördüm. Çok haklısın sen de dikkat et kendine. Evet kimse için değmez. Ama insan yapamıyor işte takma dan
Takma dediğime bakma inan bende yapamıyorum ama onların yanına ne zaman gitsem yüzüme hemen çok mutluymusum takmıyomusum gibi bir maske takiyorum zorlana zorlana o an bi laf yediğim zaman cevap veremiyorum karşımdaki insan uzulcek diye ama eve gelince pişman oluyorum keşke soyleseydim diye senin suan bi evladın var allah nazarlardan saklasın ona Sığın malesef ben de o da yok daha 5 aydır uğraşıyoruz gerçi ama allah bana da bi evlat nasip eder inşallah o da benim umudum olur

Olmuyor işte canım ilk başlar neyse diyorsun da aradan 2 sene geçince insana koymaya başlıyor açıkça
Bütün kalbimle dua ediyorum canim Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sana insallah

Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese verir inşallah

Yanlış düşünüyorsun canım. Ben misafirlik yapmasını istemem ama benim evimde benim.onume geçmesini de istemem. Kapının önünde o önde ben arkada onun hosgeldiniz buyrun buyrun yapıp ben arkada misafir gibi kalmak istemem sofraya hadi buyrun diyecek olan yine ev sahibidir.

ana kuzusu eşlerden sonra birde aile kuzusu görümce konusu. aslında ikisi de aynı şey. kendilerine özgüveni olmayan, güdülmeye endeksli, gelini kıskanan, yok saymak isteyen, dedikodusunu yapan sıkıntı tipler. şahsen o yokmuş gibi davranırdım, umursamaz tripler yapardım, en iyisi o yokmuş gibi takılmak ve ona bunu göstermek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…