Evet söylüyorum bazen o da aşırı ablaci. Sana iyilik yaramıyor diyor resmen nankör ilan ediyor beni. Ama o kadar doluyor um ki bi gün fena yapcamkocana söylesen iyilikten yapıyor dicek net
Sağol canim. Allah uzak etsin böyle tipleri. Ben ilk zamanlar çok sevinmistim eşimin ablası var diye ben hep ablam olsun istedim ama onu beni yönetmeye kullanmaya başka zamanlarda da beni takmamaya başladı. Abla kardes olmamıza izin vermedi.Allah sabir versin var böyle insanlar ne denirki bilemedim
Dilimin ucuna neler neler geliyor. İş yapmaya gelince ev sahibi değil. Ortalık les gibi oldu hiç demedi ko bunun bebeği var toplayamaz yardım edeyim. Kalktı gitti evine.O kadar meraklıysan ev sahipliğine kendi evine çağır deseydin :)
Ya deli ediyor beni.hem kırmak istemiyorum eşim ve ailesine karşı ama kirmadikca üstüme geliyor. Millet kayinvalide sinden çeker ben bu lanetten cekiyorumsizde boşverin
alın çocuğunuzu kucağınıza oturun hizmet etsin dursun
biryandan iş de buyuruyorsa özellikle yapmayın
Olmuyor öyle. Bi yerden sonra insan kaldiramiyor.bende bi gorumce adayıyim asla böyle davranmam. Bu beni bildiğin yok sayıyorahhh siz gelinler yoqmusunuzsizden önce o vardi hem siz el kızısınız zo değil mi
olgunlaşmamış bir kişilik önemsemeyin bu kadar
nereye kadarOlmuyor öyle. Bi yerden sonra insan kaldiramiyor.bende bi gorumce adayıyim asla böyle davranmam. Bu beni bildiğin yok sayıyor
İnan ki olmuyor. Kayinvalidem çok saf çok iyi. Ama bu sinsi. Kayinvalidemi doldurur aramızi acar. O da çok düşkün kızına.nereye kadar
bunu bu şekilde devam ettirirse kaybeden kendisi olacak
ilk önce memnuniyetsizliğinizi davranışlarınızla gösterin olmadı uyarın olmadı rest çekin
ve bu hataya düşmeyin kiminle problem yaşıyorsanız onunla halledin eşinizi araya sokmayın hatta müdaha ederse siz uyarınbu ablanla benim aramda deyin
Evet keşke öyle yapsaydim o kadar pişmanım ki. Yerini bildirmiş olurdum. Çocuk görmeye geldi adamlar. Aldı cocugumu kucağına bi anda. Geçti kapıyasen hakkından geleceksin..eşine söyleme bile böyle durumu...o öndeyse sen geç geç öne..müsade eder misin misafirleri ben karşılayayım falan de..
İşte mesele koca da bitiyor. Benim ki bunlarsiz bişey yapamıyor. Ablası da şöyle oldu. Onun da kuzeni sonuçta. Gençler toplanıyor ua benim ki hemen ablamlari da çağır dedi. Çağırmak zorunda kaldım. Bu gorumce çok söz sahibi resmen. Annesi ablan söyle iyidir ablan böyle iyidir. O böyle konuşurken bozmamak için zor tutuyorum kendimi.tek çözüm susmayacaksın
X abla ya da işte ne diyorsan
ayol burası benim evim X ler de benim misafirim azıcık çekil de buyur edeyim diyeceksin
bir soğuk rüzgar eser o anda içeride zaten
ya küser gider
ya hiçbir şey olmamış gibi yapar ya da sülale kavgası çıkar
hepsinde de sen bu kişiden kurtulursun
bir de sana gelen misafiri ne biliyor hani kv ye gelse misafir annesi demiş dersin de sana geleni ne biliyor
bir daha ben çağırdığım misafire ayrı ayrı hizmeti severim de
kuzenlerle ayrı senin ile ayrı görüşelim ,
ayrı ayrı ev olduğumuz bilinsin de
ama bu yetiştiriliş meselesi
görümcemin görümcesi ameliyat oldu
neyse eşimin anne babası onlara geçmiş olsun'a gitmiş
eşim de "biz de onlarla birlikte gitse miydik, şimdi ayıp olmasın" dedi
nasıl yani dedim, onların evi barkı ayrı bizimki ayrı
yani öyle kv kp ile içli dışlı değiliz 3-4 ayda bir gideriz vs vs
onlar birine geçmiş olsun'a gidince biz niye gidelim ki aynı evin içinde yaşasak ayıp olabilir de şimdi nasıl ayıp olsun
anladı mı anlamadı mı bilmiyorum ama çocuk da küçük olduğu için çok ısrar etmedi
benzer bir konuda da ablası bir kuzenine bebek görmeye gitmiş
ayy arayı açmayalım biz de gidelim ayıp olur vs vs dedi
biliyorum ki ablası gitmese aklına bile gelmeyecekti
ben de dedim ki nereden çıktı X e gitme sevdası ee bebeği olmuş dedi ben de bizimki de olmuştu dedim
konu kapandı
sülalecek yaşama alışkanlıklarını kırmak zor; erkekler bunu normal sanıyor örnek alıyor vs vs bunun normal olmadığını önce görümceye sonra da eşine anlat
annesine de ablası olmadan gidileceğini, sizin evde de ablasız misafir ağırlanacağını
Hayır. Nisanliyken çok seviyordum. Çok sansliyim falan diyordum. Evlendim aman allahım gerçek yüzüyle karşılaştım. Özünde iyi biri ama işte beni takmiyor beni yok sayıyor. Nisanliyken bi kere bi olayı olmuştu. Evi dizdik bu geldi koltuğu söyle koyalım dedi. Ben Hayır böyle istiyorum ben dedim. Daha sonra eve bi gittim ben yokken evime girilmiş başkalarını da götürmüş ler gezdirmeye. Bi baktm koltuğu o dediği yere koymuş. Eşime çok sinirlendigimi belli ettim. Eşim eve girince kimse karışmaz şimdi takma ablamin vardır böyle huylari dedi. Asla kabul etmem bunu dedim başka bişey yapmadıMerak ettiğim için soruyorum
Nişanlıyken falan belli ediyo muydu bunları
Ve eşinizin bu abla düşkünlüğünü anlamış mıydınız?
Çok sinir bozucu
İşte mesele koca da bitiyor. Benim ki bunlarsiz bişey yapamıyor. Ablası da şöyle oldu. Onun da kuzeni sonuçta. Gençler toplanıyor ua benim ki hemen ablamlari da çağır dedi. Çağırmak zorunda kaldım. Bu gorumce çok söz sahibi resmen. Annesi ablan söyle iyidir ablan böyle iyidir. O böyle konuşurken bozmamak için zor tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?